Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arla1024

przyszłe młode mamy do 20 lat

Polecane posty

Gość gość
i nie piszcie nawet, że takie szczęśliwe jesteście, z dzieckiem na głowie, a teraz są takie czasy, że facetom nudzi się rodzina, zostawiają ją dla innej babki, więc matka zostaje sama z dzieckiem, bez pracy najcześciej, utrzymuje się z zapomóg MOPSU lub koczuje na utrzymaniu rodziców, którzy pewnie nie są za bardzo wykształceni i nie dysponują wielką gotówką skoro ich dziecko nawet nie wie co to antykoncepcja, teraz się cieszycie bo nie wiecie co to macierzyństwo, to nie wiecznie uśmiechnięty bobasek, tylko nieprzespane noce, to hajs na pieluchy, na kosmetyki, ubranka, na lekarza, i nie piszcie również , że mam pewnie 38 lat i dziecka nie mam, bo matką zostałam w wieku 29 a mam 31. wcale nie jest tak kolorowo, tyle, że ja skończyłam dobre studia, mam dobrze płatną prace, którą lubie i męża, który zarabia dobre pieniądze, plus dom.

Gość gość
ja mam w domu taką małpę co urodziła jak miała 17 lat, żeby nie MOPS to na chleb byśmy nie mieli, małpisko jedna, a tak ją uczyłam o antykoncepcji,

Gość gość
ale one i tak napisały ten temat by je po pleckach poklepać, że dadzą rade, bo młodziutkie i zwinne, a tak naprawdę są w czarnej d***e, jak ja się ciesze, że nie urodziłam się z mózgiem tych lasek, i jeszcze pisza, że są szczęśliwe no na pewno, mam 20 i ni c***a nie widze siebie w tym wieku w roli rodzica, mam czas na kino, znajomych, na piwo, na studia a te głupie c**y spieprza sobie zycie pieluchami na które ich pewnie nawet nie stać, jednym słowem PRZEJ****E.

nie bd brała slubu z chłopakiem ze względu na dziecko , nim zaszłam w ciaze praktycznie od roku byliśmy już zaręczeni wiec zastanówcie się co mówicie. Macie racje jedźcie z góry na dół po wszystkich dziewczynach które zaszły w ciaze w młodym wieku i chcą wychować swoje dziecko bo wkońcu zawsze lepiej było by usunąć i mieć świety spokój tylko po to by skończyć studia.

Gość gość
nikt się was nie pyta k***a o zdanie tutaj. ja urodziłam dziecko w wieku 16 lat teraz mam 21 i wcale nie żałuje mam szczęśliwe życie. Studiuje zaocznie i wszystko mi się układa

Gość gość
co to jest bd???? czy wszystkie małolaty już mają manierę pisania tego typu bzdurnymi skrótami? skoro jesteś jedna z drugą taka mądra i nie potrzebujecie szkół, to wypadałoby chociaż poprawną polszczyzną operować

Gość gość
ojojoj królewna się zbulwersowała:) tak masz super zycie, dziciak, który całe zycie i czas spędza z Toba, zero swojego czasu i jeszcze mówi, że jest szczęsliwa, po co Wam to w młodym wieku, kolej rzeczy jest taka, że studia, praca a potem dzieci a te głupie pod górke mają i jeszcze jedna z drugą mówi, że są szczęsliwe, baaardzo na pewno ojojoj biedactwa:)nie jdan juz mówiła, że gdyby mogła cofnac czs to by się nie wpakowala w pieluchy ale dla nie jesteście głupie c**y i nic wiecej.i moge pisać co chce bo mam do tego prawo.

Gość gość
i tylko rumpele wybierają sobie los samotnej matki, małżeństwa , które zawiera się bo dzieciak się zawiązał są najczęsciej jak więzienie predzej czy pózniej bedziecie rozklapiochami z rozwalonym worem w kroku, z bachorem bez pracy domu i perspektyw na lepsze zycie, a normalny facet nie rusza takich kretynek.

Gość katarzynakasiakatarzyna
witam czy moge dolaczyc? :) mam 15 lat i termin porodu na 23 listopada. :) pozdrawiam wszystkie mlode mamusie. :)

Gość gość
nastepna głupia, ja w waszym wieku nie wiedziałam nawet jak wygląda k***s a Wy takie puszczalskie, gdzie byli rodzice ja się pytam małe d****i1!!!!

Gość gość
Ja was nie chce oczerniac ani nic ale zrozumcie, ze posiadanie potomstwa to nie jest powod do chwaly i wielkie zyciowe osiagniecie. Rozumiem nie mialyscie wyjscia ale po co sie z tym panoszyc? Glupie bylyscie i tyle, wpadce mozna zapobiegac. Nie wierze, ze zrobilyscie wszystko.. Tak moze kochacie swoje dzieci ale za pare lat gorzko pozalujecie jak zacznie wam sie rozpadac zwiazek, dzieci beda wam wchodzic na glowe itd. Pomyslicie, ze w zyciu nie mialyscie nigdy czasu dla siebie itd. Tak samo z partnerem pewnie nigdy nie mieszkaliscie razem przed wpadka? Nie byliscie na wspolnych wakacjach nie spaliscie do 15 itd. Sorry ale jestescie za mlode zeby sie wyszalec wystarczajaco i to was uderzy. Gdyby nie wpadka same byscie tak mowily na 100 procent. Bo 18-23 to najpiekniejszy okres w zyciu. Ja sama mam dziecko z tym, ze mam 25 lat i tez jestem mloda mama... ale w zyciu bym nie cofnela czasu zeby miec je wczesniej. Zmarnowalyscie sobie najlepsze lata.

