Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

bez chleba ziemniakow makaronow oraz smazonych potraw

Polecane posty

Gość gość

powiem wam ze ja nigdy sie nie odchudzam, czasem samoistnie chudne ale i tyje jak jem duzo, ostatnio nawet za duzo i wlasnie od tego jedzenia zanikla mi talia, wiec postanowilam ograniczyc w/wymienione rzeczy na 2 tyg. powiem wam ze zwyczajnie schudlam w talii,widze po obcislych rzeczach, u mnie najpierw chudnie twarz,potem wlasnie talia potem biust, potem brzuch, tylek i na koniec moja zmora uda. w takiej kolejnosci, fakt ograniczenie tych produktow ma naprawde duzy wplyw na nasza sylwetke, sprobujcie

Gość gość
ja jestem wszedzie chuda a brzuch mam duzy , masakraaaaaaa

Gość gość
ja nie jem tych rzeczy tylko gotowane warzywa i mieso i od 2 mies chudlam tylko 1.5 kg :/

Gość gość
to duzo jak na 2 dni :)

Gość gość
bez tego tylko jojo ja jem to wszystko i chudne gdy wiecej sie ruszam ale nie gimnastyka tylko normalnie zakupy sprzątanie spacer

Gość jagienka2013
Pewnie, że ma duży wpływ. Proponuję dodatkowo 2 l płynów - woda, zielona herbatka, ruch.

Gość gość
no a jakze no jak tak mozna no tez przez to prezchodzilam ale powiem ci ze potem mi przeszlo i sie pozbieralam no i wygadalam sie na ten temat i moze to komus pomoze czy cos jak znalazlam ta super diete nie wiem czy ktos to zna ale dziala w tydzien : ❤️ http://www.youtube.com/watch?v=bH_yfrBq-lE

Gość gość
i jak dajesz rade na tej diecie> ? pytanie do autorki

Gość Oliwia7776
Ja też mam problem z duużym brzuchem, dlatego postanowiłam wreszcie się za ten kłopot wziąć. W domu ćwiczę brzuszki w różnych kombinacjach, a do tego jem tylko same zdrowe rzeczy. Chipsy i słodycze poszły w odstawkę i fast - foody też. Do tego myślę sobie wspomóc się dokładnie takimi kapsułkami - http://wsad.it/gosc/xanthadrene , by szybciej wyszczupleć. Mam nadzieję, że się uda.

Gość bambaryłek
nie demonizujcie tak tego smażonego! Owszem, smażenie na głębokim tłuszczu nie wpływa korzystnie na sylwetkę, ale np. ryba smażona na łyżce oleju rzepakowego to nic innego jak dawka kwasów omega-3 (zarówno w rybie jak i w oleju), które z kolei pomagają zrzucać kilogramy :)