Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam jedną z was

Smutne że katolicy tak kiepsko znają własną religię

Polecane posty

Gość TheBoski
Durna jesteś kolezanko i bardzo wulgarna, Chyba nic się nie stanie jak trzy dychy stracę, nie ? Elo !! Idę zobaczyć co kumpel ma w pace , Powącham zobacze oj chyba zapłace .

Ah ty moj slodki katoliczku co piszesz w*********j ! :D :D :D Twoje slowa mnie ujely.Coz za kwintesencja,czar porozumienia i milosc miedzy nami wybuchla :D Daleko szukac odpowiedzi na twoje pytanie? Biedna Madzia,podtrowana tlenkiem wegla,uduszona z milosci przez matke.Matka-oazowiczka,milosniczka boga,sexu i pieniedzy.Szymek,lat 2 lezacy w bajorze.Ubranka kupione z marka dla zmylenia.

Gość gość
To uważaj jak bedziesz szedł żeby cię policja nie zgarnela narkomanie !!

Gość gość
kochanka Franka to projekt poniżający ateistów - że niby wszyscy są tacy tępi, szmatławi, i oskarżają katolików o wszystko co najgorsze. działa na forum od dawna, nie ma co się nią przejmować ani brać jej na serio. tu jest dużo projektów mających za zadanie stwarzać pozory, że jakaś grupa społeczna jest chamska i wroga. nie wiem jaki cel ma administracja utrzymując takie rzeczy. no cóż, widać wolą taki hejt i podpuszczanie od normalnych rozmów i miłej atmosfery, wolą wąchać g***o niż kwiatki:)

Gość Theboski
Wypraszam sobie nazywanie mnie narkomanem ,może być palacz Pozatym jak idę to kitram bakę w majty Poczekaj bo wstępuje do sklep po litr zimnej fanty.

Gość gość
Niestety przez swoją powyższą wypowiedź właśnie udowodniłaś że nie masz ani wiary ani też rozumu. A zadałem Ci bardzo proste pytanie. Czy zabójstwo motywowane było religijne? I czy zabili dlatego że byli katolikami? Za to ja mogę ci podać niezliczone przykłady masowych mordów dokonywanych przez osoby lub grupy wierzące iż religia to "opium dla mas" .

Ja jestem chamska? Przeciez to wy ublizacie.Cisnienie wam rosnie.NIe umiecie dyskutowac bez wulgaryzmow.To wy KATOLICY okreslacie mnie epitetami,brak wam argumentow do dyskusji.Wy negujecie sami siebie.Nie umiecie dyskutowac.Obrazacie,wyzywacie,zmuszacie do waszego swiatopogladu,ktory wg mnie jest zaklamany,falszywy ,nieprawdziwy.Nie macie sily woli zebyrwac w przykazaniach.Lamiecie je,naduzywacie i szukacie wytlumaczenia dla wlasnych bledow.Albo wasz bog to wielka bojda,albo wy jestescie slabymi uczniami.Zdecydujcie sami,bo nie wiecie w co wierzycie i czego chcecie. Ide spac.Dzieki bogu nie musze modlic sie za udany dzien.Katoliczki juz o to zadbaja :) Pokoj niech bedzie z wami marnotrawni

Gość gość
A jak bym spotkała tą twoja mordę kiedyś na mieście Theboski to jak cię rozpoznać jak się ubierasz , pytam bo może bym chciała zajarac z tobą

Gość gość
Katarzyna W. to socjopatka. Fakt jej uczestnictwa w oazach czy chodzenia do kościoła jest bez znaczenia.Szczególnie że motywy stanowiły wynik kompletnego porzucenia wartości z jakimi być może w przeszłości chciała być identyfikowana choć to wątpliwe. Wśród ateistów jest również sporo morderców czy sprawców różnych przestępstw. Wiele systemów totalitarnych tylko poprzez odrzucenie całkowicie jakiejkolwiek roli religii w budowaniu porządku społecznego osiągnęło najlepsze wyniki w praktykach związanych z ludobójstwem.

Gość logika K
nie wiem skąd macie to natchnienie :-) ale jak coś jest to jest bez względu na to czy w to wierzycie czy nie

Gość TheBoski
Przenigdy nie zajaram z osobą która mówi do mnie narkoman a ciężko mnie rozpoznać bo moja Morda ukryta , na sluchawkach muzyka , Jak się ubieram ? Białe dresy i bluza jak tunika :D Dobranoc

Gość gość
jesteś psychopatką morderstwo żywego dziecka, ale w brzuchu matki to jest fajne napisz od razu, że jesteś mocno upośledzona i że Ciebie zasady moralne nie obchodzą właśnie dlatego, ze jesteś już dawno ubezwłasnowolniona i czuwają nad Twoim postępowaniem opiekunowie:( smutne

No,socjopatka,nie przecze.Ale katoliczka.Jedna z was.Morderczyni,wyrafinowana,z zimna krwia pozbawila dziecie boze zycia.Bo bog tak chcial,bo ona chciala,bo na aborcje zabraklo.Piekny przyklad matki wierzacej w boga.Zabic zakopac,puscic sie. To jedna z waszych owieczek stadnych.Katoliczka,ktora zakopuje dzecko i idzie do kina.

