Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy są na tym forum jacyś ateiści

Polecane posty

Gość gość
ja jestem ateistka bez chrztu, i innych i co z tego ?

Gość gość
"i stad sa zli, ze musza robic cos pod religijna wiekszosc." x a co, wg ciebie to większość powinna robić to co chce mniejszość?

Gość gość
"Ktoś tu ubliżał?" x najwidoczniej "przeoczyłaś" wpisy w których wierzący nazywani są "wstecznikami", zarzuca im się braki intelektualnie i tym podobne określenia. takie "przeoczenia" są dla was typowe.

Gość gość
a to, ze bedziesz sie smazyl w piekle

Gość gość
" jeszcze by ukamieniował antychrysta" x czyżbyś jako "ateistka" a'la "wojujący bezbożnik" wolała strzał w tył głowy? bo o ile dobrze pamiętam to katolicy od wieków nikogo nie kamienują a za bycie księdzem to można było i u nas spędzić noc na odwróconym stołku na komendzie jeszcze kilkadziesiąt lat temu. jeszcze wciąż żyją księża o których "ateista" urban mówił że "pewnie się gdzieś upił i przewrócił na świecznik" po tym jak był torturowany przez innych "ateistów".

syndrom Kazimiery Szczuki, ona też twierdzi że jest ateistką, ale słowo "kościół" które powinno być jej obojętne- wyzwala gigantyczne emocje, prawie że orgazm.

Dyskutujcie sobie do woli na temat czy jesteście katolikami ateistami czy muzułmanami, Ja i tak sram na was wszystkich :)

Gość gość
ciekawe dlaczego ten co to zarzucał że ustawy są pisane pod dyktando "wiary" a nie "nieutralnego rozsądku i sprawiedliwości" nie odpowiedział mi które to ustawy są tak pisane. a ja mogę wymienić natychmiast kilka ustawi pisanych pod dyktando socjalistycznej ideologii i to jakoś nikomu nie przeszkadza.

Gość gość
Ateiści, czy chrześcijanie, mało ważne Latający Potwór Spagettii kocha was wszystkich!

Gość Kasiakk27
Ja jestem ateistką, nie wierzę w Boga, nie przyjmuję żadnych sakramentów. Wierze w naukę i uważam, że nie powinno się być tolerancyjnym wobec żadnej religii. To błędnie przekazywane informacje, powinno to być zabronione. Religia daje głupie odpowiedzi na poważne pytania i człowiek poprzestaje na niezrozumieniu świata, zamiast zagłębiać się w jego poznanie. No i śmieszne jest że gdy na geografii czy też fizyce powie się że Ziemia jest centrum świata, dostanie się jedynkę. A le gdy na religii powie się o tym, że Bóg stworzył najpierw Ziemię, a potem Słońce, to dostanie się szóstkę.