Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta w konkubinacie można odbic

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się facet. Nie jest wolny bo ma dzieci i żyje w konkubinacie. Ale to przecież nie jest małżeństwo prawda? Ja czuję , że też mi się podoba. Co byście mi doradzili? W końcu konkubinat to nie małżeństwo a gdyby zresztą zależało by mu na tej babie to by się ożenił prawda?

Gość wykrzaczylem sie
zapytaj matki jego dzieci :)

Gość gość
Nie zawsze tak jest, że jak się nie żeni to znaczy, że mu nie zależy. Możesz się wygłupić i chyba tak będzie, cudze dziecko chcesz niańczyć.

Gość no more longer
A sama jak byś się czuła, gdyby jakaś franca odbiła Ci faceta, męża Twoich dzieci? Sam akt małżeństwa nie ma tu żadnego znaczenia. No chyba, że jesteś trollem internetowym i czekasz na flejm :]

Gość gość
on już chyba ma jakąś rodzinę, nie ważne na papierze czy bez chciałabyś, żeby jakaś baba pchała ci się na chama w wasz związek

Gość takijedenfaciomily
Akt małżeństwa niestety ma ZNACZENIE drogie panie. Jak facet się z wami nie żeni to znaczy ZE MU NIE ZALEZY!!!

Gość Werka 123
Ma zone, dzieci, kochanke... Chcesz byc druga kochanka?

Gość gość
Ja wczoraj napisalam do faceta, ktory jest w konkubinacie, ale dzieci nie ma. Kolezanka mnie podkrecila, dala mi do zrozumienia ze kiepsko im sie moze ukladac. Napisalam i.. jestem w szoku! Takich pozytywnych wiadomosci od niego sie nie spodziewalam. Wstepnie jestesmy umowieni na ten weekend. Znam go z kilku rozmow, nr skombinowalam od kolegi i poszlo ;) Ale mam jednak wyrzuty sumienia lekkie :/

Gość Werka 123
niedlugo bedziesz miala mocne wyrzuty sumienia.

Gość gość
ale macie ambicje, umawiać się z kimś kto mieszka i moczy w innej... ja bym się chyba porzygała.

Gość gość
facet ma rodzine, niewazne czy z papierem czy bez, nie wcinaj sie miedzy nich

Gość ta ktora napisala do faceta
Wiem jak w zyciu bywa. Jestem wolna od miesiaca. Gdyby ten facet zaczal do mnie krecic 2 miesiace temu, to szybciej bym zakonczyla swoj zwiazek. Roznie w zyciu bywa. Nie mam zamiaru byc kochanka! Ale nie odpuszcze sobie tak latwo. Zreszta, jemu tez zalezy na mnie, z tego co wywynioskowalam z tych smsow. Cos jest na rzeczy. A chyba mu sie srednio uklada, bo jest juz 8 lat z kobitka, a slubu jak nie bylo tak nie ma. Jeszcze kolezanka powiedziala, ze zna ta dziewczyne i podpuscila mnie, zebym jednak sprobowala. Sprobowalam, napisalam, nie zaluje. Ale w roli kochanki sie zupelnie nie widze. Co to bedzie?

Gość gość
Tak można, żonatego też można jeśli zechce zostać "odbity".

Gość gość
Mamy XXI wiek i jak kobieta chce sypiać z facetem będącym w związku to może to robić!

Gość gość
Hehe koleżanka, która zna tę dziewczynę, podpuściła cię, że im się może nie układać? Musi ją bardzo cenić, że jej świnie podkłada. Dlatego ja zawsze mówię, że nam się układa "dobrze". A facet, skoro już zależy na tobie po kilku smsach, to raczej często umawia się z innymi za plecami stałej partnerki.

Gość gość
Nastepna desperatka co uzywany towar lubi to tak jak w lumpeksie :P:P pełno szmat

Nawet nie sa chyba zareczeni! Napisalam do zajetego faceta, f**k! Niestety taki juz wiek, ze coraz mniej wolnych facetow.. Przeczuwalam, ze jest zajety. Taki okaz by sie nie uchowal. On nie wie, ze ja wiem, ze ma dziewczyne. Ale jak mi wczoraj odpisal, to myslalam ze rozniose pokoj ze szczescia :D i to jeszcze jak odpisal! :D

Gość gość
W jakim wieku są dzieci? Czy to udany związek?

Kazdy, kto stracil dziewictwo/prawictwo jest uzywanym towarem.

Gość gość
Chyba nie zrozumiałas riposty , tak myslalam chyba zamieniłas sie z rozumem z tym czymś co masz na dole jestem tego na 100% pewna :P

Tez mnie to martwi, ze tak swobodnie ze mna rozmawia. Ale.. Nie oceniam poki co. Nie oceniam, bo nie wiem jak im sie zyje dokladnie. Widzialam w jego oczach podziw, kiedy mowilam o swoim rozstaniu. Wtedy jeszcze niczego sie nie spodziewal z mojej strony.. Jest tak ulozonym facetem, kulturalnym, szarmackim, obrotnym, oczytanym, przystojnym, no swietny! Tylko to jego zachowanie, kiedy napisalam. Bardzo mily byl. Musze sie dowiedziec jak dokladnie mu sie w zyciu uklada...

Gość gość
Tak można. Facet zgodnie z prawem jest wolny i może się spotykać a nawet bzykać z tyloma kobietami z iloma tylko zechce. Widocznie tej obecnej nie traktuje powaznie, skoro nie ożenił się z nią nawet gdy urodziła mu dzieci. Facet, któremu zależy na kobiecie żeni się z nią, a już w szczególności, gdy dowie się, że kobieta jest z nim w ciązy.

Gość gość
Odwal się od zajętego głupia k***o!

Gość gość
Tak tak wmawiaj sobie że nie masz sumienia , mam nadzieję że jak ci wyjdzie z tym facetem to on zrobi ci dzieci i pójdzie do innej takiej jak Ty , narazasz sie sama na taka opcje i wcale mi nie zal takich durnych bab .Pozdrawiam

Gość gość
Kobiety tak mają, że wolą używany towar

Gość gość
No ty tam na górze zgodnie z prawem jak mija 7 lat w konkubinacie to kobieta ma prawo do majatku i alimentów na siebie i dzieci więc papierek slubny nic nie daje

Tez sie zdziwilam, ze kolezanka mnie tak podkusila. Ale przynajmniej szczera byla. Powiedziala mi jedna rzecz: Rob tak zebys to ty byla szczesliwa. Nikt nie bedzie dbal o twoje szczescie, jesli sama tego nie zrobisz. Zycie jest jedno i kto wie co przyniesie jutro. .. Tak, ona zna ta konkubine. Troche swinstwo - ale.. ale powiedziala swieta prawde i powiedziala szczerze co mysli, a nie co wypada powiedziec.

Gość gość
Jasne nie ożenił się bo nie traktuje jej poważnie...Może nie każdemu potrzebny ślub. Po co z nią jest w takim razie? I dzieci z nią ma. Zresztą jak na ciebie poleci tzn. ze koleś c***a warty.

Gość gość
gość Odwal się od zajętego głupia k***o! xxx A ty się odwal od autorki suko!

Gość gość
A pomyslałas że może sie nie ozenili bo on ma w ch*j długów lub inncyh zobowiazań ?