Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arla1024

przyszłe młode mamy do 20 lat

Polecane posty

Gość gość
czarna ty kiedyś tez będziesz 30-latką, zapewne bardziej zdesperowaną, wiec sie nie rozpędzaj :-P

Gość gość
matki do lat 20 wow wow wow

Gość gość
Fajny temat :) moja rada : nie zwracajcie uwagi dziewczyny na te glupie kometarze pisza je zapewne jakies zdesperowane staruchy co juz dzieci miec nie moga. Fajnie byc mlodziutka mama :) ja mam 22lata i synka 3 latka.

,,Hahahahahah masz śmiałość nazywać kretynkami dorosłe osoby, które sa odpowiedzialne za życie drugiego człowieka?dziewczyo 15 i 16 latki to powiny jeszcze się lalkami bawić i w piaskownicy'' ja też nie ogarniam myślami 15 letnich matek aczkolwiek chciałabym zobaczyć twoją reakcję na widok 15,16 latki w piaskownicy :D :D :D

Gość gość
Znalazły się młodociane szmaty z bękartkami, rodzice pewnie pękają z dumy, że takie ścierwa wyhodowali. Zdziwicie się za kilkanaście lat jak bękarciątka dorosną i zaczną gardzić takimi szmatami, które je urodziły. Znam takie historie.

Czarna95, mój się bardzo ucieszył i nadal tak jest, czasami mam wrażenie, że on bardziej przeżywa moją ciąże ode mnie. ;)

Gość gość
znam wiele dziewczyn co rodziły przed 20 i co? do niczego nie doszły, mieszkają w barakach-co to za życie? jedna co prawda urodziła jak miała 17lat i nawet maturę napisała i poszła na studia ale rodzice dużo jej pomogli. i co z tego skoro wzięła ślub z ojcem dziecka a po roku rozwód. nie znam żadnej szczęśliwej mamusi przed 20stką. pozdrawiam :)

Gość gość
tak dziewczyny piszcie i nie reagujcie na te deprechy po 30-tce---ups ja tez jestem po 30tce:) Zobaczenie ze szczęścia by tak nie napisały. I co piszecie tak , wyzywacie bo jesteście szczęśliwe? Te młode są mądrzejsze od was, one piszą do siebie, a wy dalej , aby dowalić. Ogólnie czytając to od was zalatuje patologią. I co? Co druga z nowym tatusiem,a kolejna chce się rozwodzić. Matki? Wy się nawet kobietami nie powinnyście nazywać, do speluny z pijakami ,tam was zrozumieją .

Gość gość
drogie przyszle mamusie gratulacje jestem mloda matka mam 23 lata i corcie w wieku 1,5roku dam wam jedna jedyna rade podczas ciazy duzooooo wypoczywajcie i duzoooo spijcie ;)

Gość gość
Ale mam beke z was jak tak krytkujecie. Tylko utwierdzam sie w przekonaniu ze jestesie starymi zużytymi 40 stkami bez dzieci. A Ten jezyk ktorym co poniektore "inteligetne" i "dojrzale"sie posluguja to az zal czytac. Jestecie obrzydliwe.fuj

Gość gość
19.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość założe się że stoję lepiej niż ty,a wpadłam mając 18 lat, no ale juz parę latek minęło, pieprzysz aby pieprzyć

Gość gość
zacznijmy od tego, że mimo wszystko jest ogromna różnica między 19-22 latką w ciąży, a 15 czy 16- latka i nikt mi nie wmówi, że taka dziewczyna jest szczęśliwa z powodu swojej sytuacji

Gość gość
19.10.13 [zgłoś do usunięcia] gość popieram I założe się ,że te które najbardziej jadą, najmniej sobie załowały w młodości w myśl powiedzenia "rżnij, nie jest z mydła, się nie wymydli":)

dopierdalać każdy może, tylko ciekawe jakby któraś z tych "mądrych" była w takiej samej sytuacji jak dziewczyny tutaj. . . To one sobie młodo urodzą, nie wy. . . I one będą wychowywały własne dzieci, nie wy. . . Ale tak najlepiej komuś naubliżać jak nie ma się co robić w sobotę, bo nie ma się przyjaciół, ponieważ jest się zgorzkniałą zrzędą. . .

