Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A ja nie wyobrażam sobie

Jak mężczyźni odczuwają orgazm

Polecane posty

Jak w temacie? Jestem ciekawa jak mężczyźni to czują? proszę o kulturalne wypowiedzi :) Pozdrawiam :)

Jestem po prostu ciekawa jak to wygląda.no nie mówcie,ze nie macie żadnych odczuć!?

No właśnie o takie wypowiedzi mi chodziło :) Ja wiem,ze każdy mężczyzna jest inny,to samo się tyczy kobiet :) Ja się jakoś nigdy nad tym nie zastanawiałam ;)

dopadła mnie chęć wiedzy tych odczuć :) tak trochę głupio pytać swoich kolegów :P Gdyby ktoś zechciał napisać jak to czuje była bym wdzięczna :) Dziękuje też za normalne wypowiedzi :)

Gość gość
Ja mam kilka do kilkunastu skurczy wokół fioota i tyłka, czuję jak yaya mi się opróżniają a potem ogarnia mnie wielka ulga i senność. Wbrew pozorom głębsze, silniejsze i w większej liczbie mam skurcze podczas masturbacji, bo moja żona to zimna kłoda i seks trwa co najwyżej 5 minut (ona chce mieć to za sobą) a masturbować potrafię się nawet godzinę (regulując tempo i siłę uścisku).

Gość Weekers
Porównać nie można tego do niczego w praktyce, jest to nieziemskie przeżycie, choć krótkie. Zawsze po mam poczucie ogromnej ulgi, ogarnia mnie błogie zmęczenie i senność, nie mam już ochoty na pieszczoty, ale wiem że moja kobieta tego potrzebuje, więc się wysilam. Coraz częściej zaczynam się zastanawiać czy lepszy jest orgazm czy to zmęczenie i odczucie spełnienia.

U mnie to wygląda tak: Mnie ogarnia przyjemne ciepło, taki jakiś bezwład,i mocne skurcze w pochwie.Mózg mi się odłącza :D i uwierzcie,że nie mam pojęcia co się stało :D i nie pamiętam zadnych szczegółow,jak mnie mężczyzna dotykał itd :D

Gość Morska Bryza
Fajnie że normalni panowie zechcieli sie wypowiedzieć, mnie to zawsze tez ciekawiło a moj facet nie umiał mi tego opisać

ja nigdy nie pytałam swoich partnerów (Ja wiem,brzmi to jakbym miała kilku na raz,ale tak nie było :D w sensie-w odstępach czasowych :D ) jakoś się nad tym nie zastanawiałam nigdy :D a i nawet nie wiedziałabym wtedy jak zapytać o to :P Ale teraz bym spytała ;) I napewno to zrobię :) Bo tu widziałam wpisy panów troszke różniące się,co jest logiczne :)

to jak już się spytasz to wpiszesz tutaj.dobra?bo jesteśmy ciekawi co on ci powie w realu:)jak to opisze.

Gość gość
a mi mozesz zrobic loda i jak go bedziesz miala w ustach to poczujesz to co czuje facet

a ja zaczne od tego ze czuje jakby gilgotanie ( ale takie mega, nie do wytrzymania, lecz bardzo przyjemne).uwielbiam to. az się trzese caly i spinam miesnie.najbardziej spinaja mi sie uda i posladki.chcialbym krzyczec przy orgaznie ale sie krepuje :) podczas masturbacji ( czy tam onanizowaniu ) mam podobnie. teraz tez masuje ptaszka:) (ale to tak w tajemnicy wam pisze) :)

Gość Robert79
Bardzo przyjemmnie jest już jak czujemy zbliżający się orgazm. Skurcze wyrzucające spermę są rozkoszne. Właściwie po ilości spermy i mocy wytrysku można poznać intensywność orgazmu. Skurcze odczuwamy też na zwieraczu o***tu, każda dziewczyna która w momencie wytrysku miała palec w o*****e partnera na pewno to poczuła.

Gość Morska Bryza
bardzo interesujace, piszcie chłopcy jeszcze!

