Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona232351

Dziewczyny prosze o pomoc test ciązowy zdjęcie

Polecane posty

Gość Ona232351

Hej. Mam problem, otóż dzisiaj zrobilam test - wykonałam go rano, około 5 dni temu byłam u lekarza, który kazał mi przyjsc za dwa tygodnie, by mógł mi napewno powiedzieć czy jestem lub nie jestem w ciązy. niby na pierwszy rzut oka , wydaje sie negatywny, ale nie dawało mi to spokoju - i ciągle w niego się gapiłam, bo wydawało mi się ze widzę jaśniuteńki cień drugiej kreski- więc zrobiłam zdjecie i dałam trochę ''nasycenia '' by kolory byly lekko mocniejsze- ... moze to paranoja,ale ja naprawde widzę delikatną drugą kreskę, ... ... a moze jednak paranoja, ;( prosze o pomoc. fotosik.pl/pokaz_obrazek/13a6f147d8e6f786.html

Gość gość
Nie ma

Gość gość
no jest druga. zrob kolejny i podelsij za pare dni. chcesz dziecka?

Gość Ona232351
tak , chcemy z moim partnerem, ale jakoś nie robimy sobie w miare ostatnio nadziei , ... tyle ze od dwóch trzech dni, strasznie boli mnie podbrzusze, .. z reguły rzadko płaczę, ale wczoraj to już łzy same leciały, ... śluz raz przezroczysty raz wodnisty i biały. .. zupełny mętlik . ..

Gość gość
Jakbyś nie dodała "nasycenia" to by nic nie było... Powtórz za kilka dni jak nie daje Ci to spokoju albo badanie krwi.

Gość gość
jest druga kreska bez watpienia

Gość gość
Jest ta druga po obrobce zdjecia, ale dodaj neszcze troche nasycenia a zobaczysz trzecia kreske, zarysowuje sie kolo tej ciemnej jesli sie dobrze wgapic. Tak wiec na moje oko za bardzo naciagany ten test, ale jak powtorzysz jutro czy pojutze to kto wie czy twoja druga kreska nie bedzie ciemniejsza :) powodzenia:)

Gość gość
nie zmieniaj kolorystyki zdjęcia bo to przekłamuje obraz. Daj normalną fotkę. Kiedy miał być okres?

Gość the tourist
po co szukać na siłę kreski? jak można 2-3 dni poczekać i będzie jak wół już widoczna:) cierpliwości:)

Gość gość
kreska mimo wszystko widoczna, mialam tak samo, gratulacje, jestes w ciazy! :)

Gość gość
Weź wrzuć fotę bez spacji. Link aie mię otwiera

Gość ona232351
mniej wiecej bez edycji wyglada to tak ... fotosik.pl/pokaz_obrazek/fce8d35e43e65b60.html ale na zywo trochę wyrazniej, ech , i naprawdę proszę bez zbędnych komentarzy - po to mamy fora internetowe, i po to się na nie wchodzi by starać się komuś pomóc... a to jakoś spokoju mi nie dawało, i nie mogę przestac od kilku dni o tym myśleć , ale naprawdę nie robiłam sobie nadziei , ze względu na to że długo juz sie staramy... i nawet o tym zapomniałam dopóki mnie ból nie uświadomił co może być grane... do tego w jeden dzien, rano , poleciała ze mnie masa białego gęstego śluzu, ale to był jeden jedyny poranek kiedy tak było .- było go mnóstwo. .. a teraz tylko ten ból, ból piersi, .. mam problem nawet jechać na rowerze, bo mam wrazenie jakby mi miało rozwalić jajniki, - a z nimi jest wszystko okej, bo sprawdzane było jakiś czas temu . okres powinnam dostać jakoś teraz- ale to tez ta kwestia, ze mam nieregularnie... i wlasnie taka klapa ... ;|

Jak ci poleciał śluz to nie ma ciąży, to raczej się dzieje przed okresem ... w ciąży od samego początku u mnie zawsze była totalna susza i to był zawsze pierwszy objaw, zamiast śluzu totalna suchota.

