Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anja7773

Co to za objawy

Polecane posty

Gość anja7773

Moja 24letnia kolezanka pojechala wczoraj na szpital z powodu bolu po lewej stronie bolu serca i wymiotow krwia. Zostala przyjeta na oddzial ale wypisala sie na wlasna reke. Od pol roku ma tak ze pobolewa ja brzuch, serce, ostatnio kregoslup latwo sie denerwuje wybija z rownowagi. Czesto jest zmeczona. Ochrzanilam ja ze sie wypisala, bo ona czesto jedzie na ten glupi szpital dostanie ketonal i bol czesciowo mija i mysli ze jest zdrowa. Pewnie gdyby zostala to zrobiliby jej serie badan a tak musi isc teraz do lekarza po skierowanie na badanie ktore moze nie wystarczyc nic nie wyjasnic. Po co wgl jedzie tam jak i tak z niego ucieka, bo ogolnie nie lubi szpitali. Tweirdzi ze jeszcze gorzej ja tam dobija, ale jak nie oni jej pomoga to kto. Co to wgl za objawy są?

Gość anja7773
Kiedys od czasu do czasu sie cos wypilo na imprezach, czula sie duzo lepiej niz ja, tak teraz jej jest niedobrze juz po jednym piwie i wcale sie nie dotyka. Ostatnio nawet palenie papierosow ja muli choc ograniczyla i postanowila ze rzuci. Martwie sie po prostu, ale ona raczej lekcewazy swoj stan.

Gość gość
No jak to kto??mamy dobrych uzdrowicieli,w Krzeszowicach,babcie szepyuche z Orli

Gość gość
jak wymiotowała krwia i sie wypisała to raczej nie jest zdrowa na umysle , to moze byc nawet rak

Gość gość
oj tam rak,wszedzie raka teraz widzicie,a umysł pewnie ma zaburzony skoro ma raka,ale na szczecie mozna to wszystko wyleczyc

Gość anja7773
Na umysle to ona jest czasem zdrowo jebnieta, ale przeciez to nie jest powodem.

Gość gość
Co nie jest powodem???chcesz powiedziec ze ciało i umysł nie sa ze soba połaczone???

Żałosne, skoro nie chce pomocy, to ja nawet bym chwili nie poświęcił na zastanawianiu się co jej jest.

Gość gość
Moze sama sobie pomoze,wiec nie chce pomocy od innych obcych ludzi,ja to rozumiem

Gość gość
gościu, a co ma piernik do wiatraka? Jak jestes przeziebiony to biezesz leki na uspokojenie czy na przeziebienie? Chyba temat dotyczy czego innego a nie stanu umysłu. A zadajesz pytanie retoryczne, więc skoro bezsensowne jest mi odpowiadanie na nie i Ty o tym wiesz, to po co się odzywasz? No raczej sama sobie nie pomaga jak chodzi i narzeka ze jej zle ale sie boi cokolwiek z tym zrobic. Piotr sam jestes zalosny, jak Ci niie zalezy na bliskich zeby się dobrze czuli to wgl po co komentujesz?

Gość anja7773
gościu, a co ma piernik do wiatraka? Jak jestes przeziebiony to biezesz leki na uspokojenie czy na przeziebienie? Chyba temat dotyczy czego innego a nie stanu umysłu. A zadajesz pytanie retoryczne, więc skoro bezsensowne jest mi odpowiadanie na nie i Ty o tym wiesz, to po co się odzywasz? No raczej sama sobie nie pomaga jak chodzi i narzeka ze jej zle ale sie boi cokolwiek z tym zrobic. Piotr sam jestes zalosny, jak Ci niie zalezy na bliskich zeby się dobrze czuli to wgl po co komentujesz?