Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona232351

Dziewczyny prosze o pomoc test ciązowy zdjęcie

Polecane posty

Gość gość
ja miałam bladą kreskę w 26dc przy cyklach 28 - ale mimo bladości bez wątpienia było ją widać - w 27dc zrobiłam betę z krwi - wynik po 4 godzinach może być już - była ponad 200 - teraz synek ma już 3 latka..

Gość ona232351
u mnie to 24dc, mniej wiecej, bo u mnie z regularnoscia to masakryczna spawa... ale zwykle cykle 30dniowe- gora 34

Gość gość
No to skoro to dopiero 24 dzień to jeszcze jest czas na wyraźne kreski. Odczekaj do terminu okresu i powtórz test.

Gość ona232351
tak tak wiem, chciałam poprostu zobaczyć , co dziewczyny myślą o tym wszystkim , i bardzo dziękuje, za odpowiedzi. ... A jak było u was z objawami wczesnymi, kochane brzuchatki, ? , z bólem podbrzusza, śluzem,

Gość gość
u mnie w obu ciażach na samym początku wszystko było dokładnie tak samo jak w każdym innym cyklu tyle że okres się nie pojawił.

Gość gość
autorko u mnie taka słabizna wyszła w 11 dni po owulacji, czyli gdzies w 25dc. Na zwykłym aptecznym płytkowym nie wyszło mi NIC a na pepino z tesco za 5zł (super testy, bo są mega czułe) wyszła właśnie taka bladziocha. Dziś ta bladziocha ma 4,5 m-ca :) I właśnie muszę ją nakarmić ;P wg mnie jesteś na 100% w ciąży :)

Gość ona232351
oj, zazdroszczę, że musisz własnie nakarmić tą swoją bladziutką kreseczkę;) , ech, .. no u mnie jakoś tak też wypada,ze to 25,24 dc. ... Kurcze zazdroszcze wam , naprawdę . ;) ... Ja nie wrzucała bym tego zdjecia, nie robiłam bym testu , gdyby nie ten ból podbrzusza, po lewej stronie głownie, ale chwilami i po prawej , .. zawsze uwielbiałam biegać, a juz drugi dzien z rzędu, jak koncze biegać, dosłownie ledwo pół km, to mnie zwija z bólu, ... mam zadyszkę, kręci mi się w głowie, .. i strasznie, strasznie nabrzmiały brzuch, jakbym wielki balon połknęła... Dzis próbowałam na rowerze troszkę pojezdzić, dla zmiany myśli, .. ale choćby najechałam na dziurę w drodze , i bol niesamowity poraz kolejny , .. w okolicach sutków , nie potrafie się dotknąć, a same piersi wydają się być pełniejsze... no i na zmianę, raz mleczny śluz, raz jakby płodny, raz totalna suchość... i w kółko tak samo.. ciagle wrazenie ze chce mi się siku , i rwą mnie jakby nerki, okolice pleców, ... a schodząc choćby po schodach , pod piersiami strasznie mnie kłuło, bolało, ... i ciagle spać mi sie chce, nawet po kawie, którą uwielbiam, ..a wydaje mi sie być za mocna, ;(

Gość gość
Wiesz co naprawdę radzę ci żebyś się nie nakręcała bo rozczarowanie potem boli. U mnie jak nigdy w cyklu zaczęły mnie boleć piersi więc myślałam że się nam udało a tu klops okres się pojawił. A w kolejnym cyklu zaszłam i byłam przekonana że zaraz pojawi się okres bo tak się dokładnie czułam. A tu niespodzianka. Czekaj więc spokojnie bo co ma być to będzie. :)

Gość ona232351
oj, wiem wiem , .. ech, nie nakręcam się, mówię jak jest, i naprawdę jakoś nie wierzę, ze to może być to, ... chcieć a być mieć, to odległe terminy , .;(

Gość gość
to ja, co musiałam nakarmić moja kreseczkę :D co do objawów ciążowych, to ja miałam sporo śluzu na początku. Za każdym razem myślałam, ze "o, okres chyba leci". Zaś co do bóli to nie miałam, ALE miałam strasznie dziwny objaw, w który NIKT mi nie wierzył. Kiedy siedziałam i się schylałam (jak do wiązania butów) czułam jakbym miała w macicy coś dosłownie wielkości jabłka. W pierwszej ciąży miałam identyczne uczucie ale gdzies na przełomie 2/3 m-ca ciaży! Każdy mówił, że niemożliwe, niemozliwe, wkręcam sobie i dlatego tak wczesnie zrobiłam test. Po prostu macica jakoś szybko mi rosła, bo w 3cim miesiącu wygladałam jak co najmniej w 5tym :D

Gość ona232351
hehe, ja jedynie jak sie schylę, to ten mój ''napakowany''brzuchol , daje o sobie znać, ... zawsze taki płaściutki dość, a teraz, jakbym jeden wielki balon zjadła, ... aa no i jeszcze ucisk na pęcherz... to jest co moment akurat .. Bladziutka kreseczka nakarmiona ? ;) hehe

