Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Polkom odbiło znalazły sobie nowe Bożyszcze Chodakowską

Polecane posty

Gość gość

Nie rozumiem tej całej euforii. Jest tak wiele form sportu, aktywności ruchowej, przyjemności z bycia aktywnym... Ale my wybrałyśmy sztuczną plastikową lalę ze sztucznymi cyckami, która robi na nas kasę i wmawia że się o nas troszczy. Na FB to już sie normalnie jakaś sekta zrobiła. Tak jej wszyscy słodzą że jestem w szoku. Prawdziwa siła tkwi w was samych!!!! Nie w Ewie Chodakowskiej. I to wy musicie tą siłę w sobie znaleźć - by coś zmienić, by się ruszać, by jeść lepiej. Bo co sie stanie gdy Skalpele się znudzą, przeciążone ćwiczeniami Ewy kolana zaczną dokuczać a Ewa wyjdzie z mody???? Zostanie kanapa i chipsy.

Gość gość
tez tego nie pojmuje mialam kiedys ksiazke baaardzo stara w ktorej byly tak skuteczne cwieczenia a nikt o zadnej Chodakowskiej wtedy nie slyszal cwieczenia byly ladnie opisane i naszkicowane bylo ich okolo 10ciu konkretnych po ktorych zawsze udawalo mi sie wyszczuplic uda biodra i brzuch w ksiazce byly tez porady dotyczace maseczek witamin ziol do picia i nie tylko szkoda ze ja gdzies zapodzialam byla naprawde wartosciowa ksiazka ! a pani Chodakowska wymysla juz takie cwiczenia przy ktorych mozna zasnac a nie poczuc przyplyw adrenaliny i endorfin :) zatem drogie panie ....kilka a skutecznych cwiczen sobie obrac i nie mieszac killerow skalperow i innych d**erow bo to jeden wielki s**t !

Gość gość
Ja tam nie wiem ale ja Ją lubię :) Zmotywowała mnie do ćwiczeń i to bardzo. W lutym ktos tam mi o niej powiedział. Puściłam sobie jeden filmik z ćw na yt i tak poszło :) Mam 170 cm wzrostu. Gdy w lutym zaczynałam ćwiczyć ważyłam 70 kg. Bez jakich kolwiek diet tylko dzięki ćwiczeniom waże teraz 60 kg :) I czuję się super!!!

Gość gość
mi nie odbilo ona dla mnie nie jest zadnym autorytetem.

Gość gość
Mi sie wydaje ze to zakrawa o jakas sekte, mam kumpele ktora sie z nia odhudza, to jest chore co oni wypisuja na tym fejsie :O czcza ja jak jakiegos bozka :O

Gość gość
Ona mnie drażni jak mało kto. Niech sobie prowadzi programy, kursy i co tam jeszcze, ale czy musi się tak koszmarnie wdzięczyć nawet gdy pozuje do zdjęć ze sprzętem do ćwiczeń? Na którą fotkę nie spojrzysz: brakuje tylko rury do tańca erotycznego. I zanim mi tu ktoś wyjedzie, że zazdrość, zawiść, bla bla. Jest mnóstwo atrakcyjnych trenerek, które ogląda się z przyjemnością, z którymi lubię ćwiczyć i przy których nie mam ochoty cisnąć czymś w telewizor.

Gość gość
no dokladnie poza tym wkurza mnie to ze za tym jej usmieszkiem przymilnym ochami i echami slowami wielkimi kierowanymi do kazedgo potencjalnego klienta kryje sie tylko chec robienia kasy w dodatku na fejsie to nie ona pisze a za nia pisza te ochy i achy a ona sama czerpie tylko finansowe korzysci z tej calej kampani odchudzajacej jesli komus to pomoglo o ok ale mnie wkurza ze ani krzty prawdy w tej jej doniemanej empatii tak naprawde NIE ma !

Gość gość
Podoba mi sie to ze zmotywowala Polki do ruszenia tylkow. Za to daje jej plusa :-) Ale nie podoba mi sie to ze robi to tak jednostronie. I ze siebie stawia w punkcie centralnym. Usmialam sie strasznie kiedy ostatnio na FB ktos napisal cos w stylu: - My wszystkie Polki cie kochamy i uwielbiamy!!!!! A ktos odpisal: - NIE, Nie wszystkie! A Chodakowska odpisala cos w stylu: - Mój sukces mi sie nalezy, ciezko na niego pracuje, zasluzylam na niego, nie masz prawa mnie oceniac... itd... Ani to w temacie nie bylo i jak zwykle mialo udowodniz ze jednak wszyscy maja ja kochac :-):-):-):-)

Gość gość
A kim w ogole jest ta Chodakowaska kto to taki? Bo ja pierwsze slysze o niej

Gość gość
Jej cwiczenia sa nudne, malo przyjemne, jednostronne i zbyt obciazajace dla stawow i sciegien. Zobaczcie sobie stare cwiczenia z Cindy Crawford na YouTube!!!! To dopiero piekna i zgrabna kobieta, a cwiczenia z nia sa o niebo lepsze, latwiejsze, przyjemniejsze, daja cudowne efekty... i sa takie bardziej naturalne. Klasyka ale naprawde dziala! Polecam

Gość gość
Nie slyszalas o Chodakowskiej??? No nieeee... Zajrzyj do lodówki :-) Bo ostatnio slyszalam ze juz siedzi w lodówce kazdej Polki :-)

Gość lukrecija
a ja ćwiczę te jej ćwiczenia, troche sobie sama zmodyfikowalam ale mi odpowiada ze są to treningi 6 minutowe, no jakos podchodzą mi najzwyczajniej w swiecie. Nie zwariowalam, nie mam jej na FB jako bożyszcza, nie czytam o niej, nie wypisuję, nie podniecam sie. po prostu odpalam i cwicze, nie mierzę się, robie to i tyle. A w sumie to wolalabym biegac jeżdzić na rowerze i plywac, ale mam male dziecko wiec kiepsko mi to zorganizowac...

