Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyna w legginsach

Polecane posty

Gość kruk z nad morza
do PT Żylety: za dzidiusia podziękujesz jak go urodzisz. Zatem na kiedy się umówimy by go zrobić? Jesteś w wieku prokreacyjnym? Ile masz lat?👄

Gość Niezależna  Żyletka
Mamusia mówi, że ja nie rosnę i nowej sukienki nie chce mi dać A ja już rosnę czterdziestą wiosnę i pod staniczkiem dobrze mi znać. Miałam kochanka ulubionego, który przynosił mi róży ukochany kwiat Raz w łóżku leżę już rozebrana, on chwycił mocno za me kolana I szepnął w ucho ach kocham Cię, i tak zasnęłam w jego objęciach , a kiedy skończył nie mam pojęcia, bo wtedy nie bolało nic. A gdy minęło dziewięć miesięcy, mały bękarcik przyszedł na świat. Takiej miłości nie chcę znać więcej, bo taką miłość niech trafi szlag.

Gość gość
i po co wmawiać komuś, że nie można chodzić z odkrytą. każdy nosi sie jak chce. cnotki niewydymki uspokójcie sie z tą swoją klasą. wy ją macie - ok, te, które nie zakładają tunik nie. skoro wg was klasa jest wazna (dla facetow rowiez) to czego sie tak prujecie, macie mneijsza konkurencje ;) ale widac, ze cos jest na rzeczy, bo jak jest bulwers to jest i powod, a powod jest oczywisty

Gość gość
Teraz po pracy w domu z reguły przebieram się w legginsy – to taki kompromis pomiędzy domową wygodą i luzem a oczekiwaniem mojego faceta, że nawet w domu mam wyglądać atrakcyjnie i seksownie, czyli podomka wykluczona. Na górę też coś dopasowanego. Najczęściej do tego zestawu zdejmuję bieliznę. Nie byłoby w tym nic specjalnego – w lecie czasem mamy tak gorąco w domu, że chodzimy bez niczego lub prawie bez niczego. Ale zasada jest taka, że u siebie w domu mam się czuć zupełnie swobodnie i nie przebierać się nawet jak ktoś przyjdzie, a zdarza się to wcale często – 2 – 3 razy tygodniu i bez zapowiedzenia. Najpierw trochę mnie to krępowało – wprawdzie stroje nie prześwitują ale dość dosłownie prezentują szczegóły figury. Ale jak jego to kręci, a moja figura nie wywołuje u mnie na razie żadnych kompleksów to taki luz jest nawet fajny.

Gość gość
Namówiłem moją dziewczynę, żeby idąc do znajomych na domówkę nie zakładała pod leginsy majteczek. Ku mojej radości się zgodziła, wyglądała w nich mega sexownie. Sporo tańczyliśmy i się przytulaliśmy aż się mokra od tych pieszczot zrobiła i było to widać jak jej leginsy w kroku przemokły. Bidula tego chyba nawet nie zauważyła a faceci na imprezie mieli fajny widok.

Gość Asiula 1998
Tak lubię chodzić w legginsach najbardziej czarnych.

Gość PaulinaOla1989
Bardzo lubię chodzić w legginsach w różnych kolorach

Gość FreeYourMind
Hahaha A ja ubieram leginsy do krótkich bluzek. Tyle, że dbam o równowagę. Dobre leginsy, nieświecące, bawełaniany Tshirt lub top. Wyglądam zwyczajnie, casualowo :) Jeżeli uważacie, że pokazywanie pupy w leginsach jest w niesmak to tak samo zakrywajcie biusty. Sory, ale pokazywanie biustów to to samo, nieraz jak byście mogły, to te staniki by wam calutkie spod bluzek wystawały. Biust i pupa dla mnie na równi. Jedna świeci tyłkiem, druga biustem. Nie bądzcie hipokrytami. Dzięki, że nie każdy jest tak ograniczony - zasłoń tyłek bo to nie wypada,nie jesteś prostytutką, ale cycki odsłoń hahaha.

Gość gość
lubię patrzeć na odznaczającą c**eczkę z trudem się powstrzymują by jej nie dotchnąc

Gość uczennica96
Mój facet też bardzo lubi leginsy ale ja nie jestem do nich przekonana :( Jestem szczupla ale za to niska i uważam że leginsy nie są zbyt wygodne Powiedzieć żeby dal mi z tym spokój czy to ja mam odpuścić?