Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość love shack

Kawalerka dla jednej osoby

Polecane posty

Gość gość
ile Ty masz lat? bo mówisz jak 40latka...

Gość love shack
Mam o wiele mniej. Dlaczego jak 40-latka?

Gość gość
jakbyś już na wieki miała zostać sama. 20kilku latki wierzą, że za rogiem czeka ich wielka miłość z którą zamieszkają, a Ty chcesz przez ileś lat spłacać kredyt za 15m

Gość love shack
Ja tez wierze, ze spotka mnie milosc, nigdy nie wspominalam, ze jest inaczej. Aczkolwiek moim zdaniem rozsadne jest, iz nie chce uzalezniac mojego zycia od tego kiedy to sie stanie. Mam wstrzyac zyciowe plany i szukac na sile faceta? Wczesniej nie mialam tak duzej potrzeby posiadania swojego kata, podrozowalam, zylam na walizkach i nie przeszkadzalo mi to. Teraz chce znalezc swoje miejsce na ziemi, moze byc nawet male. Przeciez to niestoi na przeszkodzie w znalezieniu milosci, a moze zaoszczedzic mi wielu rozczarowan, czy nawet kiedys okazac sie przydatne. To takie smutne czekac na meskie spodnie zeby spelniac swoje marzenia.

Gość love shack
nie stoi* cholerna spacja

Gość love shack
Chyba tylko w Polsce posiadanie wielkiego mieszkania czy domu jest oznaka niewiarygodnego statusu, a ludzie gotowi sa sie zarzynac zeby je splacac. Na zachodzie wsrod mlodych ludzi male mieszkanie to nic zlego, wazne jest co sie z nim robi. Mnostwo osob tak zyje i nie ma kompleksow. Jak sie dobrze poszuka mozna znalezc wspaniale, przytulne, malenkie studia z zabytkowym kominkiem i widokiem na cale miasto, no ale wedlug Polakow lepiej miec 100m2 piwnicy.

Gość love shack
Swietny artykul trafnie i zwiezle podsumowujacy zalety orae wady posiadania kawalerki. Wkleje tylko jeszcze raz link, bo ten wyzej nie za bardzo chce dzialac: http://www.zaradni.pl/dom-i-ogrod/jak-podjac-dobra-decyzje-czy-warto-kupic-kawalerke/1,1175 xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx "Nabywcami kawalerek często są osoby, które raczej nie zdecydowałyby się na zakup tak małego metrażu gdyby nie kwestie finansowe. Często przed zakupem pojawiają się liczne dylematy, które sprawiają, że trudno jest podjąć decyzję." xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx To dokladnie moja sytuacja. :P

Gość love shack
🌼🌼🌼George Clarke's Amazing Spaces🌼🌼🌼 Swietny program o ludziach mieszkajacych w nietypowych i malutkich przestrzeniach, pelno inspiracji dla urzadzajacych kawalerki i nie tylko. :)

Gość petrik
Jeśli ktoś nie potrzebuje dużo przestrzeni to wydaje mi się, że takie mieszkanie wystarczy z zupełności. Moim znajomi korzystali z biura nieruchomości http://www.karpatia.net.pl/ , dla nich kawalerka w Rzeszowie wystarcza, nie potrzebują więcej miejsca :)