Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chomikowanie a sprzedaz

Polecane posty

Gość gość

mamusie czy sprzedajecie rzeczy po swoich dzieciach typu wózki wanienki ubranka i inne d**erele? ostatnio usłyszałam od jednej kobiety ze po co sprzedaje rzeczy do komisu a jak będzie drugie? macie duży dom to na strych wynieście... wkurw.... mnie taka gadka nie będzie drugiego dziecka a poza tym ie chce zagraconego mieć domu pierdołami niepotrzebnymi a wam mamusie tez się wtracaja wasze mamy babcie ciocie w takie coś?

Gość violkaxfasolka
u mnie na szczescie nikt sie nie wtrąca,ja wszystko sprzedaje po troche,lepiej na bieżąco sprzedawac bo ja to zaniedbałam i teraz mam kilka kartonów ciuszków ,2 wózki itp ale po mału sie pozbywam na allegro czy tablica pl:))

Gość gość
NIkt mi się nie wtrąca. Ale wszystko zostawiam właśnie z myślą o drugim dziecku.

Gość gość
ja w większości pooddawałam lub wyrzuciłam (głupia byłam, bo mogłam sprzedać, no ale...). Nie wiedziałam kiedy będzie drugie dziecko, bo byłam tak zakochana w córce, ze nie wyobrażałam sobie, że mogę drugie dziecko tak pokochać ;P Instynkt odezwał się dopiero po 5 latach, po 6 od narodzin córki dopiero zaczeliśmy starania i zaszłam. Kupiłam zupełnie inną wyprawkę i nie żałuję, ze tamtych rzeczy się pozbyłam, bo mimo iż były naprawdę ładne to jednak teraz miałam ochote na inne. Kupiłam droższą pościel, która była jeszcze ładniejsza (wtedy miałam białoróżową z baldachimem a teraz fioletową z Mamo TAato z moskitierą), kupiłam białe łóżeczko a tamto było sosnowe, no i wózek rzecz jasna inny.