Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasika4444

mam narzeczonego a kocham innego

Polecane posty

Gość kasika4444
Nie okłamuje narzeczonego. Powiedział,ze bardzo mnie kocha i mam wybierać. Drugi to samo więc decyzja i koniec rozmyśleń.

Gość gość
dziewczyno wybieraj narzeczonego bez dwoch zdan! zrozum ze z pijakiem nigdy zadna nie byla szczesliwa! i nie będzie

witam ponownie.przeczytalam dokladnie dalsza twoja wypowiedz i uwazam, ze jednak nie powinnas zawracac sobie glowy exem. Zawsze uwazam, ze bledy mozna popelnic, ale one czegos musza uczyc . Wyglada na to, ze twoj ex niczego sie nei nauczyl, nie wyciagnal wnioskow -chocby 2-gie pozbawienie go prawa jazdy.To niebezpieczny czlowiek w takim razie , bo moze zrobic komus i sobie wielka krzywde, badz spowodowac czyjas smierc wsiadajac pijany do samochodu. Nie znajac umiaru w piciu w weekendy, badz na imprezach rokuje zle i sadze, ze jest alkoholikiem.To samo dyskredytuje go , jako partnera i mimo sentymentow, mimo tlacych sie uczuc -nie wracaj i nie ukladaj sobie z nim zycia.Tak latwo zmarnowac sobie zycie stawiajac na zlego konia .Nie popelniaj tego bledu . Co do narzeczonego -NIE WIEM co zrobic.Jesli go nie kochasz , lepiej chyba zrezygnowac .Milosc moze przyjsc i pozniej , ale zalezy ile cierpliwosci ma twoj narzeczony i Ty sama . Wczoraj ogladalam film : Milosc przychodzi pozno . Wydawalo sie , ze nic z tego nie bedzie .Ale dobroc , upor, pomoc , szacunek , troska mezczyzny przyniosla owoce w postaci dojrzalej , madrej milosci .Na koniec poplakalam sie sama , widzac ze cos co nie mialo szans , tak pieknie zaowocowalo . Rozwaz dokladnie wszystko , przemysl i cos postanow. Ale nie wracaj do exa. Pozdrawiam.

Gość gość
Zostaw byłego-nigdy się nie zmieni-znam to z autopsji, a na pewno będzie jeszcze gorzej, szkoda życia na ciągłą walkę z wiatrakami.

Gość kasika4444
Tak ciężko jest podjać decyzje. co bym nie postanowiła to i tak ktoś będzie cierpiał.

Gość kasika4444
spotkałam byłego i jest jeszcze gorzej...

Gość gość
i to jest sprawiedliwos a jak ja chce kochać mimo iz jestem w porzadku nie dane mi

Gość gość
Moim zdaniem po tym, co piszesz, rozwiązanie jest tylko jedno. Powinnaś wybrać...trzeciego. Bo były się nie nadaje na zwiazek, a narzeczonego nie kochasz. Zerwij z nim i czekaj na to, co Ci los przyniesie.