Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam jedną z was

Smutne że katolicy tak kiepsko znają własną religię

Polecane posty

kochanka Franka - brak arguementów zalepiasz atakiem?:D dziecko, z kim Ty tańczysz:D przed kim Ty trenujesz:) o co chodzi, jestem w szoku. to jest jakiś projekt?

Gość TheBoski
Oczywiscie że wolno. Nawet w dekalogu niema żeby nie jarac ,ale powiedz to tym p******ym politykom. a teraz przepraszam bodzwonię po wora , Ostatnio paliłem wczoraj więc najwyższa pora

pewnie dokonałaś apostazji za gówniary i wybiegłaś z domu trzaskając drzwiami, bo mam sobie przeklnęła, a przecież jest katoliczką:D całe życie w kłamstwie, jak mama tak mogła 😭

Ja nie musze sie oklamywac.Nie musze sie modlic.Moge zajarac sobie.Moge m 100 partnerow sexualnych.Daje sobie prawo do bledu i to prawo mam,bo nie narzucam sobie zasad,ktorych nie bede mogla dochowac. Wole byc ateista niz zaklamanym katolikiem.

na razie to Ty wolisz spamować jakieś teksty ni w gruchę niż w pietruchę łał masz 100 kochanków. tyle wygrać.

Gość gość
kochance franka brakuje argumentów, z jej wypocin wywnioskowałam tak: człowiek wierzący- to człowiek bez własnej woli i rozumu patrzący w dekalog. ateista- człowiek wolny któremu wszystko wolno, grzeszyć, kraść i dokonywać aborcji. ciekawe mądrości :classic_cool: zapisze sobie w notesiku

Gość gość
Theboski jak palikot dojdzie do władzy to napewno nikt ci nie będzie przeszkadzał w paleniu , a mam prośbę mógł byś opisać jak wygladasz?

no niestety, ona jest pewnie projektem, więc krzyżyk jej na drogę ale smutna prawda jest taka, że taki mniej więcej jest ogólny poziom tego całego istniejącego chyb atylko w necie i w mediach konfliktu ateistyczno-katolickiego:(

Gość gość
kochanka Franka zle formuujesz zdania, idz do szkoły :classic_cool: nie ''możesz'' tylko ''dajesz sobie takie przyzwolenie'' :classic_cool:

Gość gość
bo może to sobie każdy, też katolik wolny człowiek :classic_cool: zależy co jest zgodne z jego sumieniem

Gość gość
Kochanka Franka twierdzi że wszystko wolno tylko to zależy od podejścia do życia....jasne qrwa. Wy byście chcieli wszystko. G*****ć dzieci też można jeśli ktoś ma do tego odpowiednie podejście? Może najpierw jebnij z banki się o blat zanim zaczniesz wyrażać opinie odnośnie tego co chciałabyś aby było prawem powszechnym. Wolności jednych kończy się tam gdzie zaczyna wolność drugich. Biorąc pod uwagę to co napisał wyżej tamten "theboski"pajac i specjalista od wędzenia sobie kory mózgowej wy się tu raczej wyrabiacie jak goowno w przeręblu.

ehhh Broken. Bog juz cie nie kocha. Ze zlosci budujesz moja makabryczna przeszlosc i marzysz ze to prawda. Wiesz ze jestes wredna? A bog takich potepia? Faktem jest,ze wali mnie wasze myslenie.Ja sie w piekle nie bede smarzyc :D Popatrzcie na wlasne wypociny i zacznijcie sie modlic bo nie znacie dnia ani godziny a wy grzeszycie na kafe.Feee pseudo katolicy,feee wstyd. Nie ma w was milosci ani przebaczenia.Jest chec walki,dokopania,wyzycia sie i udowodnienia jak wasza pseduwiara jest najlepsza.Ja sie poprostu brzydze.

Gość TheBoski
Tak samo jak będzie niby darmowy internet . Co mam zrobić ? Opisać siebie ? Nic prostszego . Ucieszona morda , cech**e mnie forma , Biała postać w za dużych portkach .

