Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabella m

JESTEM WŚCIEKŁA NIE SPODZIEWAŁAM SIĘ TEGO

Polecane posty

Gość izabella m

Dziś wróciliśmy z tygodniowego pobytu u moich rodziców (mieszkają 700 km od nas). Klucze od mieszkania zostawiliśmy bratu męża, bo akurat miał chodzić kominiarz. No i co dziś w domu zastaliśmy? Bałagan, wszystko poprzestawiane (pewnie jego synowie się bawili). Widzę, że ubrania w szafkach poprzestawiane, w szafie nie ma mojego sweterka ulubionego. Brakuje kilku paczek ciastek, makaronów, ryżu. No i co najgorsze zabawek mojego synka. Mąż zadzwonił do brata, to on stwierdził, że nic nie ruszali. Śmieszne, bo gołym okiem widać .

Gość gość
ale rodzinka, gnoje wredne

Gość gość
O kurcze. Niech weźmie tego brata w obroty. Mój by taka awanturę zrobił, że do końca życia brat by zapamiętał. Jak oni w ogóle tak mogli? Jeszcze dziecku zabawki zabrać? Straszne jest mieć taką rodzinę, wiem coś o tym.

Gość gość
Trzeba było klucze kominiarzowi zostawić a mąż to powinien braciszkowi wp*******ć .

Gość gość
"Trzeba było klucze kominiarzowi zostawić" no gratuluję pomysłu :D

Gość gość
U mnie skończyło się siedzenie teściowej z dziećmi jak zaczęły mi z domu rzeczy znikać. Do dziś mam "dziury" w albumie ze zdjęciami, z moich zasłonek zrobiła sobie serwetki (bo przecież Ci nie pasują ;P) i wychodziło jedzenie z lodówki w głupi sposób (np odlewała śmietanę i zostawiała pusty kubek, albo wykroiła kalafior, tak,że nie widziałam,że jest tylko przód ;P I to nie chodziło,że komuś żałuję, tylko jak można takie rzeczy robić bez czyjejś zgody :o A obrączka, pierścionek zaręczynowy zniknęły bez wieści, to mi wmówiła,że zgubiłam (a ściągnęłam w ciąży jak mi palce spuchły)

Gość gość
"Trzeba było klucze kominiarzowi zostawić" no gratuluję pomysłu smiech.gif Czasem obcy bardziej uszanują czyjąś własność niż rodzina . My podczas remontu łazienki zostawialiśmy obcego człowieka na cały dzień samego w domu i nawet pudełko zapałek nie zginęło .