Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona232351

Dziewczyny prosze o pomoc test ciązowy zdjęcie

Polecane posty

Gość malenka1519
Kita dzieki;) Objawow jako takich nie mam. Jak pisalam bolace sutki bardzo widoczne zylki na btodawkach choc wczesniej nie kialam. Wczoraj okropny humor moglabym caly dzien plakac, do tego czasem mnie muli jak cos zjem i bol brzucha jakie jakby zakwasy a nie zakwasy ;] wiec sama nie wiem co o tym sadzic:D

Gość kita1234
Hmmm, właściwie ja miałam identyczne objawy, w sumie zwracałam uwagę na każdy szczegół najmniejszy ... i już prawie sama uwierzyłam w to, że mogę być w ciąży. Zmyliło mnie też to, że parę dni przed okresem strasznie bolało mnie podbrzusze ... a dwa dni przed samym spodziewanym okresem - nic... zupełna cisza... czułam, że coraz bardziej jest to wszystko dziwne... brzuch zaczął mnie dokładnie boleć dziś godzinę przed @... no i przyszła wredna @ :( Wiem, że trudno jest się nie nakręcać ale w moim przypadku wszystkie objawy te co miałam zwiastowały po prostu okres, wyłącznie ze śluzem wodnistym... Choć oczywiście Tobie życzę jak najlepiej, aby była to jednak ciąża... Choć przed okresem tak na prawdę nie ma co zwracać uwagi na objawy , bo te same objawy są we wczesnej ciąży które przed okresem :) Za ile dni testujesz Maleńka1519?

Gość malenka1519
Dzięki za slowa otuchy:) zawsze chcialam sie wygadac a tu chociaz moge:) przed okresem jedynymi moimi objawami są zawsze bolace sutki piersi i humory dwa dni przed wiec zobaczymy. Jak do srody nic nie bedzie w czwartek zrobie test ;)

Gość gość
oho, widzę że się rozpisałyście beze mnie , i dużo nowości można poczytać, ;) , i widzę ze nie tylko my, zwracamy uwagę na każdy drobny szczegół , w samopoczuciu, a potem albo zaskoczenie, albo zawiedzenie, ... no ja dalej czekam, może jutro coś bede wiedziala, po wizycie u lekarza, ... malenka1519 - ja także trzymam kciuki, by się udało i by to było to, ii ,, no , jeśli nie.. to damy radę, - nie w tym to następnym cyklu, i bedzie okeej ;)

Gość ona23235
ojj , pseudonimu nie zmienilam , . to ja , autorka załozonego tematu .. hm, u mnie to dzis '' wesolo " bylo . karetka mnie z ulicy zebrała, bo nagle '' zachciało mi sie spać." .. takie uczucie, i straszny bol w dołu pleców, wiec usiadłam... no i nagle bęc , leżałam.. i nie dałam rady wstać, nie mialam sił, . dziwne to bylo, jutro lekarz gin, zobaczymy no . ..

Gość malenka1519
Wierzę ze w koncu sie uda nam wszystkim:) jakby to moj facet powiedzial solidarnosc jajnikow wiec bedziemy sie wspierac wzajemnie:) ona23235 za Ciebie tez trzymam kciuki zeby było jak najlepiej:)

Gość ona23235
Dziękuje bardzo :), hehe , solidarność jajników, - ciekawie , :) potęga podświadomości ... pozytywne myślenie, a napewno będzie okej .! :)

Gość kita1234
Autorko :D coś czuję, że u Ciebie w 100% ciąża się zapowiada, ja na Twoim miejscu już bym powoli wyprawkę przygotowywała:D Mówisz, że spać Ci się zachciało? A Pewnie ! Co sobie będziesz żałować ! :D Hehe , daj znać co jutro lekarz powie ... Ja nim nie jestem ale już wiem, że to na pewno ciąża. :) Tak po cichu trochę Ci zazdroszczę... u mnie bez zmian , leci , leci i brzuch boli... i już się nie mogę doczekać kiedy przyjdą dni płodne.. Boże, jaka ja bym była szczęśliwa jakbym za miesiąc zobaczyła dwie kreski... Ale cała ciąża wyłącznie z porodem , a później wychowanie dziecka... to pikuś ze staraniami :) Mam nadzieję, że wkońcu każda z nas zajdzie w upragnioną ciążę , która zakończy się szczęśliwym porodem o czasie :) A powiedzcie mi dziewczyny ... Bierzecie kwas foliowy ?