Gość gość
Bladziutka kreseczka nakarmiona i w łózeczku leży i zasypia. Ona butle doi migiem ;) na szczęście :) Starsza to jadła pół h nawet czasem ;o dramat :D ale na szczescie obie to takie aniołki :) Oby nakarmić, przewinąc i tyle :D Starsza to już stara koza, do szkoły chodzi :) A co do ucisku na pęcherz... BOZE! Ja w ciąży jak byłam to nie pamietałam jak to jest jak się nie chce siku :D Masakra! :D

Gość ona232351
hehe, oj to gratuluje takich aniołków ;) , i grzeczniutkiej nakarmionej bladej kreseczki , :) no ten pęcherz, to juz nie wiem sama, nie raz jak szlam 3, razy dziennie siku , to było okej , a teraz, coś wypije, dosłownie 10 minut temu skonczylam herbatę, juz w trakcie jej picia mi sie chciało, byłam przed sekundą, ale nie.. uczucie jakby mi sie nadal chciało , och jejciu. ..

Gość gość
wiesz co może te nerki i sikanie to nic związanego z ewentualną ciążą. Piszę bo miałam kamicę nerkową która objawiła się właśnie częstym parciem na pęcherz oraz promieniującymi bólami z nerek aż do podbrzusza. Może to coś że tak powiem przy okazji. Warto to sprawdzić.

Gość gość
to normalne kochana :))) Pamiętam jak po cięciu wyjeli mi cewnik i się zdziwiłam "Boze! Mi sie nie chce siku" :D A;e ciąża ogólnie choć ciężki to fajny stan :))) Ruchy dziecka to najbardziej niesamowita rzecz jakiej kiedykolwiek doświadczyłam :)

Gość ona232351
no nie wątpię ze to najpiękniejsze co mozna poczuć, lub na ekranie monitorka zobaczyć, ech. hmm. . no moje marzenie , ale na prawdę niechcę sie nakręcać, a co do poprzedniej odpowiedzi - nerki są okej niedawno także badane, i myślę ze przy kamienicy nerkowej jest ból przy oddawaniu moczu - czego ja nie mam,

Gość ona232351
a jak to jest kochane, ze śluzem ? , czesto czytam, o białym , mlecznym , bezbarwnym , a czy występuje np. suchość? , lub na zmianę , "kazdego po trochu " .. ech, .

Gość gość
Pozytyw :) jak dla mnie a który masz dc?

Gość ona232351
24 - 25, u mnie to masakrycznie nie regularnie jest, wiec, ... ech ,ale no licze 25 dc

Gość gość
Kamica a nie kamienica. :P No to spoko

Gość gość
A jakie miałas najkrótsze i najdłuższe cukle?

Gość ona232351
heheeh oj przepraszam, :) , no wlasnie , tak to u mnie dzis jest , pisze w zamyśleniu , i fajne rzeczy powstają, .. dziekuje za poprawienie :)

Gość gośjhjjjgfg
ją miałam pierwsza blada bardzo aż stwierdziliśmy że chyba tam nic nie ma , tego samego dnia kupiłam dwa testy strumieeniowe w rossmanie i już były mocniejsze a teraz :)

Gość ona232351
nadluzsze 35 dni , góra 38 ale to daaaawno temu, a najkrotsze 30 .

Gość ona232351
To gratuluje Ci bardzo kochana ;)) ech..

Gość gośjhjjjgfg
ona zmierza tempka w pochwie , a co do sluzu ją mam muuultum białego i od początku miałam ,a co mnie najbardziej zaskoczyło to kucie w podbrzuszu czasem bardzo bolesne

Gość ona23235
hm, no ja mam raz wodnisty , przezroczysty choć to nie dni plodne, a raz, mleczny wodnisty , .. czasem lepki . , ..

Gość ona23235
odpowie jeszcze ktoś, jak to było w waszym przypadku dziewczyny . ? :)

Gość kita1234
Autorko ja ewidentnie też widzę drugą kreskę ! :) Może i jest to cień cienia ale jednak po spodziewanym okresie na pewno będzie bardziej wyraźniejsza. Ehhhh, zazdroszczę :D Ja niebawem też będę testować... za dwa dni powinnam dostać spodziewany okres (liczę tak 14 dni od owulacji) , ale zobaczymy jak to z nim będzie.. Na pewno nie będę robiła testu za dwa dni, bo to jest mój pierwszy cykl po odstawieniu tabletek, więc nie chcę się nakręcać zbyt mocno, bo możliwe, że wszystko się pokręciło i może być spóźnienie - przyjmuję to do wiadomości. Też boli mnie podbrzusze, śluz mam biały wodnisty... i to latanie co chwilę do wc .. No nic, zobaczymy :D

Gość ona23235
Oj , widzę ze nie jestem sama, i chyba obie , jestesmy w podobnej sytuacji. ja także staram sie nie nakręcać - bo tak naprawde nie koniecznie zdjecie oznacza że ciąza jest. może jakaś tam nadzieja mnie trzyma, no nic, ale życze by Ci się udało ;), i byś niedługo już pochwaliła się, ze jednak .. :) . tak więc obie , czekamy z niecierpliwością na WYRAZNA drugą kreseczkę ;)