Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczalna

Gdzie są mężczyźni którzy potrafią

Polecane posty

Gość Kondrat Walen_Rod
Opowiem Wam fragment pięknego filmu , który widziałem na Tele5 , czy na Polsat Play może? . A więc kochają się wszyscy, ale nie naraz tylko w parach, każdy pan z jedną panią, ale się czasem wymieniają, jak to przyjaciele. Stała partnerka głównego bohatera podchodzi do niego .... rozchyla nogi i chce mu się mu nadziać na wyprężonego fiutka, a ten...zakrywa fiutka i mów jej ...Idź do Murzyna! Tak ją ukarał za to że w poprzedniej scenie była mu niewierna! Warto być wiernym.

Dziękuję,Nowy... Mam swój ulubiony temat,ale to moja tajemnica... Myślę,że nie byłbyś zawiedziony ;-) Temat o ..... jest mega -popularny.. Lubią Cię,czy nie?

Oj,romantyku...kiedyś, Mało romantyczny,niestety,ale bardzo umilił mi urlop :-) Przyjaciółka wyobraźnia pokazała na co ją stać....

Widać za mało sprytna...,Romantyku... Ale nic to...."niech się wstydzi ten,kto patrzy...." ;-D

No i czemu mnie to nie dziwiło ? Miesiąc ? Jasne,jasne....:-) Pisz,romantyku ....teraz... Pozdrawiam...

Gość gość
Znajdziesz sobie w końcu kogoś? Czy tak będziesz męczyć siebie i innych ?:(

Gość gość 9
Prawdopodobnie w "realu" nie potrafi wdrożyć w życie swoich fantazji erotycznych, to co jej pozostało innego?

Gość a co eto
gdzie są ?? wyginęli jak dinozaury jak zetknęli sie z cafe:D

Gość Orginal light
takie czasy kobietki studiują uczą się a faceci w nosie dłubią i w jajkach grzebią, a gdy już się kobietki wyuczą to biorą.... tych facetów siedzą w domu, wychowują dzieci i cierpią..... Kopernik to wymyślił "pieniądz gorszy wypiera pieniądz lepszy" :P

Prawda jedt taka, że to forum to najgorsze miejsce na szukanie powaznej znajomości. Tu każdy jest superkochankiem z wielką maczuga. Pelno też pseudointelektualistow zawalajacych kazdy temat swoim belkotem.

Gość Powiedział co wiedział
Tatełe :P:D

Gość gość
Ona sama sie dobija:).......juz za Nowego sie bierze desperatka:):)

Gość gość
Flirt, tak, to zapomniana sztuka damsko-męskiej konwersacji. Lubię flirt, ba! nawet bardzo lubię . Flirt wychodzi sam z siebie, gra słów, gra spojrzeń, gestów, mimiki ... Uwielbiam jak facet łapie w lot, że zaczynam z nim flirtować, wówczas można świetnie pożartować .

Gość gość
Okoliczności odpowiednie, to znaczy jakie?

Pierwsza sprawa to punkt zaczepienia, taki impuls, ktory mowi nam ze druga osoba jest/ moze byc ciekawa. Miejsce jest bardzo wazne. Ja np preferuje real bo duzo moge ugrac mimika i gestami. Inny moze preferowac skype czy gg. Jeszcze inny mail. Forum wg mnie to najgorsze miejsce na flirt. Szczegolnym miejscem jest kafeteria, gdzie wielu uzytkownikow szczeka dla samego szczekania.

Gość gość
Zauważ proszę, że flirt jest sztuka samą w sobie, jeśli chcesz/potrafisz to nawet na kafeteri można spokojnie flirtować.