Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobieja_86

Starającę się LISTOPAD

Polecane posty

Gość truskawka malina
Labella gratuluje malutka napewno ci sie udalo a ja musze sie ogarnac i myslec o kolejnym cyklu

Gość takasobieja_86
Mój mąż powiedział mi, że ja bym wszystko chciała od razu :) boli mnie dzisiaj dla odmiany kręgosłup na dole i nie mam na nic apetytu :(

Gość gość
czesc, fajny temat, tyle emocji i wyczekiwania:) ja na takim forum bylam pol roku temu, udalo sie za 1 razem ale na przelomie 6/7 tygodnia poronilam, odczekalismy z mezem 3 miesiace i znowu sie udalo za 1 razem tak sie cieszylismy ale znowu to samo :( poronilam okolo 6/7 tygodnia tzn to byl juz 9 tydzien a ciaza zatrzymala sie na 6/7 malutki zarodek bez serduszka. Teraz robimy badania i moze po tym jak sie wyjasni dlaczego tak sie dzieje uda sie zatrzymac nastepna ciaze :(

Gościu - przykro strasznie słyszeć o tym przez co przeszliście. Najważniejsze żeby nie poddawać się !!!

Gość gość
malutka piszesz ze mialas krew ze sluzem i blada kreska wydaje mi sie ze jestes w ciazy bo ta krew ze sluzem to moze byc plamienie implantacyjne (poczytaj o tym ) wiele kobiet tak ma wiec pewnie kreska bedzie mocniejsza za ok 3 dni a!! i koniecznie odstaw antybiotyk !!!!!!!!!!!! koniecznie lecz sie tylko domowymi sposobami, zadnych aspiryn i tabletek na kaszel

Gość takasobieja_86
Dziewczyny....niby nie wierze, ze jestem w ciąży ale podswiadomie mam nadzieję :( zaczynam się stresowac....wyniki dzisiaj wieczorem albo jutro

takasobieja ja tez nie wierze ze jestem a jednak jestem :) trzymam kciuki i za ciebie :) za was wszystkie :)

Gość takasobieja_86
Nie wytrzymałam, zadzwoniłam do lablatorium :) wynik może będzie o 16.00. Okropnego stresa mam

Takasobieja_86 trzymam kciuki:) Nie stresuj się ściągaj pozytywną energię:):) Kurcze ze mnie teraz jakiś brązowy śluz się wydziela:( Czuję ,że od grudnia zacznę od nowa...:(:(:(

Gość takasobieja_86
miałam się nie nakręcać, a stresuję się jak przed egzaminem....chyba się nakręciłam...

Gość Kamilakamila
takasobieja_86 trzymam kciuki i daj znać jaki wynik. Gratuluje kobietką którym się udało :) ja 11.12 mam zaplanowane hsg zobaczymy co będzie.

Gość takasobieja_86
Tylko tam sobie mysle, dzis mam 29 dc a owu mialam w 24 dc. Pewnie nic nie wyjdzie,,,,

Mi niestety się nie udało... Zaraz po tym jak tu napisałam to dostałam bóli i zaczęłam krwawić, przyszła @... Od razu popędziłam do lekarza... Zrobiła usg, ale nic nie było widać prawdopodobnie bardzo wczesna ciąża i tylko miałam powiększoną macice... Powinnam się sama oczyścić, jeśli dostanę większego krwotoku to mam jechać na IP dała mi skierowanie... Mam zrobić badania i będziemy szukać przyczyny.

Gość takasobieja_86
Malutka bardzo mi przykro :* wiem, co czujesz ja też poroniłam. Moim pocieszeniem był fakt, że lepiej poronić na początku niż później w bardziej zaawansowanej ciąży.... Lekarze pocieszali mnie mówiąć, że większość kobiet poroni pierwszą ciążę, a lepiej leczyć pacjentkę, która potrafi zajść w ciążę i poroni niż taką, która nie umie zajść w ciąże. Jestesmy z Tobą:*

Gość takasobieja_86
No i beta 0,39 :(

Gość takasobieja_86
w niedzielę kończe luteine czekam na okres i zaczynam nowe starania:)

