Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy faceta w konkubinacie można odbic

Polecane posty

Gość ta ktora napisala do faceta
Dlaczego tak wiele kochanek wyje na kafe? Co masz na mysli? Rozwiniesz? Nie jestem kochanka, ja yebe.

Gość gość
ciekawy temat

Gość gość
"ta ktora napisala do faceta No wyobraz sobie ze jest to pierwszy facet, ktory ma takie same zainteresowania i marzenia jak ja. Nie bede wdawala sie w szczegoly, ale zainteresowania te wymagaja naprawde wiele odwagi i bardzo specyficznego podejscia do zycia. Nigdy nie spotkalam takiego faceta". No wyobrażam sobie znacznie lepiej niż sądzisz, bo pod każdym Twoim powyższym słowem, jak już to pisałam wyżej w innym poście, mogłabym się podpisać. Tylko przy bliższym poznaniu ludzie potrafią okazać się inni niż sie wydawali i ten Twój może się okazać też taki "udawany" jak ten mój. Oczywiście znał się na tych tematach, ale jego pasje to nie były, jak to bylo u mnie. No ale powinnaś go wyrzucić ze swojego życia już ze znacznie innego powodu: jest zajęty.

Gość gość
Tytuł mówi sam za siebie.Wiesz co to konkubinat dziecko.Mąż ma żonę , odchodzi od niej i bez ślubu żyje z drugą panią. To jest konkubina. Nie wiem ile masz lat , ale chyba na tyle nie jesteś zdesperowana , żeby odbijać surowiec wtórny.Przed chwilą pozbyłam się tego balastu. Powodzenia.

Gość gość
tylko ,ze ja nie byłam konkubiną a żoną.