Gość Przyszła mama na pazdz 2013
Taką samą miałam kreske 28dc gdy 14 była owulacja. Teraz moja kreska ma 4 tygodnie :)

Gość ona232351
hm, wiesz , ja uważam że różnie to bywa - bratowa będąc w ciązy nie nadązala z wkładkami, ... a susza własnie często u mnie bywa przed okresem, .. a co do zdjęcia, to - żeby widziec lepiej trzeba dać głowę troszkę dalej od komputera, ... na zdjęciu to naprawde gorzej wyglada niz w rzeczywistości , no ale. ech , pożyjemy zobaczymy . ;(

Gość gość
Moim zdaniem nie ma tam kreski -cały obszar wygląda na jednolicie zabarwiony -moim zdaniem coś nie tak z tym testem. Zrób jeszcze raz inny bo ten kolor za kreską kontrolną jest jakiś nietypowy.

Gość gość
Jesteś na milion % w ciąży! :) Gratuluję! :) Tez miałam taką słabą kreskę ;)

Gość ona232351
Przyszła mama- gratuluje, ech , aż uśmiechnęłam się do komputera, :) Powodzenia życzę , :)) i jeszcze raz gratulacje .;)

Gość ona232351
hm, - chciała bym naprawdę ... Ale nadziei sobie znów narobiłam... a w którym dc miałaś taką słabiuśką kreseczkę, ?

Gość ona232351
miał ktos jeszcze taka sytuacje , ? ;(

Gość gość
ja dzien przed okresem mialam taka sama blada kreske widoczna w swietle , a dzien okresu zrobilam i juz byla wyrazniejsza :) a po 6dniach od pierwszego testu byly wyrazne strasznie teraz jestem w 7 tygdoniu :)

Gość ona232351
Dziękuję, jakoś troszkę mi lepiej... Ta kreska naprawde jest bardzo słabiutka, jakby prawie wcale, i nie chcę się nakręcać, jednak bardzo bym chciała by było to to... Czytalam na internecie o róznych reakcjach chemicznych itd, ... ale ten cień, zauwazylam chyba po 5 minutach od zrobienia, jednak wydawało mi się, ze to zwidy, i naprawde cięzko było ją dostrzec...

Gość gość
Powtórz poprostu test.

Gość pisalamjuztu
jutro mozesz przeciez powtorzyc majatku test nie kosztuje a kreska moze byc juz wyrazniejsza i bardziej widoczna :) ja w sumie zrobilam 4 :) pierwszy test tak jakos po poludniu drugi z rana z porannego moczu a dwa ostatnio tez wieczorem i zaraz z drugi dzien z rana :) a staralismy sie do czerwca:) a w wrzesniu juz sie udalo

Ja bylam 2x w ciazy ale ja na tym tescie nie widze drugiej kreski. Wkrecasz sobie autorko :(

Gość ona232351
gdybym sobie wkręcała, i byla to kwestia mojej wyobrazni , to pozostałe forumowiczki, raczej takze by nic nie dostrzegły . ale dziekuje za wypowiedź, być może- owszem, może i nie jestem w ciazy , a kreska jest błędna , lub jakaś niepoprawna - ''wymyslona'' , owszem, co ma byc to bedzie.

Gość gość
autorko ja miałam identyczną:)Teraz moja kreska ma 2 latka:)

Gość ona232351
oj :) . kolejny pocieszający wpis . :) , a czy któraś z was pamięta - jesli miała taka bladziutką kreseczkę - który był to dzien cyklu . ?

Gość gość
Wiele tematów czytałam i jak to mówią szanse pół na pół -może to ciąża a może nie. Naprawdę nie ma co się za bardzo nastawiać bo po co się potem rozczarować po tych wyszstkich analizach. Wrzuć na luz -jeśli to ciąża to kolejny test to wykaże w wyraźny sposób.

Gość gość
I ja mialam taka kreske na poczatlu ciazy ... nikt nie widzial ,tylko ja:D