Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczalna

Gdzie są mężczyźni którzy potrafią

Polecane posty

Gość gość
Może byś poszukała w realu takich facetów, co? Coś z Tobą nie tak, że szukasz po forach?

Gość rozpieszczalna
A czy napisałam gdzieś że szukam koniecznie na forum takich osób ? Zadałam tylko pytanie w sumie bardziej tak w próżnię :) I mogłabym też i tobie zadać podobne pytanie...coś z tobą nie tak że kupujesz przez net a nie w realnym świecie ?

Gość gość
nuuuuuuuuda ile jeszcze razy zmienisz nick "rozpieszczalna"?😴

Gość gość
Ja jestem zakochana w Zbereźniczku, niestety bez wzajemności... :( oj umie on poflirtować, umie... :(

Gość Tatele
Temat wyeksploatowany. Teraz mozna tylko o glupotach:)

gościu z 12.51... ...więc jednak widać światełko w tunelu...?! Powodzenia wszystkim...;-)

Gość Tatele
Croft muzo moja :) Czesc!

Witaj T... ;-) Szumne określenie zwykłej kobiety...,ale dziękuję... Jak zdrowie?

Gość Tatele
Lepiej juz. A Ty jakie masz samopoczucie?

Jeszcze musze podziekowac za impuls dla mojej wyobrazni. Skutek taki ze skonczylem prace szybciej niz myslalem:)

Aleście się flirciarsko rozwinęli :D Jak się czujesz Laro i Ty Tatełe? mam nadzieję, że wysoka temperatura przeniosła Wam się z główek w inne miejsca ;)

Witaj lubiękiedy...;-) U mnie bez zmian,gorąca głowa.....i reszta... Na przekór zmęczonym i znudzonym gościom zaglądamy tu jeszcze:-) Nowe tematy są hmmm...mało ciekawe i obleśnie o jednym... Pozdrawiam...lubiękiedy...pojawiasz się ;-)

C niedziela jakoś bez szału. Najważniejsze, że gorączka ustąpiła;] Myślę, że jest szansa na skype co? ^^ lubiękiedy temperatura niestety była głownie w główkach;]

Tatełe :D w obu na raz? :D To niebezpieczne Trzeba taki stan monitorować! Dobrze, że przedstawicielka służby zdrowia jest na sali :D Lara! Kobieto! Ze mną też flirtujesz? :D ;)

Cieszę się,że wyzdrowiłeś T...,walczę dalej,niestety,więc szału dostaję ja ;-) Ile można leżeć odłogiem? Odleżyn się nabawię :) Nie korzystam z tego wynalazku...

lubiękiedy.... Świetny żart :-D ! Ja jednak wolę mężczyzn :-) ...prawdziwych...

Gość gość
Moze i sa, ale nie bede snul Ci opowiesci o poznanych Francuzkach :-). Choc wolalbym poznac dziewczyne bi(szkoda, ze sie z tym kryjecie, albo mam pecha :-( ), z ktora wspolnie daloby sie uwiesc inna bi kolezanke, skoro kobiety moga marzyc i czasem poznawac(choc troche czasu to zajmuje by uwiesc kobiete :-) ) to dlaczego nie faceci?...

lubiękiedy sytuacja była opanowana;] C jakoś to musi się zaczynać;] Poza tym czuje, że się dogadamy.

Hej T... Jednym że sposobów jest zmiana pozycji średnio co 2 godz :-D, jakaś.....

Zabawa zabawą ... a ja się nadal zastanawiam nad fenomenem Lary...bo faceci do niej jak do miodu brną...

lubiękiedy...bałaś się o co...???????? Tutaj księcia na białym koniu raczej nie znajdziesz... prędzej konia/ogiera,czego z całego serca Ci życzę,jeśli w ogóle w/w szukasz...:-)

No to nie dalej jak wczoraj przecież pojawił się książę Najszybszy :D Konia szukał... może i białej był maści ;) koń znaczy :D x Laro, mam na myśli moją "bi" cnotę bo nie wiem jak to inaczej określić ;) x Amfa! Ramol Cię szukał :)