Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozpieszczalna

Gdzie są mężczyźni którzy potrafią

Polecane posty

A ja mam delikatną skórę i wolę mieć ciarki z innego powodu,niż czytając jak się wyzłośliwiacie. Proszę o spokój,panowie..;-)

Lubisz to Nowy,oj lubisz...;-) * Hej T.. Spokojnie,bo nam temperatura podskoczy,a mam zamiar z wolnej niedzieli skorzystać :-)

Obronny odruch bezwarunkowy. Wybacz ;] Ciężko spokojnie dyskutować przy publiczności.

Gość marta 35
dlaczego wszyscy są tacy mocni w buzi tylko na forach ;) kiedy chcę żeby facet zaliczył mnie przy mężu to zaraz wymięka, to samo ma on z pannami :)

No co ty... Jak spokojnie rozmawiać,to tylko przy świadkach :-) To w 4 oczy łatwo stracić spokój ducha... Delikatne dłonie to coś,co kocice lubią ...mniej niż silne... * Nowy... Była mowa o grzechu ? :-) Wolę być rozbierana wzrokiem...

Hej T... Ja pod tym kocem płonę... To Ty w dyskusję się wdałeś ;-) * Nowy ! Tylko patrzeć ? Toż to marnotrawstwa szczyt po prostu...!!!!!

Odpowiemy autorce"gdzie są mężczyźni którzy potrafią? "-są przy kobietach które potrafią! !!:-D Niech żyje bal!

Hej T... Bądź uprzejmy zająć ręce czymś innym... Klikasz ,jakby nic się nie działo ! * Nowy... Ja też do byle grzyba nie klękam. Ale mi się prawdziwy okaz trafił....

No i pomiar temperatury koleżanka musi zrobić. Najlepsza metoda to "termometr"w ustach;]