Poziomka, nie wykłócaj się, bo to i tak nie ma sensu, z nimi nie da się normalnie rozmawiać, bo oni uważają, że tylko ich sposób myślenia jest dobry, nikogo więcej.

Aniu moja córeczka ma właśnie na imię NIKOLA. I zapewne teraz się posypią komentarze na mój temat. . . Bo przecież NIKOLA. . . Ale wiecie co? Wyprzedze was i powiem tylko tyle: to imię mi i chłopakowi się strasznie podoba i g***o mnie obchodzi zdanie innych. Moja córka i mój wybór imienia. . . A wy nazywajcie swoje dzieci nawet roman i bożena i co? Komuś to przeszkadza? :/

Poziomka, mi się tam to imię podoba, chociaż swojego dziecka tak nie nazwę, bo w ciągu ostatniego roku troszkę się namnożyło Nikolek, a szkoda, bo imię śliczne. A jak Ty i Twój chłopak zareagowaliście na wieść o ciąży? ;)

ania to ty masz 15 lat? :) trochę was tu jest i się gubię :) może podałabyś mi swoje gg i tam byśmy popisały? :) chyba że ktoś jeszcze chętny i ma jakieś pytania to gorąco zapraszam! :)

Heh ale myśleliśmy jeszcze o julii, lenie lub patrycji ale nie przeszło :) heh szczerze? Na początku ostry szok. . . Ja płakałam jak dziecko. . . Ale na drugi dzień się z tym pogodziłam i byłam mega szczęśliwa :) chłopak też był załamany nie powiem, no ale postanowiliśmy się nie rozklejać i żyć dalej, bo przecież to nie koniec świata :) dajemy radę, finansowo i w ogóle, ale powiem ci też, że czasami tak nam daje ten mały szatan popalić, że głowa mała :( i ktoś tu właśnie dobrze napisał- odpoczywajcie i śpijcie póki możecie i ile możecie :)

Gość gość
Ja tez zapisalam swoje dziecko do prywatnego przedszkola bo wiem, ze zadna patologia nie zaplaci 1100zl za miesiac.zreszta nie po to wybieralam dzielnice,szukajac mieszkania zeby miec patologie po sasiedzku.takich mlodocianych rodzicow nie stac nawet na wynajem kawalerki u nie na osiedlu.

Julia i Lena też ładne, ale dla dziewczynki i tak najładniejsze są Lilianna i Milena moim zdaniem. ;) A co do szoku to się nie dziwie, u mnie było planowane, więc to troszkę inaczej. Co do tego spania to wiem, szczególnie, że ja śpioch jestem. Trudno, najwyżej mój mężulek będzie spędzał cudowne-nocne chwile z dzieckiem, on i tak śpi po 3-4 h, bo więcej nie potrzebuje. :D

I tu się gościu mylisz! Mieszkam w jednej z najlepszych dzielnic w Krakowie i to nie w żadnej kawalerce, a w domku jednorodzinnym i jak być mogła się zamknąć to byłabym naprawdę zadowolona. Raczej się sądzę być chciała z nami KULTURALNIE porozmawiać, nie obrażając nas, więc wynocha!

liliana- lilka :) śliczne :) milena już nie bardzo mi się podoba :) heh no powiem ci, że mój też mało spał, ale tak go mała w dzień wykańcza, jeszcze praca, że on chodzi jak cień człowieka :D ja nie lepiej ;D Ale i tak muszę zaznaczyć, że dopiero od niedawna mieszkamy na swoim (wcześniej niestety było to nie możliwe :() i ja byłam z małą prawie że non toper sama :( teraz dopiero zaznał smak prawdziwego życia :D

dokładnie. . . Same chyba macie taką patologie że nie stać was na kawalerkę i siedzicie rodzicom na głowie blokując komputer wypisując głupoty tam, gdzie was nie chcą :/

Gość gość
Dzielne jestescie mlode mamy!Zycze powodzenia we wszystkim!

Gość gość
"..... Moja siostra urodzila w wieku 17 i teraz ma pięknego syna i jest najmlodsza mama w klasie. Nie wstydzi się.." a czym ona ma się szczyci, że pieprzyła sie jak królica mając 16 lat, a że najmłodsza mama w klasie, bo tak głupich dziewczyn jak ona to mało jest i bardzo dobrze, bo co to by było jakby tak grą większości 16-17 latki rodziły, o litości, kto by to badziewie utrzymywał