Gość gość
ktoś tu wspominał o uczuciu ciepła i wszechogarniającej rozkoszy odczuwanej przez kobiety, połączonej z wyłączeniem świadomości, otóż ja mam tak samo, z tym że w momencie gdy wydaje mi się że już dłużej nie potrafię z rokoszy wytrzymać i zaczynam przymykać oczy, włącza się TO! COŚ! czego wy panie nie doznacie nigdy, uczucie potężnego jakby skurczu wewnątrz podstawy penisa, po czym nasienie przeciskając się wielokrotnie wewnątrz cewki moczowej drażni ją od środka tak rozkosznie i silnie że natychmiast, przytomnieję i niejako obserwuję, skupiam się na samym wytrysku to niesamowite uczucie spełnienia, rozkoszy, władzy, siły, power po prostu, i oczywiście inaczej jest gdy wytrysk jest w pochwie a inaczej gdy na zewnątrz w każdym razie obserwacja wystrzelającej strugi spermy to wielka frajda, ja bardzo lubię na buzię lub cipkę co za uczucie! w pochwie też jest bosko ale inaczej bo orgazm jest wtedy bardziej uogólniony po całym ciele a mniej skupia się w wytrysku, chyba że moja pani zaciska pochwę bo też szczytuje wtedy wytrysk czuję bardzo silnie prawie do bólu, tęsknię jednak czasem do jej ciasnej cipki z przed porodu dlatego czasem proszę by przytrzymała mi go mocno ręką w czasie wytrysku czuję wtedy jak sperma jest wyciskana z członka (nawiasem mówiąc, czy któraś z was drogie panie potrafi mieć otwarte oczy podczas orgazmu? ja takiej nie spotkałem, zawsze tylko grymas napięcia na buzi, dreszcze i skurcze, tak to wygląda z zewnątrz, na pewno żadnych uśmiechów jak w filmach pokazują)

Gość Morska Bryza
Panowie, my kobietki dziekujemy, ze dzielicie sie z nami swoimi odczuciami na forum...do tej pory to była dla nas wiedza tajemna ;-)

do gość :) To tylko na p***osach są panie zawsze pięknie umalowane,uśmiechnięte itd :) A życie to nie p***os :P

Dobra bajka gościu powyżej :P nikt tego nie łyka :)

Gdyby ktoś jeszcze miał ochotę podzielić się swoimi odczuciami było by bardzo fajnie :)

Gość unter der liden
:)

Gość gość
inaczej odczuwa sie orgazm jeśli miało sie np 2 tygodnie abstynencji,a inaczej jeśli dzien w dzień. Po przerwie taki orgazm zaczyna się juz od wyobrażeń za dnia,już mysli same chodzą za partnerką ,jesteś podkręcony ,zaczyna się mrowienie w penisie. Gdy zaczyna się zabawa,to jestesmy podatni na pieszczoty ,czujemy mocno zapach,smak -chyba to kobiece feromony,gdy dochodzimy w kobiecie,to nasz członek jest jakby objęty pochwą na pewnej długości,co powoduje ,że facet szybko się rusza,bo najprzyjemniejsze jest przy żołądziu ,a taka szybka jazda pobudza tamte okolice,nadchodzi wytrysk,pulsowanie i ..odjazd,zmęczenie ,przytulenie kochanej kobiety potrafi drażnić,choć nie zawsze.Musimy odpocząć,do tego mozemy odczuwać skrępowanie,bo jesteśmy przy podnieceniu bardziej nadzy niż kobiety i bezbronni po wytrysku,a faceci chca być silni do końca :) . Inaczej gdy robimy sobie dobrze ręką,bo dokładnie to my decydujemy kiedy mocniej,szybciej,jest przyjemność,ale...brak kobiety :). Gdy czesto robimy seks z kobietą,to chyba wypłyca się nasz stosunek ,jedziemy z koksem ostro,nie ma za duzo delikatności,bo nasz członek jest mniej podatny na miekkość pochwy wewnatrz,mniej odczuwa

Gość gość
zawsze odlot,tylko kwestia czy mocny ,taki ze wszystkich mięsni -taki mam przy swojej kobiecie,czy taki tylko idący od penisa,czyli przy pracach samoręcznych

Gość gość
kiedys szedłem na ilośc,bo mając naście lat możesz szybko się regenerować,ale mozliwości mało,więc szybki lopez ,ale bez tego czegoś,teraz idę na jakość. Mam chatę,mamy czas,zrobimy kolację-sami się troche skonsumujemy,przy jedzeniu znów zabawa i sex właściwy ..może być rano dopiero,bo wiesz że będzie,nie musi byc tu i teraz,

Gość gość
Ja mam znacznie mocniejszy orgazm bez wytrysku niż z wytryskiem. Ktoś ma podobnie ?

Gość gość
ja najsilniejszy mam jak zatkam palcem wylot i jajka przystawkę do czegoś ciepłego na 5 min a na końcu napne skórkę