Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa90

kiedy test pokazał Wam ciążę

Polecane posty

Gość Olkaa90
Gość Ty chyba jesteś jakimś chorym człowiekiem?! No jak można takie durnoty wypisywać :/ Ręce opadają. Weź wyjdź z tego wątku i pozwól się innym cieszyć życiem

Gość Anonina
Gosc moge C***odac adresy do wszystkich instytucji ;) a 997 to numer na policje dzwon ;) a wiesz jak to sie nazywa takie zachowanie? Zazdrosc. Przykro mi ze nie mozesz miec dzieci ale to nie nasza wina ;) jak zauwazylas jest to temat dla kobiet ktore sie staraja a nie dla osob ktorych dzieci nie moga miec. Bardzo prosze abys poszukala tematu w ktorym mowa jest o twojej sytuacjo i przrstala tu pisac bo na nikim nie robisz wrazenia ;) a i jezcze jedno za to mu zyczymu Ci wszystkiego dobrego;) zebys znalazla szczescie majac dzieci lub nie ;) ps. Zawsze masz rozwiazanie w adopcji ;) to tyle wiecej Ci nie odposze i nie dam siesprowokowac ;)

Gość Zozzzulinna
Hej! I ja się przyłączam! Witam Was z pozytywna energia i pozytywnym nastawieniem! Ja z moim partnerem staramy się już 6 cykl, i nadal nic. Myślałam że w listopadzie się uda, zle się czułam i w ogóle (teraz doszłam do wniosku ze ja sobie wmawialam to zle samopoczucie) no ale mam @ juz 3 dzień. Więc czekam do końca i znowu do roboty:) Staramy się dopiero o pierwsze dziecko.

Gość Olkaa90
Jako założycielka wątku witam Cię serdecznie Zozzzulinna :) Ja starałam się z mężem od czerwca czyli w sumie też pół roku wyszło i już tyle razy 'byłam w ciąży' że szok, ale wczoraj zobaczyłam dwie kreseczki :):):) Życzę Ci szybkiego zajścia, polecam testy owulacyjne bo pomagają :) Ja też wiesiołek brałam :) Powodzenia i odwiedzaj nas częściej z dobrymi wieściami :)

Gość Anonina
Olkaa90 mi testy owulacyjne nic nie pokazuja blada druga kreska... A jajniko bola i sluzu duzo jak na plodne dni...

Gość Zozzzulinna
Olka to gratuluje!!!!!:) Ciesze się razem z Toba! Powiedz mi gdzie mogę kupić tego wiesiołka??

zacznij braz kwas foliowy przed zajsciem ja tak zrobilam a tez dlugo staralam sie o dzidzie i po tym jak bralam kwas zaszlam teraz jestem w 24 tygodniu i bede miec synka

Gość Zozzzulinna
gość to równiez gratuluje:) kwas foliowy kupię w aptece tak? Bez recepty?

Gość Olkaa90
Zozzzulinna ja kupiłam na allegro w aptece internetowej :) Poszukaj sobie olej z nasion wiesiołka :) To wspomaga płodny śluz - podobno - ja różnicy w śluzie nic nie zauważyłam, ale jak widać jednak pomogło też trochę:) Anonina może zbyt małą czułość kupowałaś?? Ja na allegro zamawiałam i wiesz co powiem Ci że wg nich niby owulacji nie było bo kreska druga jak już była to jaśniejsza niż testowa.. Ale po pół roku jednak się wstrzeliliśmy z mężem:) Gość masz rację ja też kwas foliowy zaczęłam brać :P Dopiero zaczęłam drugie opakowanie :) Więc sądzę że wszystko po trochu dało efekt taki że może za tydzień poznam na wizycie mojego małego kropka :) Trzymam kciuki dziewczyny za Was bardzo mocno :*

Gość jestem gościem
dziewczyny mam do was pytanie

Gość Anonina
Jestem gosciem czekamy na pytanie ;) aaaj dzieczyny co bedzie to bedzie w sumoe my sie staramy i nie. Czasem przerywany czasem pelny licho wie co to bedzie

Gość Olkaa90
Anonina no my tak dokładnie też robiliśmy:)

Gość Anonina
Hej dziewczynu u mnie cisza ok 10 dni do okresu objawow brak boje sie ze znowu nie dostane i nie bedzie to ciaza

Gość a ja jestem wróżką
nie będziesz miała dzieci.

