Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miałam mieć cesarke ale

Polecane posty

Gość gość

Strasznie się boję. Boję się operacji, wyciągania cewnika, tego że po cesarce brzuch będzie mnie długo bolał, że dłużej się do siebie dochodzi, ściągania szwów, że brzuch będzie mi wisiał bo nie można ćwiczyć. Miałam już 2 porody naturalne, pierwszy rewelacja - ze znieczuleniem urodziłam syna 3990. Drugi bez znieczulenia bo nie zdążyli mi dac w odpowiednim momencie i urodziłam syna o wadze 4800!! Od tej pory powiedziałam sobie nigdy więcej porodów naturalnych,to był koszmar! Ale teraz mam wątpliwości. Kurcze myślałam się wygadać.

Gość gość
musiałam, miało być- z telefonu piszę sorki

Gość gość
luzik, o tej porze czyta Cie wielu wartosciowych mlodych ludzi, trzymam kciuki, i ide spaaaaaaac, i nie boj sie ze brzuch bedzie wisial, bo kazda kochajaca kobieta jest piekna. dobranoc

Gość gość
Dzięki z miłe słowo, dobranoc

Gość gość
wyjęcie cewnika nie boli :) podobno boli włożenie go, ale ja miałam włozony cewnik jak już byłam znieczulona więc nic nie czułam :) Brzuch bolał ale na początku dawali ketonal i nie było tak tragicznie, do zdjęciu szwów, potem już z górki. Zresztą, ten czas tak szybko mija, sama pewnie wiesz jak to przy dziecku jest. Jak już byłam sama z malą to nawet się nie zastanawiałam czy boli, trzeba było lecieć i serio nie myślałam o bólu.