Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczalna

Gdzie są mężczyźni którzy potrafią

Polecane posty

Witam Cię Nowy ;-) Widać mimo swojej rzekomej desperacji nie biotę się za Ciebie...z racji niskiego wzrostu chociażby...raczej nie wskoczę na Twoją półkę ;-D Oj tam,fenomen zaraz...czysty fuks raczej...;-D * Hej T...nie wołaj sępów,proszę :-) * lubiękiedy...koni jest od groma ,tylko siodłać ;-)

Lara gdzie Ty widzisz Nowego? Albo ja ślepnę albo Ty masz zwidy :) Amfa, a Ty mnie gdzieś podwozisz, że takie propozycję mi składasz? :D

Mi się zawsze ten zwrot wydawał taki fajny :-D...mogę zawieźć...tylko zależy gdzie ...i nie wiem na czym , bo kierowca ze mnie taki sam jak i baletnica czyli z koziej doopy trąba :-P

Hej T .... Szybsze zmiany są ok.Jeszcze nie mam odleżyn,póki co ;-) Nie będę więc wystawiać na próbę Twojej wytrzymałości ;-)

Dobre i to;-) Rozleniwiłam się przez to leżenie,kondycja do bani pewnie,ale mentalnie wciąż jeszcze całkiem sprawna jestem...

Nie są groźne,tylko tematy niszczą i w rozmowie czasem z nudów przeszkadzają.. Jeden jest na to sposób...być ponad to..;-)

Czyli że co , sępy to ktoś taki mniej więcej jak ja , bo skacze po tematach i pisze trzy po trzy, a więc przeszkadza ?

Gadulstwo to wada,którą mam w genach,niestety :-) Ale zdążyłam ją polubić...Szkopuł w tym,żeby znaleźć odpowiedniego słuchacza ;-)

Gość gość
sami wirtualni r****cze :P a w realu ciepłe kluchy ...bez polotu i finezji

Witaj romantyku...kiedyś :-* Czasem chęci wielkie,ale możliwości nie te... To miłe,że się o mnie troszczysz i pochlebia mi Twoje szczere zainteresowanie,ale jestem już dużą dziewczynką i ani orłów,ani wilków z ciemnego lasu się nie boję...

Amfa, to może lepiej będzie jak ja poprowadzę? :D Tylko wiesz, nie przyjmuję zapłaty w naturze ;) Właściwie to po głębszym zastanowieniu zrobię to bezinteresownie, za darmo :D x Wszyscy na tym forum są zboczuchami :D To komplement ;)

Romantyku...jakieś postępy .....? Bo zamiast. leżeć odłogiem można..intelekt dokarmiać ;;-)

Kochanie amfa chono do płotu.Przeca wczoraj sie roztkliwiałaś nade mna a dziś to co.:P:D

20.10.13 polotu i finezji --plagiator nie gęgaj bo ci dupsko urośnie :D

Ups...miała być piątka,a wskoczył buziak :-) Widać drżą mi dłonie od gorączki :-(

Romantyku... Jeśli podwinę kołderkę,dreszcze mam pewne,a wtedy będę tak leżeć wieki ...:-( ...i nic ekscytującego mnie nie spotka :-(

Romantyku... Nie wywołuj wilka z lasu... Trzeba dbać o siebie,formę szlifować,nie nadużywać broń Boże.. i korzystać z życia...rozsądnie,oczywiście... A jak się zarazisz ...to mundurek wyprasuję i że strzykawką w dłoni "leczyć" Cię będę...

Przejrzalem tematy na erotycznym. Dlugo tu nie zabawilem a juz nuda. Na uczuciowym jest ciekawiej?