Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie da sie oszczedzac

Nie da sie oszczedzac na jedzeniu Oto moje zakupy

Polecane posty

Gość LemonD
U nas jadanie warzyw to nie katowanie, lubimy i dziecko też lubi. Tu nie chodzi tylko o oszczędność a głównie o zdrowie, jedna porcja mięsa/ryby jest wystarczająca a wy najlepiej byście jedli rano kanapki z szynką, na obiad kotleta a na kolację sałatkę z kurczakiem. Ja tak nie jadam. Owszem mięsa jest zdrowe ale nasze dzienne zapotrzebowanie nie jest tak duże.

Gość ja nie mogee
temat zalozony po to zeby jego uposledzona autorka mogla sie pochwalic ze ma pieniadze zeby sie dowartosciowac chociaz na forum a wy glupie z nia dyskutujecie...

Gość ja nie mogee
popatrz na temat dyskusji- piszesz "nie da sie oszczedzac"

Gość gość
Kazdy stary forumowicz wie ze normalne kobiety takich tematow nie zakladaja :) Tylko te ktorym czegos w zyciu brak i chociaz na kafeterii moga blysnac hehe :)

nie wiem czym tu sie chwalic? Czy jak ktos zaklada temat, ze moze przezyc za 200zl na 4 osoby tyg t chwalenie sie? Nie, to wtedy zarodnosc chyba wg was. Niczym sie nie chwale, bo chwalic to sie mozna pozycja zawodowa, sukcesami zawodwymi, zwiedzaniem naprawde ciekawych krajow czy odkryciem czegos ponad przecietnego, a nie jedzeniem lososia:O Jesli jednak ktos uwaza, ze losos, czy warzywa to powod do chwalenia sie to nie chce wiedziec czym takie osoby moga sie pochwalic.

brak mi zdrowia obecnie i chce blysnac tutaj:O rzeczywiscie trafilas badz trafiles:O Jak kula w plot, ale dla ciebie to pewnie strzal w dziesiatke.

Gość gość
ja nie uwazam ze jedzenie lososia to powod do chwalenia sie ale a twoich wypowiedzi jednoznacznie wynika ze ty tak uwazasz hihi :|

Gość jagodzianka_sucz
strasznie duzo jecie masakra :O

Gość gość
Czytać się tych bredni autorki nie da. Nie ma czasu na zakupy (bo czas z rodziną trzeba spędzać), ale na kafeterii siedzi kilka godzin i przedstawia swój jadłospis. Twierdzi, że nie da się oszczędzać, ale tak naprawdę oszczędzać nie chce (bo pomidory muszą być po 10 zł za kg). Autorko, proponuję sprawdzić poziom swojego IQ.

Gość tez gosc ale z daleka
ludzie...a co to jest ZAMRAŻALKA?????????! po jakiemu to?:P

ja proponuje twoj poziom iq sprawdzic bo pisalam dlaczego dzis tu jestem. I proponuje zaczac nauke czytania ze zrozumieniem, podobno teraz dopiero to wprowadzili do szkol wiec moze czas sie wrocic i zaczac od poczatku? Nie mam czasu latac i szukac promocji, wybacz kochana, ze nie mam lidla czy biedronki pod nosem a po pracy nie usmiecha mi sie stac godzine w korku by tam dojechac:O

Gość jagodzianka_sucz
no wiadomo szkoda czasu, przeciez w domu czeka kafeteria haha. żal

Gość tez gosc ale z daleka
Zatem zamrażarka, nie: zamrażalka. Wyraz ten często spotyka się w błędnej postaci, wynikającej zapewne z analogii do słowa pokrewnego zamrażalnik. i tyle w temacie...nauczcie się pisać poprawnie a później tu piszcie na jakikolwiek temat:P

haha i zal to chyba z powodu twojej umiejetnosci czytania, bo pisalam ze chora i na zwolnieniu jestem.

