Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaaaa85

Opowiem Wam moją historię Warto przeczytać

Polecane posty

Gość onaaaa85

Witajcie! Czasem myślę, że historia mojego życia jest tak nienormalna, że aż nieprawdopodobna. a jednak... Siedzę właśnie przed komputerem. Leci "Tylko mnie poproś do tańca...", popijam czerwone wytrawne wino. Nie wiem co ze soba zrobić. Nie znoszę ciszy i bezczynności. Godzine temu mój były mąż wziął czwórkę naszych dzieci do siebie. Na 2-3 godziny. Mogłabym się czymś zając, ale nie potrafię. We wtorek 15.10 się rozwiedliśmy. Dzień wcześniej dowiedziałam się, że jestem w ciąży. Oczywiście nie z nim, a z mężczyzną, z którym chcieliśmy sobie ułożyć zycie, ale nam nie wyszło. Rozwód był za trudny; chyba nie wytrzymaliśmy próby. Kocham Go, wiem, że On mnie, ale nie będziemy razem. Za kilka dni usunę ciążę.

Gość sYs
:( będziesz tego żalować do końca zycia

Gość gość
po co te wyrzuty sumienia później, wychowałaś i wychowujesz dzieci to i następne się wychowa

Gość onaaaa85
Modlę się, żeby coś się wydarzyło do wtorku, ale pewnie tak się nie stanie. Ciąże miałam usunąć w piątek. lekarka miała za mało tabletek. przelożyłyśmy. zrządzenie losu. najlepsze jest to, że nie zostanę sama z 4 dzieci i jeszcze tym maleństwem. a jesli będę chciała być z tym mężczyzną, stracę 4 moich dzieci. wiem o tym.

Gość sYs
dokładnie! donoś i oddaj. ludzie marzą o dzieciątku...życia pół by oddali by przysposobić takie maleństwo :(

Gość gość
ale sobie życie skomplikowałaś i jeszcze nie miałaś rozwodu a już z następnym w ciąży, masz ty kobieto trochę rozumu, czy co innego u ciebie działa?

Gość onaaaa85
mało być " najlepsze jest to, że zostanę sama z 4 dzieci i tym maleństwem"

Gość onaaaa85
Tak, teraz czuję się jak bezmózg. chociaż uwierzcie mi, nie jestem głupim lachonem. mam firmę, pracę, mieszkanie. i co z tego?

Gość fgfgfgfgfg
usuwasz w Polsce czy za granicą? ile placisz?

Gość gość
a ojciec dziecka wie, że jeste s w ciąży?

Gość onaaaa85
Polska. 1000 zł. ojciec dziecka wie oczywiście. chciał żebym urodziła. chciał ze mną być. ale teraz juz za późno.

Gość gość
Firma i mieszkanie świadczą o zaradności a nie o inteligencji. Możeś być bezmógą idiotką i to siebie nie wyklucza.

Gość fgfgfgfgfg
jestes rocznik 1985?

Gość fgfgfgfgfg
a napisz mi czy dlugo szukalas lekarki ktora ci usunie? bo wiadomo że u nas to nielegalne i podobno ginekolodzy nie chcą tego robic.

Gość gość
To Ty nie chcesz być z tym nowym partnerem? Zdlaczego?

Poczujesz się jak SSmanka :D Z tym że żaden SS man ani SS manka nie umiała zabić swojego dziecka, jedynie obce dziecko, ty będziesz lepsza od SS manów, bo będziesz umieć zabić swoje dziecko.

Gość gość
Tu się za to popisała gwiazda inteligencji: "Firma i mieszkanie świadczą o zaradności a nie o inteligencji. Możeś być bezmógą idiotką i to siebie nie wyklucza." Jakby na tym polegało bycie bezmózgiem, to w Polsce byłaby bonanza. 3/4 rodaków miałoby firmy i mieszkania i nie musiało wysiadywać na kafe i zadawać pytań "skąd wybierzecie kasę na...".

