Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mam wybrac z Mężem

Pierwszy Taniec weselny Pary Młodej dyskusja

Polecane posty

Kiedyś 1 taniec pary Młodej to był zwykle walc;) Dziś...robi się istne show dance, gdzie Pani Młoda tanczy niczym zawodowa tancerka, Pan Młody niczym MJ wywija w rytm muzyki. Podoba mi się to;) dziś nie tylko Młodzi stresują się WESELEM ALE I układem CHEROGRAFICZNYM, który muszą wykonac i do sesji piosenek, które wybiorą:) Cwiczą i cwiczą:))))) do ostatniej nadeptanej stopy;) Wklejajcie ulubione tance, komu wyszło to najlepiej;) wolno - szybko-fikusnie-wolno moment 1;28 MISTRZOSWTO:)!!!!!!!!!!!!:Dhttp://www.youtube.com/watch?v= x7tXDriAlpA albo figuratywnie:Dhttp://www.youtube.com/watch?v= frvSP2caCeo Z******TE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:):D, darty dancing!http://www.youtube.com/watch?v= mHly3ZIyjLE musicie usunac spacje po znaku rownosci....

Gość gość
Co to jest układ cherograficzny?

Gość gość
Dowiem się, jaki to układ?

nak*****am sie batem po japie

Gość gość
I co tam? Tańczycie?

Gość gość
My bedziemy mieli tamiec mix czili zaczniemy piosenka nie bede mowiła jaka a potem bedzie mix kikla piosenek i do tego inny taniec i potem znow wrocimy do piosenki ktora mielismy na poczatku i ładnie zakonczymy

Gość gość
Takie miksowane tance sa juz niemodne i obciachowe.

Gość gość
mi najbardziej podobają się zwykłe tańce przytulańce, patrzenie sobie w oczy, niewyćwiczone. Tańce wyuczone, liczone kroki są beznadziejne, młodzi skupiają się na tym, żeby wszystko wyszło tak, jak ich nauczyciel nauczył. Z kolei tańce mixy są zabawne ale za dużo już tego, stało się to nudne, każdy ściąga, zero oryginalności.

Gość gość
i właśnie, co to jest układ cherograficzny?

Gość gość
Nie cherograficzny tylko CHEROGRAFICZNY. Wieśniara slyszy dzwony, ale nie wie w jakim kościele dzwonią.

Gość gość
żeczywiście wieśniara się odezwała,CHOREOGRAFICZNY powalona wieśniaczko

Gość gość
A moi znajomi na weselu zatańczyli do "ona tańczy dla mnie " ale w wykonaniu Cezika.Wyszło rewelacyjnie.Mieli prosty układ i własciwie często improwizowali.Było bardzo naturalnie a oni nie stresowali się,że pomylą kroki.A ten muzyczny cower bardzo się nam podobał.Ludzie byli zdziwieni,że ze zwykłego disco polo mozna zrobić całkiem fajny kawałek.

Gość gość
układ herografczny..po herze! autorka wkopała w was w jeżyny:D

Gość Ex Komunikant
No my na wieczornych nieszporach, ciemną porą, zwłaszcza w piątek pozwalaliśmy sobie na cherografię przez duże ceha, o chorałach nie wspomnę, ale skończyło się, kiedy pewnego dnia biskup prowadzący rozpoznał w naszym układzie oraz zaangażowanym śpiewie murzyński chór gospel. Popędził nam kota, że ja p*****le. W końcu musieliśmy przejść na jazz, co mój serdeczny druh worek kartofli może z łatwością potwierdzić.

Gość gość
Ładny walc. Ale walce są nudne;) Na weselu trza się dance to dance:D

Gość gość
"żeczywiście wieśniara się odezwała," No RZeczywiście wieśniactwo się odezwało:D Skoro już się tak czepiamy...