Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AlkoTerrorita

Bardzo złe samopoczucie po alkoholu kac 2 dniowy

Polecane posty

Gość AlkoTerrorita

Witam kiedys moglem w siebie wlewac litrami, pijalem codziennie nawet po tydzien czasu. Pozniej cos mi sie stalo... Zaczalem miec straszne kace, normalnie nie do wytrzymania. Kiedy sie budzilem to zawsze w c******m humorze. Teraz jak sobie a duzo wypije to mam kaca przez 2 dni i caly czas mam w glowie kaca moralnego ze za duzo odwalilem i sobie wstydu narobilem. Po alko zaczalem sie zachowywac agresywnie. Mam platanine mysli o przykrym harakterze, wyciagniete z zycia przykre doswiadczenia powracaja do mojej glowy jak bumerang. Co do k***y nedzy? Czy ja juz jestem alkoholikiem?

Gość gość
Tez tak kiedyś mialam i to juz byl alkoholizm.zabrnelam dalej w to gowno.niestety i alkohol rzadzi moim zyciem a ja wiem ze musze sie leczyc

Gość gość
Ja jeszcze mam rodzine nawet firmę ale z moim zdrowiem jest coraz gorzej i psychicznym i fizycznym a mimo to pije nie umiem przestac.to juz tak jakieś 13 lat.alkohol zrujnowal mi zycie

Gość gość
Nie wiem jak zaczac sie leczyc malo czasu poświęcam dzieciom i wiem ze je przez to krzywdzę sama jestem dda ddd i niestety aa

Gość BonusProcentowy
a czy mielsiscie cos takiego ze sie zamyslacie caly czas jak pijecie czesto bo ja tak ostatnio mialam bardzo czesto

Gość gość
No i co w zwiazku z tym zamysleniem??bo nie wiem??

Gość gość
No to wiesz ze alkohol rujnuje Ci zycie i jeszcze się tym chwalisz??oj zgrozo!!!!!!!!

Gość joasienkaa
ja tez mam kace dwudniowe. dzisiaj sobie obiecalam ze nie bede pila i sie leczyla ale trzeslo mnie i trzeba bylo isc na dwor z dziecmi bo piekna pogoda. Nie lubie siebie za to. Wypilam piwo

Gość gość
No to przestan pic i pokochaj siebie,a Twoje zycie sie odmieni

Gość joasienkaa
ja chce tylko nie pracuje siedze w domu z dziecmi i to jedyna moja odskoczzma wypic cos czasem

Gość gość
Bo Ty nie masz zajecia,to Ci sie w głowie przewraca

Gość gość
na kaca i zawroty glowy najlepsza jest czerwona herbata lisciasta. mi pomaga

Gość gość
Na kaca ,najlesza jest cięzka praca

Gość gosiaaa85
alkohol odwadnia, dlatego trzeba koniecznie uzupełnić płyny i składniki mineralne, mi pomaga orsalit - środek nawadniający, do dostanie w aptece, do tego woda do picia, sok pomidorowy, każdemu pomaga co innego

Gość hhhhhhhhhjkkkkkkkkkk
zapij kaca chlej na okraglo to bedzie ok

Gość gość
Ludzie, jeśli mogę coś doradzić jak z tym skończyć - zacznijcie od oczyszczania organizmu z grzybów! Piszę to zupełnie poważnie. To one powodują wasze uzależnienie fizyczne, bo domagają się cukru do życia, a alkohol to dla nich najlepsza pożywka. Wszyscy alkoholicy są maksymalnie zagrzybieni w środku. Najpierw oczyśćcie ciało, to i psychika sama się wyleczy. Przestanie was ciągnąć do alkoholu, tak jak innych ludzi przestaje ciągnąć do słodyczy po wytępieniu tego dziadostwa. Wejdźcie na wątek o grzybicy układu pokarmowego i zastosujcie się do rad. Powodzenia!

Gość gość
a jak nie ciagnie do slodyczy to co niem agrzybicy??

Gość gość
jeśli ani do słodyczy, ani do alkoholu nie ciągnie to raczej nie masz.

Gość gość
PS: alkoholików może nie ciągnąć do słodyczy, bo głód cukru zaspokajają alkoholem.

Gość gość
to nie zaden kac to chora watroba nie oczysza toksyn idz zbadaj sobe watrobe i proby watrobowe bo jak masz chora to pijac dalej smierc jest blisko