Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olkaa90

kiedy test pokazał Wam ciążę

Polecane posty

Gość jestem gościem
pytanie juz nieaktualne, bardzo dlugo spóźnial mi sie okres i ciagle byla nadzieja na dwie kreseczki..a teraz sa tabletki na wywołanie okresu :-(

Witam Was moje drogie z pozytywna energia! Ola to cudownie! Oby z malenstwem bylo wszystko dobrze i rosl nam zdrowo! Jestem gosciem czujesz rozczarowanie, ale nie poddawaj sie i prubuj dalej, tak jak my! X Ja z moim facetem czesto sie kochamy, i skorzystam z Twojej rady Olu do 2-3 razy w ciagu cyklu. Ja mam tez dosc nieregularny okres i mi trudno wyliczyc dni plodne. Rozpoznaje je jedynie po ilosci sluzu.

Gość Olkaa90
jestem gościem nie martw się i nie załamuj:) niedługo nowe starania, a starania to sama przyjemność:) - Fantasiia w takim razie polecam testy owulacyjne -ja je stosowałam 6 cykli w sumie i wkońcu się wstrzeliliśmy mimo że miałam wrażenie że za słabo pokazują moją owulację - w tym miesiącu już miałam iść się badać a tu takie zaskoczenie:)

Ola napewno kupie sobie te testy owulacyjne. Ja sobie zalozylam ze jezeli przez rok staran nam sie nie uda to wtedy pojdziemy na badania. Czasami mam takie mysli ze to ze mna jest cos nie tak ze nam nie wychodzi.

Gość Anonina
Fantasiia nie martw sie wbrew pozorom ciezko jest trafic nawet przy byciu. Zdrowym. Trzeba nie myalec o dziecku bo sie czlowiek stresuje. Odpuscic****owiedziec sobie bedzie to bedzie i tyle i w koncu strzelicie w dziesiatke. Trzymam kciuki ;)

Gość katulinka
Hej.My o dziecko staraliśmy się około 5 lat i kiedy straciłam nadzieję,że będę miała dziecko,zdarzył się cud.Dziś mój syn ma prawie 3 lata :-) Także trzeba mieć nadzieję

Hej kobitki! Anonina wiem ze trzeba o tym nie myslec ale to trudno tak jak cholera! Ale sprubuje! Katulinka o to dlugo sie staraliscie, ale najwazniejsze ze macie swoj cud! :D Kobitki jak przygotowania do Swiat?

Gość Olkaa90
Fantasiia ale powiem Ci że ja ponad dwa lata się z mężem niby starałam niby nie - no po prostu się nie zabezpieczaliśmy. Od czerwca mieliśmy testy owulacyjne - w październiku cykl mi się totalnie rozjechał do 40 dni jak nigdy i okres przyszedł, a w listopadzie powiedziałam sobie że w grudniu idę na badania bo coś chyba nie tak... i nie zdążyłam bo cud się zdarzył :) :) - u mnie przygotowania do świąt tak sobie szczerze mówiąc ;) Stresuję się bo 23 grudnia mam wizytę i będziemy serduszka szukać :) Więc święta w tym roku u mnie są na drugim miejscu :P

Gość Anonina
Dzien dobry dziewczyny jutro przypada mo data miesiaczki no zobaczymy co to tam bedzie hihi wesolych swiat kochane ;) na weekend juz zaczynam gotowac hehe ;))

Gość gość
mi test nie pokazał wyniku pozytywnego a robiłam ich 5 w odsetpach kilkudniowych nie mniej jednak czułam, ze to ciaza poszła do ginekologa który stweirdził, ze ciazy nie ma ale nadal czułam ze jestem w ciazy i potwierdziły to badania z krwi byłam wtedy juz w 6 tyg wiec na usg powinno jak najbardziej widac zarodek a czasami nawet bijace serduszko dzis mam sliczna córcie 10 mies.

Gość Olkaa90
Anonina :) trzymaj się i trzymam kciuki :D zobaczymy może będziesz mieć tak jak ja szczęśliwsze święta :) - gość gratuluję córci :) Ja zadając to pytanie w ciąży nie byłam tylko cykl mi się przedłużył aż o 10 dni, ale w następnym cyklu zaszłam :) I od razu test pokazał ciążę :)

Gość Anonina
Dostalam plamienie ;) jak sie nie przerodzi w okres to zrobiebtest ale raczej juz po ptakach hihi wesolych swiat kochane ;)

Gość Olkaa90
wesołych świąt Anonina :* Odezwij się później :)

Moje kochane! Życzę Wam wesołych, rodzinnych i ciepłych świąt! Każdej z nas zyczę największego cudu- jakim jest mały człowieczek!:**

Gość Olkaa90
Spokojnych i Radosnych Świąt dziewczyny :) Ja dziś zaliczyłam wizytę u gina i założył kartę ciąży :) Buziaki :*

