Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

w co sie ubieracie idąc na groby

Polecane posty

Gość gość

we wszystkich świętych? Jest tak ciepło że można jakiś płaszczyk i szpileczki założyć... lol

Gość gość
Nie idę na żadne groby tam śmierdzi trupami i pełno mocherów

Gość gość
szpileczki? a to wybieg mody jest? Idę normalnie ubrana, a nie cuduje...

Gość gość
szpileczki ? a co to rewia mody ? trza sie ubrac schludnie czysto zeby nie rzucać sie w oczy swoim strojem

Gość gość
jak jest zimno to w płaszczyk i jakieś buty jesienne, a jak ciepło to buty na obcasie i kurteczka jakaś elegancka. Ogólnie myślę ,że na Wszystkich Świętych powinno się iść elegancko ,ale nie wyzywająco jakoś tylko tak normalnie

Gość zielony rower
Elegancko ;) Nie pójdę przecież w dresie. Spódnica + koszula (nie biała ale też nie fikuśna bardzo). W zależności od temperatury botki albo czółenka na szpilce. Płaszczyk albo żakiet. Nie jest to rewia mody ale nie poszłabym ubrana w dżinsy i wyciągnięty podkoszulek.

Gość gość
Jak co roku czapa lisa :)

Gość gość
staszek spod monopolowego - w*********j z forum. jesteś bardziej irytującym trollem niż zjeb22 a to rzadkość. precz stąd, pacanie. znajdź sobie normalną uczciwą pracę godną człowieka.

Gość gość K
Nie będzie zimno to futra nie ubiorę, wystarczy ocieplana skóra i futrzany szal. Do tego nowe skórzane botki i torebka oraz skórzana spódnica. Nie ma co cudować

Gość gość
stare gacie i kufajkę

Gość gość
a ja chetniej pojde w kaloszach i dresie, zeby sie nie utozsamiac z tymi wszystkimi paniusiami, ktore sie stroja z desperacji, bo szukaja kazdej okazji, zeby kogos poderwac jak by bylo cieplo ubralabym bluzke z mega dekoldem, zeby mohery sie napinaly

Gość zielony rower
"a ja chetniej pojde w kaloszach i dresie, zeby sie nie utozsamiac z tymi wszystkimi paniusiami, ktore sie stroja z desperacji, bo szukaja kazdej okazji, zeby kogos poderwac". Słonko, ja tam nikogo podrywać nie będę ;) Uważam po prostu, że trzeba się ubierać odpowiednio do sytuacji. W dresie idę biegać, w kaloszach chodzę jak pada (ale też na uczelni zmieniam buty wtedy), w dzień zaduszny, czyli ŚWIĘTO zmarłych ubieram się odświętnie, elegancko ;)

Gość gość
Ubieram sie tak jak zawsze w zaleznosci od sytolacjii...myje wosy,myje boty.myje nogi,pod pachami....fotrow nie zakladom bo takie mam Futra lat nie ujma ,urody nie dodadza,,,,i nie mam potrzeby noszenia na sobie martwych zwierzat,,,,Nie przesadzm tez ze strojeniem grobow,,,,,Mochera nie mam

Gość gość
A co ubieracie na Wszystkich Świętych 2014 ?

Gość gość
śmiać mi się chce jak widzę te elegantki, prosto do fryzjera i kosmetyczki, wystrojone bo spotkanie z rodziną łby sztywne od lakieru, czuć jeszcze zapach farby i te czarne brwi jak od krzywika

Gość gość
Większosc młodych kobiet ubiera się na groby tak ze lepiej tego nie komentowac kojarza mi sie z dziewczynami ktore stoją na bocznicy i zatrzymują swoich klientów szpilki mini ze mało co tyłka nie widać ale przeciez one sie musza wyróżniac na cmentarzu bo jest okazja raz w roku zeby sie pokazac ludziom jak to one sie modnie ubierają.