Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Plamienie implantacyjne czy okres

Polecane posty

Gość gość

Słuchajcie dziewczyny bo czytam na roznych stronach i pisze ze plamienie Implantacyjne trwa ok 6-7 dni po stosunku , czytam tez ze występuje w czasie gdy ma przyjsc okres i czesto nas to myli. NO więc? chodzi o to czy stosunek na początku miesiąca może powodować na koncu miesiaca plamienie implantacyjne czy to okres? I gdy np byłabym w ciąży to lekarz na USG powiedziałby mi o tym ze mogło być to takie plamienie a nie okres. Czy brał by to jako okres:) He troche namieszalam :) Jak nie zrozumiecie będę prostować Prosze o wyrozumiałość:)

Gość gość
Krwawienie w ciazy w terminie okresu mozec wystapic.Ale to plamienie a nie normalny okres. Jesllu bylabys w ciazy to lekarz zauwazy na usg ze to ciza a nie okres.

Gość gość
plamienie implantancyjne, jak wskazuje nazwa, wystepuje o czasie implantacji, czyli 6-12 dni po stosunku. Poza tym chyba nietrudno odróżnic plamienie od miesiączki

Gość gość
plamienie implantancyjne, jak wskazuje nazwa, wystepuje o czasie implantacji, czyli 6-12 dni po stosunku. Poza tym chyba nietrudno odróżnic plamienie od miesiączki

Gość gość
Tak. Tylko gdyby np było tak ,że poszłam do ginekologa np 5 tygodni po tym plamieniu i nie wiedziałabym ,żę jestem w ciąży . Podając mu termin niby tego plamienia jako termin miesiaczki to badajac mnie przez USG mogłby mu sie nie zgadzać wyszlo by mu ze ciaza jest np tam o tydzien lub 2 starsza (trwajaca juz przed okresem) i powiedziałby mi o tym ze mogło to być plamienie ? Zawracam głowe ale ten lekarz jest nie wiem albo mi sie wydaje albo nie konkretny:)

Gość gość
Tak. Tylko gdyby np było tak ,że poszłam do ginekologa np 5 tygodni po tym plamieniu i nie wiedziałabym ,żę jestem w ciąży . Podając mu termin niby tego plamienia jako termin miesiaczki to badajac mnie przez USG mogłby mu sie nie zgadzać wyszlo by mu ze ciaza jest np tam o tydzien lub 2 starsza (trwajaca juz przed okresem) i powiedziałby mi o tym ze mogło to być plamienie ? Zawracam głowe ale ten lekarz jest nie wiem albo mi sie wydaje albo nie konkretny:)

Gość gość
jestes w tej ciazy czy nie? bo bełkot straszny wychodzi z tego, co piszesz

Gość gość
no to na podstawie usg lekarz jest w stanie określic wiek ciazy, więc w czym problem?

Gość gość
no po prostu się zmartwiłam , bo myślałam wtedy ,ze to plamienie implantacyjne a on ,że przymknął oko i potwierdził wiek z USG wiedzac kiedy była ta ostania miesiaczka,ale jak tak to ok