Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lakoniczna

DIETA MZ plus cwiczenia

Polecane posty

Gość Cytrynowa_panienka
Cześć :) U mnie waga powoli spada. jest 61,1 kg. Staram się jeść jak najmniej przetworzonych rzeczy, dużo warzyw i owoców, płatków owsianych i chudego nabiału. mięsa nie jem, bo jakoś ostatnio całkiem straciłam ochotę na nie. Z ćwiczeniami jednak kiepsko, na treningach zajmuje się dziećmi i sama nie mam czasu ćwiczyć, tylko tyle co w domu chwila gimnastyki. Pozdrawiam :)

Gość Rita222
cześć dziewczyny, mogę do was się przyłączyć ,też mam parę kilo i cm za dużo,od tygodnia mniej jem i robię brzuszki z mel b

Gość Rita222
przydałoby się -2kg,-2cm w talii i-2cm w biodrach

Cytrynowa - wazne ze waga spada :) malymi kroczkami do celu :) Rita - wiatamy Cie z otertymi ramionami :) mysle ze szybko osiagniesz swoj cel :) Jestem jeszcze w pracy - a jutro lece na wakacje :) Nie bedzie cwiczen przez tydzien i zapowiada sie obzarstwo

Gość Cytrynowa_panienka
Cześć :) Co u Was słychać dziewczyny? jak Wasze postępy? U mnie postępów brak, bo byłam chora i mama gotowała same pyszności :) Waga ta sama, ale w to nie jest takie ważne. Ważne jest to, że udaje mi się wytrwać (z małymi potknięciami) w zdrowym odżywaniu, mam dobre samopoczucie i motywacje do działania. :) Pozdrawiam :)