Gość Olkaa90
jak tam u was???:)

Gość jestem gościem
hej dziewczyny, mam nadzieje ze święta miło spedzone:-) u mnie juz po wszystkim, okres wywołany i skończył sie akurat w sylwestra pierwsze "starania" o maleństwo juz były.. ;-) trzymajcie kciuki ;-)

Hej:)! Jak po świętach, sylwestrze? U mnie bardzo dobrze:) Nawet nie przytyłam:) Muszę Wam powiedzieć że myśli o dziecku staram się odkładac na bok, już o tym tak nie myślę. Do seksu staram się teraz podchodzic jak do czegoś "innego" niz tylko zapłodnienia:) Trochę się ostatnio nie widziałam z moim partnerem, więc teraz w weekend poszalejemy trochę:* I oboje przechodzimy na zdrowsza dietę:) Jestem gościem Ci się skończył w sylwestra, a mi się zaczął:P

Gość Anonina
Hej dziewczyny! Ja pojadlam i teraz mam postanowienie noworoczne troche zrzucic kilogramow i zapisuje sie na silownie hehe. A co do dzidziusia to wychodze z zalozenia bedzie to bedzie nie ma co naciskac :))

Gość jestem gościem
oczywiście nie ma co naciskać ;-) ale dobrze by było gdyby był ;-)

Gość olkaa90
Hej dziewczyny trochę Was zaniedbałam ostatnio ale praca, do tego śpiąca ciągle jestem i nawet nie mam ochoty na kompa ;) jestem gościem trzymam kciuki! Fantasiia i prawidłowe podejście :) Seksem się cieszyć trzeba :D Anonina i kolejne super podejście :D No nie poznaję Was :D A ja senna ciągle, nie wiem jak już funkcjonować... teraz mam L4 to trochę odpocznę. Powodzenia w staraniach :)

Kochane! Jak tam??:) Ja ciągle w trakcie staran:) w tym miesiącu akurat "wstrzeliliśmy" się w moje dni płodne:) Zobaczymy co z tego bedzie:)

Gość jestem gościem
hej dziewczyny ja rowniez w trakcie starań, my tez pradopodobnie trafiliśmy w dni płodne. Ale powiem szczerze ze juz inaczej do tego podchodze, wszystko na spokojnie i nie emocjonuje sie tym czy sie uda czy nie staram sie byc dobrej myśli ;)

Gość andelkka
Jeśli mogę się wcisnąć- my się nie staraliśmy o dziecko, to był drugi miesiąc po odstawieniu tabletek, w dzień spodziewanej miesiączki zrobiłam test- zaskoczenie, dwie kreski :) Teraz jestem w 10 tc, niestety mdłości mam straszne od jakichś 3 tygodni, ledwo żyje :( pracuję tylko z domu, praktycznie nigdzie nie mogę wyjść... No ale kiedyś minie :)

Gość jestem gościem
andelkka -gratuluję ;) też chcialabym zobaczyć dwie kreseczki za 4 dni spodziewana miesiaczka...zobaczymy co to będzie

Hej! jestem gościem ja już odliczam dni do spodziewanego okresu, ale czuję że nic z tego nie będzie. No ale zobaczymy. andelkka oo to super! Gratulacje, i witaj wśród nas! Ja bym oddała wszystko za takie mdłości:) Mi babcia kiedys mówiła że dawneij na mdłości kobiety żuły skórkę z chleba i to pomagało. Moja znajoma próbowała i faktycznie było jej lepiej. Spróbuj może i Tobie pomoże:)

Gość gość
no coz...zaczelam sie jakos dziwnie czuc przed planowa miesiaczka(sama nei umiem powiedziec co mnie tak niepokoilo) dla spokoju zrobilam test- byla blada, bladusienka rozowa kreseczka. ale tak ze zastanawialam sie czy sobie jej nie wmowilam:) test powtorzylam za dwa dni to krecha juz byla porzadna i az razila po oczach;) takze powodzenia:) trzymam kciuki

Gość jestem gościem
hej :-) gratuluje pani wyzej:-) u mnie jeden dzien do okresu i juz oczywiście strach ze znowu sie zacznie i nic z tego nie będzie:-( zazrdoszcze jak czytam o tych waszych dwoch kreseczkach ale jednocześnie bardzo cieszę sie razem z wami ;)

Wczoraj się dowiedziałam że moja siostra jest w ciąży (ma 19lat!) to już mnie całkiem dobiło. Wrociłam do domu i przepłakałam cały wieczór:( Ja się staram tyle miesięcy, a taka gówniara ot tak sobie zachodzi w ciąże:( No gdzie ta cholerna sprawiedliwość na tym świcie:( Jestem załamana, wzięłam wolne w pracy, siedzę od rana w piżamie i obżeram się cukierkami:(