He he miałam tak samo...Usiadłam w tramwaju i nagle znalazłam się na ziemi...Czułam tylko jak ktoś mnie podnosi....I oczywiście w ciąży byłam...Teraz to już 5 lat się staram i nic ,ale mam nadzieję,że matka natura i mnie obdarzy maleństwem ,bo już szaleję szukając tych pierwszych objawów ciąży.....Pozdrawiam Cię cieplutko autorko tego postu :)

Gość ona23235
oj , widzę że i do lekarza iść nie muszę, wystarczy do was dziewczyny . :) . nie no, . ech , ale poważnie, jakoś spać mi sie bardzo zachciało , i buu ., Ale dam napewno znać, ;) .. a co do kwasu foliowego, hm , ja na przyklad nie. , kurcze, ale mimo wszystko jakos wydaje mi sie ,ze jednak sie nie udało , więc nie obiecuje dobrych wieści jutro.. Ale kazda sytuacja ma dobre strony , kita123- bedziemy razem sie starać dalej .:)

Gość ona23235
oj w tramwaju to juz w ogole - jeszcze wygodniej ;) hehe. Rownież pozdrawiam cieplutko . ;)

Gość malenka1519
Ja tez nie biore. Poczekajcie do czwartku i pewnie bede razem z wami sie starac:D buzka dla was:* ja na dziś kończę pisanie;)

Gość kita1234
Isia2580 - witamy Cię. Coś widzę, że forum się rozkręca :D Kto by pomyślał. Ale miło, że jest nas więcej i możemy się wspierać wzajemnie... :) Ja w poprzedniej ciąży pamiętam tylko tyle, że ... na początku czułam jakbym miała grypę, więc mądra wzięłam tabletkę ... oczywiście po 2h ją zwymiotowałam... na następny dzień miałam taką okropną ochotę na chipsy... które znów zwymiotowałam... sądziłam, że to jakaś grypa żołądkowa i już wybierałam się prawie do lekarza... ale stwierdziłam, że najpierw wykluczę ciążę... i faktycznie, wybrałam się do lekarza ale GINEKOLOGA. :) Nie mogło dojść do mnie, że to ciąża.. pamiętam przy badaniu ginekologicznym gdy moja lekarka powiedziała mi " ooooo ! Ktoś tu zamieszkał w brzuszku " , cudowne uczucie ....

Gość kita1234
Autorko ja Ci mówię, TO CIĄŻA. :) Ja też nie biorę kwasu foliowego, w poprzedniej ciąży zaczęłam dopiero go brać w 9 tc... ale też słyszałam, że wypadałoby brać 3 miesiące przed planowaną ciążą.... co o tym myślicie?

Gość malenka1519
No i stalo sie dziś wieczorem nadeszła @. Zalamka... Choć na razie zostaje mi nadzieja ze to tylko plamienie:D czas pokaze i zobacze jutro:) trzymajcie sie Kobitki:)

Gość kita1234
a u mnie tak jakoś dziwnie, brzuch przestał boleć i jakby razem z nim krwawienie się kończyło... albo przynajmniej zmniejszyło ;o a powinno sie rozkręcać, zobaczymy jutro ;P co z tego będzie...:):)

Gość ona23235
oj kita1234 , ty jeszcze masz nadzieje , ja juz nie ...:( pink test 1 kreska, zalamka :(

Gość ona23235
Ale wiecie - nie, nie nakręcam się - tyle że cholernie dziwna sprawa.. ze złosci ten test rozwaliłam na częsci pierwsze, i co najlepsze, ze była sobie druga kreska, jedna przy obszarze kontrolnym C, a druga.. -.- .... zupełnie gdzie indziej, nie przy obszarze t , a pod panelem, dość wyraźna, na poczatku testu, gdzie w pink testach są, takie krateczki pisze HcG , i krateczki są - pozniej rozpoczyna sie panel kontrolny , to wlasnie tam, w tych krateczkach pod Hcg , pojawiła sie ta kreska, i to mnie zdziwilo bo to bylo widać w tych krateczkach,.,;| . szajstwo ;( , kurde no :( ale nici raczej z tego :(

Gość gość
Kita obserwuj siebie tzn śluz. Ja miałam na początku od czasu bardzo słabej kreski brązowy śluz, okazało się po badaniu że jest trochę krwi i lekarz prprzepisał mi duphaston. Jest to lek na podtrzymanie ciazy. Dziś jestem mama. Ale takie brązowe, różowe czy nawet pomaranczowy śluz należy skonsultować. Do Ona nie poddawaj się, sciskam. Napewno się uda.

