Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

WLOSI uwazja sie lepsi od polakow FAJNIEJSI Nabijaja sie nasmiewaaj z polakow

Polecane posty

Gość gość

Mieszkajac za granica popoznawalam sporo wloschow i oni sa strasznie falszywi tak naprawde usmiechaja sie a mysla Jakis frajer z ciebie,strasznie nasmiewaja sie nabijaja wrecz z polakow z polek ,uwazajac sie za lepszych fajniejszych.... a w wiekszosci z nich z moich obserwacji to zakomplesione mamusi synkowie,maja zbyt wysokie mniemanie o sobie..sorry ale tak jest nie sa TACY FAJNI za jakich sie uwazaja...

Gość gość
IM BRZYDSZY facet tym bardziej wysmiewa sie z innych ,nabija..:)

Gość Pokolenie 21 wiekuuu
Up na odwrót. Włosi to brudne ścierwo. Katolickie araby

Gość maly gargamelowaty WLOCH
MALY GARGAMELOWATY Wloch...

jak dla mnie, to Włosi są prześmieszni z tym ich uwielbieniem własnego ciała, wyglądu, włosów, ubrań, biżuterii po tym, jak byłam we Włoszech, na widok każdego Włocha teraz - śmiać mi się chce /

Gość gość
Pierdzielita smutki bo sami maciejakieś kompleksy. Każdsa nacja wyśmiewa się na wzajem. Polecam więcej dystansu do samych siebie i nie pierdzielić stereotypów bo inni,faktycznie w nie uwierzą! Co za idiotczne szufladkownie! "rudy" też fałszywy, No kuźwa, jci Polacy to "biedniutkie stworzonka"?! W UK PL dziołchy ino się k******, W Stanach sama Sodoma i Gomora, a nosz kurde...Polak sam sobie d**ę truję i innym przy okazji. Wścibskość jak panowała tak panuje. Nic się nie zmieniło. Jojczenie i narzekanie Polak ma zakodowane w genach bo jak nie jojczy to jest WIEEELCE nieszczęśliwy.

Gość gość
mnie to nie przejmuje. niech sobie te krzykliwe brudasy myślą co chcą