Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dagmarae

On odpuscił po całej lini

Polecane posty

Gość dagmarae

Zaczęłam pracować po długiej przerwie. 2 dzieci chodzi do przedszkola. Moja praca jest dostosowana do mnie. Moge wrócić do domu i odebrać spokojnie dzieci. To ja je odprowadzam. Zajmuje sie też domem. Nie gotuje często, bo dzieci jedzą obiad w przedszkolu a mąż często je na mieście. I w czym problem? Od momentu jak zaczęłam prace cały dom jest na mojej głowie. Naczynia, sprzątanie, nawet wymiana uszczelek w zlewie.Ostatnio przepaliło mi sie gniazdko i sama zaczęłam to naprawiać, bo nie mogłam się doprosić. On słodko mnie przytula wieczorem i mówi jaki jest dumny ze mnie,ze potrafię tak to wszystko połączyć.Mówię mu ,ze zjada mnie stres i nie daje rady.Jak mi nie pomoże to zrezygnuje z pracy a on zaczął o swoich problemach w pracy i ,ze jak nie daje rady to on nie będzie mnie zmuszał do pracy. Ja juz jestem głupia! Czy może on tak specjalnie bym właśnie zrezygnowała? Pierwszy raz nie potrafię się dogadać z nim....

Gość gość
Złużcie się na pomoc domową.

Gość dagmarae
Ale tu nie chodzi o sprzątanie tylko.... Nie zmuszę pomocy domowej do rozmyślania jak dokończyć remont lub by mi dokręciła karnisze w pokoju dzieci. Tu chodzi mi o zainteresowanie ze strony męża.

Gość gość
to skacz wokol niego jeszcze bardziej :P rozpuscilas chlopa i teraz sie dziwisz :D

Gość dagmarae
Ale do momentu jak podjęłam prace on robił bardzo duzo. Az mi zazdrościły co poniektóre osoby,że mam takiego męża. Wysyłał mnie do koleżanek, organizował wyjazdy , pomagał w kuchni a nawet co niedziele gotował On. A teraz wyłączył się całkowicie. teraz tylko słyszę : rano się pomyje, rano się posprząta, jutro to naprawie....Jedno z dzieci wczoraj kaszlało. Mocno i o dziwo Mąż mi kazał podać mu leki. Nie chodzi mi o to,że mi na dzieciach nie zależy ale zazwyczaj to on był naszym domowym medykiem, który robił inhalacje, odmierzał dawki i pilnował kazdego kaszelku. A tu taka zmiana. Nie wiem dlaczego stal sie taki obojętny. Słysze tylko o pracy i o problemach innych osób, które do końca sie jego nie tyczą.