Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie loguje sie

Rzomowy w toku o niepłodności wczoraj

Polecane posty

Gość nie loguje sie

dzis o piatek nad ranem ogladalam powtórke tego programu ( moje dziecko postnowilo akurat wstac). I wlosy sie jeżą na głowie. Młode dziewczyny, kobiety zaraz po dwudziestym roku zycia staraj sie o dzieci. Ale nie to mnie zszokowało, ale fakt że obwiniały swoich partnerów, ze cytuje " nie potrafia im zrobić dziecka" /A Co sie okazało, ze wszystkie te Panie nie miały latami owulacji. Co wiecej , one nie wiedza dokladnie co to znaczy i dlaczego to ma zwiazek z nieplodniscia. No brak słów, chca miec dzieci a nie wiedzą za bardzo skąd sie te dzieci i jak biorą.

Gość gość
ja ogladalam wczoraj ten odcinek masakra niech chodza na imprezy bawia sie korzystaja a nie do pieluch juz im spieszno. mnie wnerwila ta gruba dziewucha nie pozwalala swojemu mezowi wyjs z domu ani do kolegow a ona leciala jak kolezanka smsa napisala taka przemadrzala a nie wiedziala co to owulacja idiotka.....

Gość nie loguje sie
własnie fakt, ze chcą miec dziecko a nie wiedzą co to jest owulacja - szok szok szok. I obwiniaja facetow, bo tak najlatwiej > Zamiast wybrac sie do lekarza ? W dobie INternetu az mi sie wierzyc nie chce, ze mozna takich rzeczy nie wiedziec

Gość gość
dziewczyny, przciez ten program to ustawka:D moja kolezanka kiedys brala w nim udzial o balaganiarch:D, a napewde to ona w domu ma wrecz sterylenie:) oj glupiutkie jestescie:)

Gość nie loguje sie
gdybys nie miala znajomej, to tez nie wiedzialbys ze to ustawka prawda ? wiec po co od razu od glupitkich wyzywasz ?

Gość gość
a partnetrzy bioracy udzial w tym programie to nie sa ich partnerzy w zyciu:)

Gość gość
wiedzialam, bo juz dawno byly atrukuly o tym na WP:),a dzieki niej wiem jak to dokladnie wyglada:)

Gość gość
Moja znajoma brała udział w programie o in vitro jakiś czas temu, i to nie była żadna ustawka.

Gość Rubikovský bloček
Też to widziałam wczoraj. Większość z nich to takie idiotki, że aż dziw, że ktoś je chciał, widocznie ich partnerzy też tacy mało rozgarnięci. Ta gruba miała podobno 22l. a wyglądała na 4 dychy. Wstyd taka babę mieć w rodzinie.

Gość gość
po 1- program Rozmowy w Toku to najzwyklejsza ustawka (wiem, bo nie raz byłam na widowni) Po 2- kiedy para zaczyna starać się o dziecko to nie ma potrzeby znać wszystkich pojęć, badań itd. NORMALNI ludzie zaczynają starania od SEKSU a nie od latania po lekarzach :o

Gość gość
A dzisiaj jest program dedykowany mnie i mojemu ukochanemu małżonkowi :D

Gość gość
nie chce mi się do końca wierzyć że to ustawka... że ktoś mógłby się tak zbłaźnić przed ludźmi a potem się tłumaczyć że to ustawka i że to dla kasy

Gość nie loguje sie
powiem szczerze, ze te pary wygladaly na bardzo realne. Sciskali sie za dlonie, dawali sobie buziaka. Naet poziomem intelektualnym sobie odpowiadali, nie sadze ze to były dobierane osoby.

Gość gość
czasami zdarzaja sie osoby z realnym problemem, ktore chca wziąć w nim udział, ale 80% są to przypadkowe osoby,ktore chca parę groszy zarobic:) i ucza sie tekstu na pamiec, czesto dodaja cos od siebie, to jest sztuczne

Gość nie loguje sie
ależ oczywiscie, ze normalne zaczyna sie ode seksu... Ale te pary staraly sie po 2, 3 lata i obwinialy sie wzajemnie czyja to wina, nie robiac pozniej zadnych badan. Wiewc rozmowy w toku im je zrobily, laski otwieraly wyniki i nie wiedzialy co to jest TA owulacja

Gość gość
słuchajcie, ja was nie bede przekonywac do tego,ze to co piszę to prawda, myslcie co chcecie, ale tak jest pozdrawiam:)

Gość nie loguje sie
a o czym dzisiaj sa rozmowy w toku ? Chyba zaczne ogladac :P

Gość gość
Grubaska stwierdziła, że dziecko chce mieć z nudy, bo nie pracuje. A kolejna strona medalu to jak facet może pozwolić sobie na takie zamykanie jak w klatce i tak żenujące poniewieranie jakiejś bezrobotnej i brzydkiej dziuni :-o

Gość gość
nie loguje się - dzisiaj o motocyklistach i ich kobietach, które się boją o swoich mężczyzn :D Facet jakby mógł to dałby na imię swojej córeczce "Suzuki", ale w końcu poszedł na kompromis i będzie Marysia Suzuki.

Gość nie loguje sie
rzeczywiscie widzialam zapowiedz . Marysia Suzuki:D ciekawi sa ludzie na tym swiecie :)

Gość nie loguje sie
On tam mowil na poczataku jak nazywa sie jego pies, pamietasz moze ?? ... stwierdzilam, ze bardzo oryginalnie i fajnie w sumie

Gość gość
dziwni to mało powiedziane :D ale muszę dzisiaj obejrzeć i tak aż taka despotyczna w kwestii motocykli mojego małżonka nie jestem co nie zmienia faktu. że zawsze się o niego boję.

Gość gość
To sa pary na bardzo niskim poziomie intelektualnym Ledwo po dwudziestce,kobiety czesto niepracujace,nie majace zainteresowan,kiepsko wyslawiajace sie... Takie pary dziecko chca- z nudy,jako zapchajdziure w nudnym i prostym zwiazku,bo sasiedzi juz maja,no i trzeba miec jak najszybciej-najlepiej do 25 roku zycia...przykro sie patrzy na tak ograniczonych mlodych ludzi

Gość nie loguje sie
haha, hayabusa :)

Gość gość
Taaa :D Jakby mój mąż mówił do mnie "Honda CBR" to bym go strzeliła w łepetynę :D

Gość nie loguje sie
zone yamahe i córeczke suzuki pamietam, ale imie tegoi psa boskie ! Nic mi nie mówi ta nazwa, ale brzmi super

Gość gość
Te grube byly najlepsze bo obwinialy partnerow a okazalo sie ze wina lezy po ich stronie. I nie miesci mi sie w glowie ze grube babska nawet nie wezma pod uwage ze to przez ich nadwage moga miec problemy z plodnosci. Pewnie uwazaja sie za idealy. Co za patologia.