Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie da sie oszczedzac

Nie da sie oszczedzac na jedzeniu Oto moje zakupy

Polecane posty

a ja lososia robilam na parze 20 minut i byl surowy w srodku. Dlaczego? Moze to od czegos zalezy? dodam, ze nie mrozony.

Gość gość
Piwo dla gościa powyżej. Jeszcze zniosłabym taki wywód gdyby był on choć odrobinę logiczny, spójny i uargumentowany. A tu jest bełkot mający chyba zmierzać do wniosku "ludzie którzy robią zakupy w biedronce i liedlu to plebs dla mnie arystokratki".

ale ja o lososiu wspomnialam w pierwszym poscie a potem sie zaczelo. To mialam zamiennika jakiegos uzywac by kogos nie urazic? I nie mam nic do Biedronki jako sklepu (owadow nie lubie:P) ale nie kupuje w niej od czasu gdy jest dosc daleko od mojego domu. Szkoda mi czasu na dojazdy, paliwo itp bo wyjdzie mi na to samo jak makaron kupie w realu pod domem niz mam tanszy kup[ic za zlotowke w biedronce.

Gość Goscmaman
tak tak to juz wiemy ze nie mrozony szlachcianko za dyche

to juz chyba jakies kompelsy jesli ktos odebral moje posty jako cos takiego, ze nazywam plebsem ludzi kupujacych w biedronce:O Przepraszam ale nazwijcie tak wszystkich ktorzy nie maja ich pod domem i ktorym szkoda tulac sie przez cale miasto byscie wy poczuli sie lepiej.

Gość gość
kur wa tu nie chodzi o biedronko, juz ci ktos ktorys raz z rzedu pisze ze tu chodzi o to co piszesz, jak piszesz, jaki to sie odbiera po przeczytaniu. a ty nadal nie czaisz opcji

Gość Goscmaman
Musi byc w rękawie lub papilocie , dodaj mu extra 10 min czyli razem 30-35 min, dobrze ze o wolowince zapomnieli jaką kupiłaś ??? Angus czy inna ??? :-)

Gość gość
Nie odwracaj kota ogonem. Nie masz nic do Biedronki, ale do dyskontowych owoców już tak. Ot, logika :D

jestem szlachcianka i nie wiem kim jeszcze bo nie kupuje w biedronce ktora mam pol h jazdy samochodem od pracy i 40min od domu. Powinnam stac w korkach, jezdzic tam i robic zakupy by sie nikt nie poczul urazony.

Gość gość
A Goscmaman dostaje dwa piwa :D O ile to nie jest zbyt plebejski trunek rzecz jasna...

Gość Goscmaman
To o szlachciance to podszyw , ja nie pisałam tego tylko jakaś Franca

Gość Goscmaman
Ja tez jestem bogata szlachcianka :-p

Gość gość
Szkoda, cofam piwa. A tu cytat hrabiny, która nic nie ma do biedronek: [zgłoś do usunięcia] nie da sie oszczedzac moim skromnym zdaniem jesli chce sie jesc to co sie lubi i co jest zdrowsze choc troche od maretowych i dyskontowych produktow to owszem nie da sie. Ja wiem, ze jeden lubi pange, a drugi lososia, jeden kaszanke a drugi kabanosy, ale nie ukrywajmy, ze wiekszosc to lubi bo musi.

Gość Goscmaman
Wydaje dużo kasy na jedzonko ale raz sie żyje ! Co z ta wolowinką ???

Gość gość
wytlumacze ci to najprosciej jak tylko potrafie zebys zrozumiala- sam fakt zalozenia takiego tematu, jego tytul, sposob twojego wypowiadania sie i takiego "niewinne" wplatanie we wypowiedzi tekstow o tym ze drogie jest dobrze, tanie nie dobre, ciebie stac itp powoduja wlasnie rozdraznienie u innych forumowiczow bo definitywnie chcesz sie pochwalic. a takiego kogos komu ledwo starcza na zycie tym bardziej irytuja takie puste wywody. rozumiesz?

Gość Goscmaman
co autorko juz sie podszylas pode mnie zeby wyjsc z twarza?

nie mam nic do dyskontow i nie obrazam nikogo kto tam kupuje ale sama owocow stamtad nie wezme. Proste. Dziekuje za wyjasnienie z tym lososiem:) Bo wlasnie mi wyszedl zbyt surowy w samym srodku, ale potrzymam dluzej nastepnym razem, a co wolowiny to akurat dzialka meza i on zakupuje i przyrzadza, bo nie kazdy niby potrafi dobra wolowine zrobic.

Gość gość
Puste i nieprawdziwe. Jajko od rolnika nie jest droższe niż ze sklepu, tylko trzeba ruszyć tyłek i po nie pojechać. Jeśli chce się odżywiać dobrze. Dobrze czyli zdrowo, a nie drogo.

Gość Goscmaman
pijemy pijemy to pode mnie sie jakas swołocz podszyla zeby bronic szlachcianki!

Gość Goscmaman
Pewnie ze wole drogiego , bezpiecznego Mercedesa od Poloneza , pewnie ze wole szyneczke Parmenska od pasztetowej :-)

pod nikogo sie nie podszylam:O Naprawde nie ma sensu ciagnac tego tematu bo sie zrobilo nie fajnie:O

Gość Goscmaman
autorka pisze sama ze soba. masakra :O

Gość Goscmaman
Won stad trollu ,

rozumiem, ze kogos to rozdraznilo i przepraszam. Nie taki byl cel tematu.

nie pisze z innego nicka wiec prosze mi nie zarzucac, ze pisze sama ze soba badz uzywam cudzego nicka. Jelsi ktos sie poczul urazony to mi przykro gdyz nie mialam takiego zamiaru.

Gość gość
morał krótki i niektórym znany- arystokratki z kafe w mig przeganiamy :O

Gość Goscmaman
Fajny topik Autorko , good night :-), nie przejmuj sie :-)smacznego ja tez nie będę wiecej pisać bo trolle robią podszyw

Gość Goscmaman
sory autorko, widze po IP teraz ze to jakis inny podszywacz a nie ty

Gość gość
a jaki byl cel zalozenia tego tematu?