Gość ona23235
a miał ktoś jeszcze taką akcję z tym testem . ? .,. być moze na to ma wpływ zbyt duza ilosc naniesionego moczu, czy coś ,ech , nie wiem , wiem tylko ze natura leci ze mna w ......... kulki .

Gość gość
Ona glowa do góry czasem trafiają się takie testy. Ja dalej trzymam kciuki, jak pisałam chwile wcześniej uda się. Także czekamy na dobre wiesci a wszystko nacji wskazuje że będzie happy end :)

Gość kita1234
Autorko a ile zostało Ci do spodziewanego okresu? Kochana nie przejmuj się :* będzie wszystko dobrze, któryś musiał być test wadliwy , tylko nie wiadomo który :> ale ja trzymam kciuki za Ciebie :) Dziś masz iść chyba do lekarza? więc wszystko się wyjaśni... ale jeśli chodzi o ciążę to nie wiem czy lekarz będzie w stanie rozpoznać tak wczesną ciążę ... Jeśli wyszły dwie kreski a okresu jak nie było tak nie ma to głowa do góry, jeszcze nic straconego. A jeśli chodzi gościu o mnie to.. mój okres zaczął się dość dziwnie ... od koloru beżowego/ łososiowego... później czerwony taki jasny wraz ze śluzem, a teraz już leci taki brązowy , nawet powiedziałabym , że dość czarny... więc nie wiem co o tym myśleć, chyba to skreśla szanse na ciążę... (a i sorry za takie opisanie dość wyraźne :P )

Gość kita1234
malenka1519 - coś czuję , że będziemy musiały starać się od nowa :D no ale nic straconego :)

Gość gość
Wg mnie masz już sporą paranoję - rozwaliłaś test, żeby zobaczyć, czy pod spodem nie ma kreski? WTF?

Gość malenka1519
Oj Kita1234 napewno sie postaramy:) ale w tym miesiacu obiecuje sobie mniej sie nastawiac :)

Gość kita1234
Ja też tak myślę aby mniej się nakręcać, tylko jak to zrobić.... jak po dniach płodnych to już tak świruję , że tragedia :D nawet jak krostka wyskoczy mi na języku to myślę, że to jakiś objaw ciąży :D i wszystko sobie wmawiam ;/ Tragedia :P a z takim podejściem to zajdę w ciążę chyba za 10 lat :>

Gość malenka1519
No tak faktycznie ciężko nie dostrzegać w każdym odmiennym stanie objawu ciąży:D trzeba podejść spontanicznie i sie nie starac na sile bo nie wyjdzie;) Choć powiem wam ze znam osobe która o ciąży dowiedziała w 6 miesiacu:D bez objawow i okres tez normalny:D a dziecko urodziło sie zdrowiutkie

Gość ona23235
Hej kobietki, tak czytam ,co było pisane jak nie wchodziłam na forum - i co do wypowiedzi ostatnej - ja takze znam taki przypadek, moja mama , będac w ciazy, miala problem z cukrzycą, - co najlepsze, wszystkie objawy, leczyla lekami na cukrzyce, miala miesiaczki itd, po 4 miesiacach dowiedziala sie ze jest w ciazy . niedawno pokazywala mi swoja karte ciązy , byla w 3 miesiacu ciazy , a chwile przed wpisaniem daty, miala wpisaną ostatnią miesiaczke, .. więc natura , .. robi nas w kulki , .. a ja bylam wczoraj u gina, ciazy nie widział, kazał isc na betę, ... dzisiaj odbiore wyniki , ale juz spontanicznie.. wiem ze bedzie poniżej . ..

Gość gość
Kita zrób betahcg takie śluz może być ciążowy ja miałam takie kolorki tylko nie czarny i dostalam jak ppisałm wcześniej duphaston na podtrzymanie ciąży. Do Ona moja ciążę przy cieniu cieniu drugiej kreski profesor na usg nie zauważył nic więc poszłam do innej gino 3 dni później i ciążę było ładnie widać a dwa tygodnie później biło serduszko. Nie to że chcę Was nakrecac dziewczyny ale pisze jak było umnie jak to czasem się zdarza. Pozdrawiam

Gość kita1234
Ojjj,u mnie okresik już się rozkręcił tak że nie wie kiedy ma się skończyć wiec to na pewno nie ciążą.... Choć - wczoraj miałam zgagę... a nigdy nie miałam, ostatni raz przy poprzedniej ciąży... ale tak wcześnie?nie wiem... jestem skołowana...