Gość sYs
na 1000zł wyceniłas zycie twojego dziecka ? :( popatrz na swoje dzieci kiedy wrócą i pomyśl..wybierz które byś wyskrobała. za kilka lat popatrzysz na ich piatkę i wspomnisz moje słowa. to dziecko będzie dla ciebie najdroższe...zaopikuje się tobą..zobaczysz

Gość gość
Przestańcie p******e mamuśki od fasolek robić kobiecie pranie mózgu. Jej prawo. Takie prawo przysługuje legalnie kobiecie w większość cywilizowanych krajów Europy.

Gość gość
Pewnie, jak wszystkie dookoła p**********e katolickie mamuśki Polki będą jej powtarzać, że zamordowała własne dziecko, niebawem wyląduje w wariatkowie.

sYs- Ale ona jest lepsza od SSmanów, swoje dzieci pewnie też by w każdej chwili była gotowa zabić, po prostu maszyna do zabijania. Podziwiam takich ludzi, bo sam bym nie umiał swojego dziecka zabić. Ma mocny charakter, bez zmrużenia oka zmiażdży maluchowi główkę.

Gość onaaaa85
Dzięki za zjeby;) tak, jestem 1985. mam 5 i 8 letnich synów. bliźniaków. lekarki nie szukalam długo, bo u nas w meście powszechnie wiadomo kto i za ile. nie mogę byc z moim A. podpisałam ugodę dla świętgo spokoju przed rozwodem. a w niej było, że nie będzie miał on kontaktu z moimi dziecmi. (mąż uwazal, ze wszyscy lacznie z moimi rodzicami i bratem maja zly wplyw na nasze dzieci)można to podważać, ale chyba nie mam na to wszystko siły. zwłaszcza w ciąży. wiem,ze to wszystko wygląda jak w kiepskim filmie.

Gość gość
"Jakby na tym polegało bycie bezmózgiem, to w Polsce byłaby bonanza. 3/4 rodaków miałoby firmy i mieszkania i nie musiało wysiadywać na kafe i zadawać pytań "skąd wybierzecie kasę na...".---->Najpeirw naucz się czytać ze zrozumieniem, a wtedy komentuj. Ja pisze ze jedno drugiego nie wyklucza, a nie ze na tym polega bycie idiotka.

Gość sYs
a co sumionko cie ruszyło? niestety, juz go nie uciszysz najgłosniejszymi wyzwiskami ;)

Gość fgfgfgfgfg
bsa ale nie ty chodzisz w ciązy, nie ty rodzisz dzieci, nie ty sie potem nimi zajmujesz, zmieniasz im pieluchy, wiec zamknij ryj durny samcze...

Gość onaaaa85
będę wieczorem. i odpowiem na wszystkie pytania jak chcecie. jadę teraz po dzieci. a może wcześniej spacer zaliczę? k***a mać. Czasem myślę, że powinnam pójść do Kościoła. Może by mi to pomogło? wiem, że to głupie

Gość fgfgfgfgfg
jak cie stać finansowo na to dziecko, to moze jednak go nie usuwaj?

gość-Europa w zasadzie już przestała być cywilizowana, stała się dziczą. Ja katolikiem nie jestem, mój dziadek walczył w Wehrmachcie a brat dziadka był w Waffen SS, stosunkowo mało opowiadali o wojnie, jakieś drobne historyjki, mogę się tylko domyślać co tam robili. Mimo to, brat dziadka, SSman był bardzo dobrym człowiekiem, kochał zwierzęta, pomagał ludziom itp. Pamiętam jak kiedyś ugryzł go pies, jego pies, po prostu wziął pasek i powiesił go na płocie, bez jakichkolwiek emocji. Myślę że matka która zabija swoje dziecko, ma mocniejszy charakter od SSmanów.

Gość sYs
pijesz wino i jedziesz po dzieci? chyba jesteś jednak nienormalna. eot

Gość gość
28 lat i 4 dzieci na koncie. OMG!