Gość Anonina
Jestem wróżka a ty bedziesz cierpiala na brak mozgu ;)

Gość a ja jestem wróżką
na brak mózgu to raczej ty cierpisz już teraz :)

Gość a ja jestem wróżką
i na brak własnych dzieci tez będziesz cierpiała. Już zawsze.

Gość gość
Jestem wróżka a ty bedziesz cierpiala na brak mozgu ;)

Gość Zozzzulinna
Hej Wam! Co u Was? Mi sie dzis snilo ze mialam synka, piekny sen! Olka jak sie czujesz? Kiedy masz wizyte u lekarza? Antonina a co Ci w ogole lekarz powiedzial? :) Ja jestem juz po okresie, bierzemy sie do roboty. Wczoraj spedzilam z moim mezczyzna fajny,romantyczny wieczor z winkiem:*

Gość Anonina
Hej kochana wyniki mam ok. Czekam na okres wlasnie za 10 dni powinien przyjsc lub nie hyhhy co by mi sprawilo radosc jak ciaza a nie jakies rozregulowanie. Trzymam kciuko za Ciebie kochana ;) dawaj znac co i jak ;) Olkaa jak sie czujesz?

Gość Zozzzulinna
Anonina ja tez trzymam za Ciebie kciuki:* Moj mezczyzna mowi abym na razie w ogole przestala myslec o dziecku, o tym ze je chce. Ale trudno tak od zaraz przestac o tym myslec. U mnie seks rowna sie dziecko, wiem ze tak nie powinno byc. Musze wyluzowac bo zwariuje.

Gość gość
a myslicie ze mooge juz robic test jak kochalismy sie od 28 do 30 listopada ? czy za wczesnie?

Gość sdifvhsduhvcs
Czy da się wpaśc zaraz po miesiączce?

Gość Zozzzulinna
gosc ja bym jeszcze zaczekala z tym testem. Ale zrobisz jak uwazasz. X Zawsze jest jakies ryzyko,nawet po okresie. Chociaz niektorzy twierdza inaczej. A jak dlugie masz cykle?

Gość sdifvhsduhvcs
bardzo bardzo rozne cykle

Witam Was wszystkie! Moge sie przylaczyc? Ja takze staram sie o dziecko, juz ponad pol roku. Ale sie nie poddaje! Olka moje gratulacje!Jak ja bym chciala byc na Twoim miejscu! Antonina ja takze teraz czekam na okres, ale bardziej na jego brak. Zozzzulinna moj facet powtarza mi to samo, ja tez musze wyluzowac, bo czarno to widze.

Gość Anonina
Anonina nie Antonina. Gosc****ani pod owszem jest taka mozliwosc zwlaszcza przy nieregularnuch cyklac. A co do robienia testu to najlepeij w dniu spodziewanej miesiaczki badz killa dni po wynik jest wtedy wiarygodny. Fantasiia tak powinnas wyluzowac wszystkoe powinnysmy wyluzowac. Powodzenia i trzymam kciuki za was ;)

Gość Olkaa90
Oj dziewczyny stwierdzam tu chamstwo i totalny brak kultury - aż się niedobrze robi! Byłam wczoraj u ginka i mamy 5t6d dzisiaj :) zobaczyłam pęcherzyk, 23 grudnia idziemy szukać serduszka :) Jestem taka szczęśliwa!

Gość Olkaa90
Zozzzulinna no tak jak wyżej napisałam: byłam wczoraj na wizycie i już mam kolejną zapisaną:) Mąż przeszczęśliwy, napatrzeć się na zdjęcie nie może mimo że jeszcze mało co to widać :D Anonina trzymam kciuki bardzo mocno!!! Oby okres nie przyszedł :D Jeśli są krótkie cykle to można zajść zaraz po okresie - spotkałam się z takimi przypadkami. ;) Fantasiia witaj kochana i rozgość się :* Ja od czerwca się starałam z mężem i teraz się udało :) Jeju życzę Ci tego samego :* Ja pół roku się starałam prawie i kochaliśmy się ciągle i nic, a w tym cyklu chyba z trzy razy i byłam w szoku że się udało :)