Gość gość
Franka hulaj dusza piekła nie ma :classic_cool: a teraz spadaj spać do swoich 100 kochanków

ehhh Broken. Bog juz cie nie kocha. Ze zlosci budujesz moja makabryczna przeszlosc i marzysz ze to prawda. Wiesz ze jestes wredna? A bog takich potepia? x ahahahahaahahahaahaha. nie ma wyjścia, albo projekt, albo idiotka, bez dwóch zdań. Faktem jest,ze wali mnie wasze myslenie.Ja sie w piekle nie bede smarzyc smiech.gif x za to jak ktoś przeklnie to będzie miał przej****e Nie ma w was milosci ani przebaczenia.Jest chec walki,dokopania,wyzycia sie i udowodnienia jak wasza pseduwiara jest najlepsza.Ja sie poprostu brzydze. x hm reakcja projektu na demaskację?:)

Kochanka Franka twierdzi że wszystko wolno tylko to zależy od podejścia do życia....jasne qrwa. Wy byście chcieli wszystko. G*****ć dzieci Najwieksza ilosc z***b.anych dzieci w Pl jest wlasnie przez katolikow.Taki ich urok.Nie wyskrobia,bo grzech.Z***b.ia w ogrodku,zaglodza,pochowaja zywcem.Bo bog tak chcial.

Gość gość
Ciekawe co ty masz Theboski w mózgu skoro tak się opisujesz :D

Gość gość
"Ze zlosci budujesz moja makabryczna przeszlosc i marzysz ze to prawda. Wiesz ze jestes wredna?" - ta suka broken uderzyła w czułą strunę, faktycznie mama przy Tobie przeklinała?:( jak mogła. a potem na mszę jak bezwstydnica:(

Gość gość
Franka a bycie ateistką cie nie abliguje do przebaczenia? :classic_cool:

Gość gość
Kochanka Franka to mieszanka wybuchowa frustracji i głupoty...coś tam jej się we łbie miesza...słyszy że dzwonią ale nie bardzo wie w którym kościele. Chciałaby troszkę przysrać katolikom ale też troszkę zrobić z siebie ich ofiarę. Generalnie motorem napędowych jej wyskokow na tym forum jest urojony żal do kościoła za obstrukcje i brak szczęścia w swoim własnym życiu. A tamten gość ma problem z dziurami w mózgu od palenia i mu się poyebało bo myśli że trawy to ksiądz zakazał. To są ci k****a wielcy ateści anno domini 2013 made in Pl. Jeszcze gorzej sfrustrowani i zy****i niż mohery za jakimi ganiają. Z baranami nie ma co gadać.

Gość gość
Najwieksza ilosc z***b.anych dzieci w Pl jest wlasnie przez katolikow.Taki ich urok.Nie wyskrobia,bo grzech.Z***b.ia w ogrodku,zaglodza,pochowaja zywcem.Bo bog tak chcial." haha o k***a:D tego nie było jeszcze:D zaraz będzie: jan paweł drugi r****ł małe dzieci

Gość gość
Hmm co mam w mózgu , myślę że Wiecej THC niż mózgu wypełnia ten prusy czerep, Lecz przydaje mi się beret na nim noszę New Ere .

Gość gość
gwiazdozbiory stworzył Bóg by niebo było piękniejsze ;)

Gość gość
Do kochanka franka A udowodnij mi kretynko choć jeden wypadek zabójstwa dziecka spowodowany poglądami katolickimi i wcześniejszym powstrzymaniem się od aborcji. Choć jeden taki wypadek wykaż z zgodnie z prawdą obiektywna. Masz na to pięć minut.Jeśli nie to w********ay w podskokach.

Hej ! Piekla nie ma ! ;) Pieklo jest dla tych ktorzy w nie wierza i za zycia zaczynaja taplac sie w smole. Nie musze wierzc zeby byc dobrym czlowiekiem.Roznica jest taka ze mnie nikt nie zmusza.

Gość gość
Jesteś zwykłym cpunem !! Pewnie wydajesz na Mj całe pieniądze czy się nie mylę Theboski ?

Gość gość
a skoro twierdzicie że Boga nie ma, jest tylko fizyczna materia to znaczy że nie macie uczuć bo to nie fizyka :classic_cool: nie jesteście duszami inteligentnymi tylko kupą kości którą wp******ą robale i the end . :classic_cool: Ateiści

Gość gość
napisz coś jeszcze, kochanka, noc jeszcze młoda, ludzie chcą odrobiny rozrywki:)

Gość gość
Tylko przeczytaj uważnie i starannie to co napisałem. Jeden wypadek zabójstwa dziecka motywowany wyznaniem religii chrześcijańskiej-kościoła katolickiego. Jak tego nie zrobisz to nie masz prawa dalej w dyskusji wiązać takich działań z katolicyzmem bo sama przynależność do kościoła wobec problemu odpowiedzialności nie ma znaczenia. Jeśli uważasz bycie katolikiem za motyw zabójstwa to go udowdnij pusty łbie.