Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to odpowiedni moment na pierwszy raz

Polecane posty

Gość gość

Witam usmiech.gif O roku jestem w związku z chłopakiem. Mamy po 19lat. Coraz częściej zastanawiam się nad współżyciem . Bardzo się kochamy , ufamy i jesteśmy ze sobą szczęśliwi. Pieszczoty są na porządku dziennym. Kilka razy spędziłam u niego noc, bylismy nawet 2 tygodnie sami na wspólnych wakacjach . Ale do niczego nie doszło. Co prawda jednej nocy podsunął taki pomysł ale ja nie byłam na to gotowa. Powiedział , że możemy z tym zaczekać tak długo jak tylko bedę gotowa, że nic na siłę , że nie chce , żebym robiła to wbrew swojej woli. Od tego czasu minęło juz troche czasu a ja zaczęłam odczuwać, że chciałabym to zrobić, że jestem gotowa. Nie boje sie bólu , nie wstydzę się ani nic z tych rzeczy. Chciałabym to z nim przeżyć ale jedyne czego się obawiam to ewentualnie niechcianej ciąży. Na pewno bedziemy sie zabezpieeczać ale nigdy nic nie wiadomo. Proszę o odpowiedź. Dziekuje

Gość gość
A czy kiedyś będzie bardziej odpowiedni? On chce, ty chcesz, jest miłość, jesteście dorośli, sprawa jasna jak słońce :)

Gość krok1
Jesli problem ciazy jest jedynym problemem, to nalezy udac sie do lekarza, by doradzil najlepsza forme antykoncepcji. Zreszta przed wizyta mozna sie zorientowac, ktora metoda wam odpowiada. Mozna zabezpieczyc sie na wiecej niz jeden sposobow. Ale moim zdaniem kazdy czlowiek aktywny seksualnie powinien liczyc sie z konsekwencjami.