Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kryzys wieku średniego u 38latka

Polecane posty

Gość gość

Czy to możliwe??????

Gość gość
co to za kretyn wymyślił że jeżdżenie sportowym samochodem i młoda laska to "kryzys wieku średniego". młode fajne laski lubią faceci w każdym wieku tak samo jak dobre sportowe samochody. po prostu w młodości to mało kogo na takie rzeczy stać. a jak facetowi uda się kariego, ma te 40 czy więcej lat i kasę to sobie kupuje rzeczy na które nie było go stać gdy miał lat 20. gdzie tu jakikolwiek "kryzys"?

Gość gość
właśnie onet doniósł że silvio berlusconi lat 77 ożenił się z laską lat 28. czy on tez ma kryzys wieku "średniego"?

Gość gość
Chodzi o to, że mój facet - 38 latek, ostatnio uważa, że wygląda za staro. I chyba zwyczajnie ma z tego powodu doła. Na dodatek nie ułatwia mu tego fakt, że ja jestem od niego sporo młodsza i wpadł na naprawdę durny pomysł, żeby mi dorównac czy co :/

Gość gość
"Kryzys... dotyczy żonatych, nie kawalerów." x a dlaczego facet w średnim wieku kupujący sobie sportową brykę (jak go stać) gdy jest kawalerem to nie ma "kryzysu" a jak jest żonaty to "kryzys"? głupie to dosyć.

Gość gość
A jeżeli kobieta jest młodsza to co?

Gość gość
"Bo ma kobietę w podobnym do siebie wieku. Przeważnie." x a co ma kobieta do bryki?

Gość gość
No właśnie. Poza tym tu chodzi o jego kompleksy, a nie o to czy kupił sobie nowy samochód czy nie (akurat kupił, ale to nieistotne)