Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet oglada kamerki internetowe erotyczne

Polecane posty

Gość gość

całkiem niechcący korzystając z komputera mojego narzeczonego dowiedzialam sie że ogląda sex kamery w internecie. Że ogląda czasem filmy p***o i zdjęcia nagich kobiet jakoś przetrawiłam też ciężko no ale trudno podobno wszyscy mężczyźni tak mają. Ale sex kamery to co innego tam oglądają się ludzie na żywo. Nie wyobrażam sobie tego nawet jak siedzi przed komputerem i ogląda jakieś inne dziewczyny na żywo jak się rozbierają a może jeszcze i coś do nich pisze. Po prostu czuję się po części zdradzona nie wiem może dla niektórych osób może być to przesadą ale naprawdę bardzo mocno mnie to zabolało. Chciałam z nim o tym poważnie porozmawiać,ale on jest typem choleryka. Kiedys jak znalalzlam w jego historii,ze wchodziz na stronki p***o to mu o tym powiedzialam, to on do mnie,ze ma mnie dosyc,ze nie chce juz ze mna mieszkac,bo go kontroluje... Wiec nie moge mu powiedziec,ze dzisiaj wyczailam,ze oglada te dziewczyny na tym czacie :((( pomocy!

Gość gość
Już w to wierzę. Ze facet nie czyści historii

Gość gość
No oczywiscie,ze czysci,ale nie znasz sposobu jak odzyskac utraconą historie ??

Gość gość
Dziewczyno to juz zboczony facet uciekaj od niego puki jeszczcze nie jest za pozno kochana:(

Gość gość
Ale ja go kocham :( Jestem atrakcyjna... a on wchodzi na te idiotyczne czaty :((

Gość gość
i z naszym zyciem erotycznym tez jest okej,to nie rozumiem czemu on tam wchodzi i oglada te kobiety... ;/;/ co robic? porozmawiac z nim o tym?

Gość gość
a jak odzyskac historie z kompa ????

Gość gość
wpisz w youtube : Jak Zobaczyć Usuniętą Historie Przeglądania Stron Internetowych ?

Gość gość
głupie dziewuchy wierzycie w tym zdemoralizowanym swiecie w prawdziwa milosc.!!!!!!!!!!!!!!!!!! predzej , czy pozniej was oleje.

Gość gość
ehh :((

Gość gość
autorko przesadzasz, wszyscy tak robią, to z tobą coś nie tak, jakbyś sprytna była to sama zrobiłabyś małe show... i my byśmy popatrzyli mhmm

Gość gość
No nie wiem czy przesadzam... Co innego ogladanie takich filmow, ale chat gdzie te dziewczyny sa na zywo ? To tak jakby staly przed nim i sie rozbieraly na jego zyczenie. No jest tak ?

Gość gość
no i co w tym złego przecież się nie bzykają , a nawet jeśli... wielkie mi halo - idź do psychologa :)

Gość gość
powiec swojemu facetowi , ze nasz mala tajemnice ... ze sie rozbierasz do kamerek , nie wspominajac przedtem , ze go "przylapalas " i w zaleznosci od jego reakcji i ty zareaguj - osto albo sie wytlumacz .... dla mnie to tez juz jest zdrada... a do tych , ktorzy pisza , ze to normalne ...: przeanalizujcie sytuacje : gdyby to wasze matki sie rozbieraly albo ojcowie ogladali on-line ?!?!?!?!?!?!?!?1

Gość gość
dzieki,troche ryzykowne... ale moze sproboje...

Gość gość
a co masz do starcenia - ? faceta , ktory cie zdradza ?- na k******o nie ma lekarstwa !! do zyskania - wolnosc i mozliwosc poszukania normalnego faceta i zwiazku ?? gdzie ci sie spieszy ?

Gość gość
Ja myślę, że nie ma nic złego w tym, że ktoś się rozbiera przed kamerą. Co kto lubi. Ja z moim mężem nie mamy z tym problemu . Uważam, że jak kogoś to kręci to jest to najlepszy sposób. Polecam portal Wildshow tv. Darmowa rejestracja i bez reklam.

Gość gość
też oglądam i co w tym złego? żona nie daje mi tego co oglądanie tych gorących laseczek. Sami zobaczcie co znalazłem w Camcolt https://camcolt.com/

Gość gość
u nas w Camcolt nie zawsze śą pokazy rozbierane, skad wiecie co mąz robi? mam klientów którzy chca rozmowy na privie, zwykłego wygadania się...też płaća za minutę , fakt ale nie ma w tym nic złego moim zdaniem. https://camcolt.com/