Gość gość
a Stali to Twój dziadek, jeden z Was:)

Gość gość
Kochanka Franka Ja cię nie zmuszam w żaden sposób do przyjęcia jakiekolwiek religijnego światopoglądu. Zwracam jedynie uwagę na to że twój sposób myślenia wykazuje szablonowość,strukturalne nieścisłości jak i brak tolerancji w drugą stronę. Jest jeszcze jeden problem. Marzy ci się taki dialog z wierzącymi ażeby ci nadstawiali drugi policzek jak już im przywalisz w pierwszy. Tylko że z faktu iż ktoś ci tego odmówił sądzić go będzie Bóg. Ty nie masz do tego specjalnego prawa.

Gość gość
Theboski miło się czyta twoje rymy ale , podsumowując są za wulgarne jak dla mnie Kolorowych snów.

Poprostu nie toleruje hipokryzji.Czlowiek szanuje czlowieka za to ze jest.Katolicy sa bardzo na bakier z tym.Swietnie im za to wychodzi ublizanie,wrzeszczenie,skamlenie i udowadnianie glupot. Dobranoc.

Gość gość
tak, jesteś psychopatką i nie masz prawa oceniać matek, które zabiły narodzone dziecko, skorro Ty zrobiłabyś to samo z nienarodzonym. wbij to sobie do głupiego łba. nie, nie jestem katoliczką, w razie gdybyś znowu chciała to wyszczekać, suko franka

Gość TheBoski
Nie masz gustu dziewczynom i ja lece z freestyla i to są moje riposty na twoje marne pociski, Szukalas grzecznych tekstów ? No to p.o.j.e.b.a.ł.a.ś bazy ! Bo to rapowe rymy , A nie pieśni z oazy

Gość gość
Raz jeszcze powtórzę...dla jasności. Podstawą determinandą zachowań Katarzyny W. Jej sfera popędowo impulsowa.Ona ją sprowokowała do przyjęcia i odegrania takiej roli a nie religijny światopogląd w ktorego ramach- żadnymi argumentami nie operowała sama przed sobą jeśli chodzi o fakty. Wystarczy zbadać treść jej pamiętników. Kiepsko ci idzia ta twoja krucjata celem ud***enia katolików. Katarzyna W równie dobrze mogłaby być ateistką. Ciekawe jak u ciebie jest z wolą porozumienia skoro katolicy jej wg ciebie w dyskusji nie mają.

Gość gość
Franka teraz sobie przeklne uważaj s********j

Gość byłam jedną z was
o kurde belek, jak mawia Edytka Górniak...:D Widzę, że dyskusja się przeciągnęła do bladego świtu..ale jakoś mało Boga w tych waszych komentarzach, a więcej jak zwykle wzajemnego komplementów po łacinie :P Może czas odgrzać temat od samego spodu?

Gość gość
Ludzie, tutaj nie da się dojść do porozumienia, kto na rację i kto jest lepszy. Po prostu szanujmy swoje poglądy i to, czy ktoś wierzy czy nie. Nazywanie kogoś idiotą przez wzgląd na jego wyznanie (lub ateizm) to zachowanie na poziomie przedszkola

Gość byłam jedną z was
Drogi przedmówco, ja nikogo nie nazywam idiotą. W gruncie rzeczy uważam indywidualny kontakt z Bogiem (lub jego brak) za jedną z najbardziej osobistych, wręcz intymnych rzeczy pod słońcem. Ale wyznawcy religii, tak zwani wierzący, sami lubią obnosić się ze swoją wiarą, a zastanawiające w tym jest to, jak niewiele o niej w większości wiedzą. Nasz kraj zwykło się nazywać państwem katolickim, chociaż uważam, że dla dobra obywateli państwo powinno być instytucją świecką, podobnie jak żadna partia aspirująca do sprawowania rządów nie powinna sympatyzować z taką czy inną religią i pod jej wpływem formować swoich programów wyborczych, czy w przypadku wygranej w głosowaniu - ustaw i zasad systematyzujących życie społeczne ogółu. Autorytet katolicyzmu dawno upadł, a usilne próby ratowania twarzy, jak np. uznanie pedofilii za orientację seksualną, to zabiegi poniżej godności tej organizacji religijnej.

Gość byłam jedną z was
Sio mi z tym spamem :O

Gość gość
podnoszę dyskusję o religii i Bogu :)

a ja jestem ciekawa co ateiści rozumieją pod pojęciem "obnoszenie się ze swoją wiarą". prawdziwie wierząca osoba nie będzie swojego Boga chować do kibla. to nie są zwykle poglądy, które mogę odłożyć na półkę. to jest prawdziwe zaangażowanie, życie w zgodzie z nauką Chrystusa i DAWANIE INNYM PRZYKŁADU o czym się ciężko zapomina. nie rozumiem, jak katolik może przymknąć oko i nagle pozwolić komuś na eutanazję czy aborcję. śmiech na sali. tak, np, noszenie symboli religijnych też jest manifestacją przynależności do Chrystusa i raczej nie przystoi chować ich dla "tolerancji". jestem ciekawa co jeszcze tak strasznie krzywdzi ateistów, że chcą, żeby się wierzący z tym schowali do kanału. a może drażni ich to, bo sobie przypominają (niektóre przypadki, w Polsce bardzo częste), że po prosu nie wytrwali w wierze.