Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kenneth Beger

Dlaczego fotografowie i kamerzyści to mężczyźni

Polecane posty

Gość Kenneth Beger

Czy znacie chociaż jednego naprawdę dobrego fotografa lub kamerzystę ślubnego, który byłby kobietą? Skąd taka maskulinizacja zawodu?

Gość gość
U mnie na ślubie była Pani fotograf, ale kamerzysty kobiety nie spotkałam jeszcze:)

Gość gość
Są nieliczne dobre, większość dobrych to faceci podobnie jak kucharze itp, taka prawdą piszę to choć jestem kobietą.

Gość gość
a czy to ważne czy facet czy kobieta?

Gość foto kto to
Może dlatego ze to wbrew pozorom dość ciężka praca fizyczna? Trzeba się nadźwigać sprzętu, poza tym kobiety rzadko lubią wymyślać, dlatego tez więcej artystów to mężczyźni.

Gość gość
Własnie dlatego ze trzeba sie nadzwigać :)

Gość gość
Bo faceci sa wzrokowcami. Taka robota to raj. Młode fajne babki, które pokazują to i owo, a czasem coś więcej.

Gość gość
zanim natrafiłam na właściwego fotografa dla mnie ,to rozmawiałam z dwiema paniami ,zdjęcia ich mi sie bardzo podobały ale nie podobało mi sie podejście do klienta,to ze mi nie podobają się zdjęcia z przygotowań to nie znaczy że muszę robić je na siłę,a pani fotograf twierdziła że zdjęcia z przygotowań muszą być ,to ja nie muszę zatrudniać tej pani

Gość Raszo
Bo kobiety nie są zdolne

Gość gość
a ja mam zupełnie inne doświadczenia......mąż obsługuje wesela i twierdzi ,że właśnie jest coraz więcej kobiet fotografów

Gość gość
kobiety często mają swój styl na zdjęcia weselno ślubne a nie biora pod uwagę ze powinny być obiektyne

Gość gość
kobiety często mają swój styl na zdjęcia weselno ślubne a nie biora pod uwagę ze powinny być obiektyne,ja mam też złe doświadczenia z kobietą fotograf,wolę mężczyzn

Gość gość
No właśnie...wymieńcie chociaż 5 znanych, wielkiej sławy malarek :)

Gość gość
jełopka,jełopka,jełopka,jełopka jełopka ,s

co do fotografow znam sporo kobiet zajmujacych sie tym zawodem i sa naprawde swietne w tym co robia, zwlaszcza w chalturach (np wesela, sluby, chrzty itp.)

Gość gość
Racja, jest wiecej facetow w tym zawodzie, ale na studiach za to ile jest facetow? U mnie na asp jest moze 1/4 facetow i to o dziewczynach jest glosno, one dostaja stypendia i nagrody, mezczyzni ledwo zdaja :p Wiec mysle, ze sytuacja niedlugo sie zmieni

Gość gość
i wanie dla takich zdj€ powyej ,nie zatrudni€ kobiety,najgorsze zdjęcia na pośmiewisko dla innych wkleiła w swoje konto,biedna dziewczyna ,teraz wszyscy sie śmieją ze na weselu cycki wypadały

Gość gość
coś strasznego,dlaczego nikt nie powiedział tej dziewczynie ze wygląda okropnie

Gość gość
ale ta fotografka zrobiła sobie anty reklamę,nie wiem czy jakaś panna młoda zdecyduje się na zdjęcia ślubne,ja bym sie bała ze wstawi na widok publiczny foty na których coś jest brzydkiego