Gość gość
zgadzam sie cwicze od 6 lat w domu i jakas wczesniej chodakowskiej nie bylo....poprostu slabi psychicznie podatni na marketing tak jak na reklamy w tv...wystarczy chcciec poczytac ksiazke zrobic swoj plan i tyle a tu wielka podnieta

Gość gość
Mnie też irytuje ta sekta na fejsie. Dawniej jeszcze było na jej stronie więcej porad, propozycji ćwiczeń itp. Teraz to już masakra. Próbowałam z nią ćwiczyć i wpaść w rytm tak jak inni, ale mi się nie udało. Skalpel jest przeraźliwie nudny, bolą mnie po nim plecy i co gorsza nie czuję żadnych endorfin. Może popróbuję innych jej ćwiczeń, ale na razie jestem zniechęcona. Facet w gejowskich gatkach z słynnych 8-minutowych filmików bardziej mnie motywuje :)

Gość gość
no właśnie ja jeżdżę rowerem i pływam, biegam tylko raz w tygodniu, mam dwoje dzieci w tym drugie ma trochę ponad rok. Polecam, spróbuj znaleźć czas, zwłaszcza na basen :) jak nie teraz to za chwilę, jak dziecko Ci podrośnie. Pozdrawiam aktywne mamy :)

Gość gość
z******te endorfiny są po pływaniu u bieganiu, jestem uzależniona :)

Gość gość
ja też nie rozumiem tego jej fenomenu. Jest mnóstwo świetnych ćwiczeń, zestawów i trenerek a ostatnio wszyscy tylko o Chodakowskiej, jaka to cudotwórczyni. Mnie ona nie zachęca, to, czy nam się zechce ruszyć tyłki zależy od nas a nie od tego, że ktoś nam to powie. W ogóle to mam wrażenie, że ostatnio Chodakowska jest nie tylko trenerką ale także celebrytką, nieróżniącą się niczym od innych celebrytek.

Gość gość
Ja mam dwoje dzieci. Cwicze po pol godziny 4 razy w tygodniu. Kidy dzieci spia. Czasem takie zwykle domowe cwiczenia, czasem wlaczam cos na YouTube. Lubie Mel B ale czasem wrzucam tez jakies treningi ktorych nie znam i po prostu probuje. Czasem mi sie podobaja a czasem nie. Cwicze od wielu miesiecy i bez jakiejs szczegolnej diety udalo mi sie nabrac fajnych ksztaltow. Probowalam Chodakowska i to nie dla mnie. Nuuuuuuuuudaaaa. Ja endorfin nie czuje. Poza tym wykonuje cwiczenia szybko, niedokladnie, za duzo cwiczen obciazajacych kolana (czulam to!!!!). Nie sa to cwiczenia dla kazdego.

Gość gość
Ja powiem tak. Chdakowska miala podstawy by stac sie doskonala trenerka. Ale zamiast pracowac nad swoimi umiejetnosciami zaczela promowac sie. Wiec teraz jak dla mnie jest juz tylko celebrytka.

Gość gość
Dla mnie to zadne bozyszcze...

Gość gość
ja bardziej sobie cenię trenerki, które nie afiszują się, po prostu mają świetne zestawy ćwiczeń, które działają. Nie lubię takich celebrytek. Równie dobrze każda z nas mogłaby wymyślić zestaw ćwiczeń i go promować.

Gość gość
Zdecydowanie,nie moj styl.

Gość gość
laski oszalały na jej punkcie bo chciałyby mieć jej figurę a prawda jest taka że nie każdy ma ku temu predyspozycje ja mam jej figurę mimo że zawsze stroniłam od aktywności fizycznej, ot takie geny

Gość gość
Poza tym jej cialo wcale nie jest az takie piekne. Po prostu jest szczupla i wysportowana.

Gość gość
Ja ostatnio w gazecie wyczytalam ze ludzie sa zazdrosni i zawistni i dlatego tak zle o niej pisza. Ja zawistna nie jestem. Niczego jej zazdroszcze. Po prostu tylko sie dziwie ze tyle kobiet ktorym do tej pory nawet nie chcialo sie pojsc na spacer nagle oszalalo na punkcie w sumie nudnych, trudnych i malo urozmaiconych cwiczen :-(

Gość gość
eeee to tylko moda... Chodakowska przeminie a Polki wrócą przed TV !!!

Gość gość
Podobno na zbiorowych treningach pobiera opłatę 150zł od osoby. A nie niektórych jest do 500 osób... Nieźle, no nie???

Sam jej nie lubię bo ma szczękę jak Mariusz Wach, ale zajeżdża mi tu zazdrością. Pewnie te co krytykują Chodakowską to same po 110kg i piersi ukryte w brzuchu :)

Gość gość
ne ma czego zazdroscic nudne te jej cwiczenia zero poweru

Gość gość
A kto to jest? Nie mieszkam w pl ;) :