Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczalna

Gdzie są mężczyźni którzy potrafią

Polecane posty

Nie zgodze sie. Niektorzy nie lubia publicznosci i sa bardziej pewni siebie 1vs1. Flirtowanie to nie akrobatyka, wystarczy troszke inteligencji i finezji. Okoliczności musza sprzyjac :)

Gość gość
Doświadczony, wydaje mi się, że nie trafiałeś w "gusta" śmiesznym tekstem i dlatego brak było reakcji, zresztą flirtu sie nie planuje, on się po prostu dzieje ;) Oczywiście, że słowo pisane nie oddaje atmosfery flirtu, można jednak czasem poprzez dobrze dobrane słowa dużo "ugrać" potocznie mówiąc.

Gość Orginal light
Doświadczony.... altruizm jest :classic_cool: bądź sobą nie trudź się..... przeczytaj ze zrozumieniem swój teks i znasz odpowiedź dlaczego żadna tobie nie odpowiedziała.... kobiety natura wyposażyła w intuicję :D, omijają "udawaczy" wielkim łukiem :P

Gość gość
Okoliczności muszą sprzyjać..... czasem wystarczy niewinny uśmiech i puszczone oczko.... podejmiesz grę ? ok, nie podejmiesz ? drugie ok. Prawda jest taka, że nie każdy/każda potrafi wyłapać ten właśnie moment "zachęty"

Jesli maja tak dobra intuicje to skad sie biora te wszystkie naciagniete, wykorzystane i oszukane?

Gość gość
Czasem nas intuicja zawodzi, a Wy Panowie jesteście dobrymi graczami. Dlatego tyle oszukanych, wykorzystanych kobiet jest.

Akurat problem jest inny. Czesto kikka slow, ktore dobrze trafia ma moc wyłączania mozgu kobiety. Mozg off serduszko On:)

Gość gość
"Czesto kikka slow, ktore dobrze trafia ma moc wyłączania mozgu kobiety. Mozg off serduszko Onusmiech.gif" xxxxxxxxxxxxxxx Zgodzę sie w 100% z tą tezą, niestety.... Takie właśnie jesteśmy, bardzo uczuciowe, otwarte na nowe bodźce, doznania i nie mówię tu o obszarach seksu, po prostu jeśli nas zainteresujecie rozmową to wszystko się toczy bardzo szybko... i tu znów zachaczamy o flirt ;)

Gość gość
Miło się rozmawiało, niestety sen wzywa . Mam nadzieję na kolejna rozmowe... Dobranoc.

Gość gość
.... może , zawsze jest to "może"... 🖐️

Cóż,to nie jest temat o powodach bezsenności,więc ja też się pożegnam... Dobranoc *

Hej T.... Mnie akurat Morfeusz omija szerokim łukiem.....,więc nie liczę na szybki sen :(

Och, długa historia.... Dziś złe samopoczucie dokłada swoje trzy grosze... Ale przede wszystkim ....puste łóżko nie zachęca...

To zrob cos zeby bylo pelne. Inteligentna jestes, dasz rade. Poza tym puste lozko ma tez zalety:)

Autorka byłaby zadowolona.... Ma w temacie to , co chciała :-) Są " faceci ,którzy potrafią......" * Dobranoc T......

Gość gość
Czy sztuka konwersacji to już taki przeżytek ? Gdzie to poczucie humoru o erotycznym zabarwieniu ? Czy zabawa słowem to już jakieś prehistoryczne dziwadło ? Gdzie ci fajni i normalni faceci ? Jesteście tam gdzieś jeszcze ? *** Oczywiście, że jesteśmy i nadal potrafimy się bawić słowem, flirtować ...i nie tylko. Wszystko zależy od konkretnej sytuacji i wzajemnej chemii.

Gość rozpieszczalna
Zdaje sobie sprawę, że zapewne chcę rzeczy mało realnych :) Padło tutaj wiele ciekawych stwierdzeń i uwag. Ogólnie wyszło na to że flirt musi prowadzić do seksu. Tylko mi nie o to szło konkretnie że słowo do słowa i koniecznie lądowanie w łóżku, albo że kobiety to słodka gadka, facet zrobi co swoje i się ulatnia. Chodziło mi bardziej o rozmowę i flirt sam w sobie. Z podtekstami, z poczuciem humoru, oczywiście z tą pasującą chemią. Aby się tak dokarmić intelektualnie, coś pobudzić w sobie. Nie wiem może ja jakaś niedzisiejsza jestem że stawiam intelekt nad fizycznością, zwłaszcza kiedy dzisiaj to fizyczność przejęła panowanie nad intelektem :)