Gość gość
Nie ucz mnie tępoto. Albo jest to prowokacja (marna), albo jesteś prymitywem, którego poziom się nie zmieni niezależnie od tego czy będzie jadł łososia, czy pangę. Twoje wypowiedzi są tak głupawe (brak logiki, argumentacji własnego stanowiska itp), że nawet poziom kafeterii jest dla ciebie zbyt wysoki. Zresztą, zaprezentowałaś ten poziom w ostatniej wypowiedzi.

ja nikogo nigdzie nie obrazilam, a ty mnie wyzywasz od tepot itp. Wybacz, ale nie ty mi o poziomie bedziesz pisac, ja pisalam kulturalnie ze wszystkimi i jedyne na co reagowalam niezbyt mile ( nie obrazalam jednak,a wyrazen tepa i tym podobnych nie uzywalam) byly wpisy gdzie ktos nie czytal i zarzucal mi to co bylo dawno wyjsnione.

Gość jagodzianka_sucz
22.10.13 [zgłoś do usunięcia] nie da sie oszczedzac haha i zal to chyba z powodu twojej umiejetnosci czytania, bo pisalam ze chora i na zwolnieniu jestem. xxxxxxxxxxx siedzisz tu jak widze przynajmniej od 20, nawet lezac mozna spedzic czas z rodzina, czy mezem jesli dziecko spi :) widocznie ma dosc twoich wywodow tak jak my tutaj :P wiec zostaje kafeteria...

a co do braku logiki i argumentacji to nie wiem co masz na mysli. Nie wiem nawet z kim dyskutuje, bo osoba logicznie myslaca jakos by sie podpisala, ale lepiej prowadzic pusta jatke, prawda?

Gość gość
a twoje teksty w stylu "zeby ci nie wyjezdzac czasami z mrozonym lososiem czy dyskontowymi warzywami" nie sa tepe? bo jak dla mnie to sa strasznie.

moje dziecko ma tate, z ktorym spedza czas, zjedlismy razem kolacje i zaszylam sie w sypialni by syna nie zarazac. Mam sie tez tlumaczyc z tego co bede robic jutro i gdzie?

Gość gość
no bo ty sie naprawde strasznie logicznie podpisalas woooow

Gość gość
Skończ te wykłady, po tym co zaprezentowałaś podczas swoich wywodów nie robią na mnie żadnego wrażenia. Zresztą, umieszczenie tematu w dziale "ciąża" też o czymś świadczy :). Idź się zajmij rodziną lub poczytaj o zdrowym jedzeniu. Albo dalej uważaj że dobre to co drogie. Arystokracja, tylko trochę słoma z butów wychodzi. Bez odbioru, szkoda czasu.

napisalam, ze mnie mrozony losos czy warzywa z dyskontu nie interesuja a nie zeby mi z tym nie wyjezdzac:O dlaczego przeinaczasz moja wypowiedz? Napisalam to kulturalnie, ze to nie interesuje mnie i czy ktos moze polecic cos swiezego.

Gość gość
z racji tego ze przez 5 stron produkujesz sie o LOSOSIU to wogole by mnie to nie zdziwilo gdybysmy jeszcze o tym poczytali ale pewnie zrobisz to juz w oddzielnym temacie bo na tym jestes spalona juz :)

Gość gość
tja... logika wypowiedzi zależy od tego, czy ktoś się pod wypowiedzią podpisał ... kolejny popis :D

jak juz pisalam to nie ja kogos obrazilam, ale oczywiscie ten co nie obraza to mu sloma z butow a ci co wyzywaja i obrazaja to pelna kulturka:O

Gość Goscmaman
Autorko ja tez lubię wołowinę Angus, łososia , jajka ze wsi , krewetki, raz na miesiąc kupie homara za 120 zł około 700 gr, szyneczke szwarcwaldzka albo parmenska niestety to wszystko kosztuje i NA DOBRYM JEDZENIU NIE DA SIE OSZCZĘDZIĆ , POzdrawiam i zycze Smacznego Łososia robię na parze 20 min z warzywami - polecam :-)

to nie ja sie uczepilam ryby, ale niech bedzie... jesli ktos mi zarzuca brak logiki to prosze to zacytowac a nie pisac byle pisac.

Gość gość
ja mysle ze ktos cie obrazil dlatego, ze nikt normalny i nienoszacy sie wyzej niz trzeba nie lubi takich gownianych gadek o d***e marynie z cyklu "ja tam sie nie chwale wogole, ale jestem super, mam kase a wy zrecie w biedronce". tu panuje uczulenie na takie dziołchy proste i tyle.

Gość gość
nie uczepilas sie ryby ale slowo losos w twoich postach przewinelo sie 27 razy