Gość gość
Ah.. Ja stracilam dziewictwo w wieku 20 lat - jak mozna miec 15 lat i byc w ciazy? w wieku 15 lat to kochalam sie w piosenkarzach, pocalunek w usta byl dla mnie nie wiadomo czym... jak mozna sciagac majtki przed chlopakiem w tym wieku? Jestes wyuzdana gowniara.

Gość gość
Jaką trzeba być idiotką żeby w tych czasach wpaść ;/

Gość gość
K***a -.-' Tak trudno przed rozłożeniem nóg dowiedzieć się czegokolwiek o antykoncepcji? Pójść do ginekologa? Ja pierdziele, współczuję Waszym dzieciom... mają idiotów zamiast rodziców i będą całe życie cierpieć ;/

@katarzynakasiakatarzyna jasne że tak ; ) mam nadzieje że bd tu coraz więcej przyszłych młodych mam które maja cos sensownego do powiedzenia a nie tylko te które krytykują. Jak się czujesz ? wgl już tylko miesiąc ci został do porodu myślisz już o porodzie ? ; ) i gratuluje ; )

Gość Pinkiie
Arla1024 , Czaarna95 , Katarzynakasiakatarzyna też chętnie chciała bym się z wami poznać. Mam 17 lat a teramin mam na 6 lutego wiec coraz bardziej się tym steruje a chciała bym mieć wsparcie przyszłych mam ;d

Gość gość
czarna przed porodem skoncz jednak szkołę i przestań wagarować na j. polskim!!!!!!!! czytać się tego nie da, nawet jakby człowiek chciał

Gość gość
glupie gowniary i tyle, oj bedzie placz..

Gość AniazKrakowa
Witam, mam 21 i jestem w 5 miesiącu ciąży. Moge się dołączyć? ;)

Gość gość
ania tak, mozesz. Witami w klubie maloletnich k***w :)

@Pinkiie o to widze ze masz termin praktycznie nie całe dwa tygodnie po mnie ; ) @AniazKrakowa oczywiście ze możesz; ) na kiedy masz termin ?

Gość AniazKrakowa
@Czaarna95 na 19 Lutego ;)..

Gość gość
15 lat i w ciazy :O toż to patologia :O :O tak jak ktos wczesniej napisal ja tez nie wiedzialam w tym wieku jak wyglada penis, nie w glowie byls mi seks, a wy juz wpadke zdazylyscie zaliczyc :O masakra :O i nie rozsmieszajcie mnie piszac, ze wpadlyscie "z tym jedynym" bo to smieszne :D :D

@AniazKrakowa ojoj to też tylko troszkę po mnie :D i nie przejmuj się tymi komentarzami bo ich az szkoda czytać ; ) płec już znasz ? :D

Gość gość
wychodzenie za maz w wieku 20 lat i majstrowanie sobie dzieciaczka to kretynizm :D a jeszcze wczesniej to juz uposledzenie umyslowe :D

Gość gość
jak sie czujecie z tym, ze zmarnowalyscie sobie zycie? :D

Gość AniazKrakowa
I jak widać Tobie, fakt braku posiadania dzieci nie pomógł Pani w edukacji skoro imię piszesz z małej litery i zdania nie kończysz kropką.

Gość gość
Anka nie wymadrzaj sie przegrancu :D tak masz tego męza jak ja ogon wystajacy z d**y :D :D

Gość gość
Tylko jaki poziom reprezentuja tu starsze babki?K***y leca na prawo i lewo. Rany ,przeciez to czysta patologia.Co was obchodzi kto i kiedy i z kim ma dziecko?Ja tu widze bardziej dojrzale malolaty w takim razie.Wiekszosc z was to takie madre a same macie po 30 lat zarabiacie 1000zl(patrzac na tematy na kafe typu:jak przezyc za 50zl)albo i siedzicie dalej na garnuszku u rodzicow :)No i wam wolno miec dzieci ,zenada:)Plujecie jadem i najlepsze z tego wszystkiego, probujecie wmowic innym ,ze skoro obrali inna droge w zyciu niz wy to na 100% sa nieszczesliwe.Wszechwiedzace a taki glupie.

Gość AniazKrakowa
Kretynizm to jest wyzywanie kogoś na forum od kretynow, mimo ze tej osoby nie znasz. Czaarna95 wiem, ale irytują mnie takie glupie komentarze. A płeć juz znam, bedzie chłopak ;). A Ty? Bedziesz miala chlopca czy dziewczynkę? ;)