Gość takasobieja_86
Zreszta sama juz nie wiem jestem 5 dpo wiec pewnie za wczesnie. Znalazlam super program nazywa sie ovufriend wyznaczyl mi kiedy byla owulacja i analizuje kazdy dzien cyklu. Dzis w nim pisze, ze na jest jeszcze za wczesnie. sam wyznaczy mi termin kiedy mam wykonac test i jakie wartosc***owinny byc bety :) codzziennie mierze temp i tam zapisuje, zaznaczam moje objawy i jakie leki bralam, a program wszystko analizuje :) polecam :)

Gość mata28
Labella gratulacje! Malutka będzie dobrze! Nie załamuj się! Ja właśnie się rozchorowałam więc może nawet lepiej że się w tym miesiącu nie udało i mogę się wykurować bez obaw. takasobieja do czego służy ta luteina? Jestem trochę niedoinformowana..czy każda przyszła mama musi ją brać?

Gość takasobieja_86
Luteina sluzy do podtrzymania ciazy, jesli jej nie ma a przerwie sie stosowanie luteiny dostaje sie okres. Ja z powodu dlugich cykli biore luteine przez 7 dni po 2 dniach dostaje okres

Gość Kamilakamila
Na mnie dziewczyny w ogóle luteina nie działała na wywołanie to duphaston bralam albo orgametril.

Gość Cossette
Pisałam ostatnio że prawdopodobnie jestem w ciąży - testy wychodzą z drugą kreską bladą, ale mam złe przeczucia. Nie ma żadnych objawów. Jakiś czas bolały mnie piersi inaczej niż przed okresem, a dziś całkiem przestały...

Gość Cossette
Dzień po spodziewanej miesiączce pierwszy. Dziś robiłam jeszcze jeden ale nie wyszedł - nie pojawiła sie ani jedna kreska. Jutro robię jeszcze jeden. Jest 32 dzień cyklu, test niby pozytywny a ja zaczynam czuć napięcie jak przed okresem. Może się pospieszylam.

Gość lubie kwiatuszki na łące
Witajcie! Ach.. Dziś powinnam dostać okres. Zwykle cykle mam regularne, co 28 dni, plamie kilka dni przed miesiączką, a do tego pobolewa mnie brzuch tydzień przed. Dziwi mnie fakt, że i tym razem czuję lekki ból, taki ciągnący od ponad tygodnia, ale nie mam żadnych plamien, a okresu nie ma. Śluz jest biały. Piersi obrzmiale, dziś czuję się jakoś nieswojo. Nie potrafię tego opisać. Taka jakby rozbita jestem. Testu nie robiłam. Chcę go zrobić w przyszłym tygodniu, bo wydaje mi się, ze to mogą być jakieś moje urojenia.. Niemniej jednak żyję w wielkiej nadziei, że krwawienie nie przyjdzie ani jutro, ani pojutrze i okaże się, że jestem w upragnionej ciąży.. :)

Gość takasobieja_86
Czesć kwiwtuszju na łace :) Dziewczyny co u Was? Malutka? Cossette spróbuj zrobić bete z krwi

Gość gość
dziewczyny mam pytanie nie znam sie na oznakach ciazy itp dzis mam 23 dc , cykle regularne jak w zegareczku 28 owulacje wiem ze mam 12- 13 dc bo poprostu mam specyficzny bol - okropny (lekarz tez potwierdzal ) i tu tez rozbieznosci nie ma od wczoraj mecza mnie mdlosci bardzo od rana tak do popoludnia seks byl w owulacje i przed moje pytanie czy robic test i czy on bedzie wiarygodny czy czekac do 4 grudnia (termin miesiaczki)?

Ja bym radziła jeszcze zaczekać. W instrukcji testu radzą żeby czekać na brak miesiączki i wtedy zrobić. Wiem że ciężko wytrzymać. Sama zrobiłam w 23 dc i nic nie wyszło

Gość gość
Mamuski opanujcie sie! Bedzie podczas upalnego lata toczyc sie z brzucholami-lepiej jeszcze poczekajcie...

Gość gość
lepiej latem niz zima - kiedy to trzeba na siebie kurtke zalozyc rozmiarow namioty 4osobowego

Witajcie dziewczyny! Trochę mnie nie było, ale próbuje sobie ze wszystkim poradzić... Ciężko mi i to bardzo, w pracy staram się rozluźnić natomiast w domu dopada mnie dołek i nie mogę się uspokoić. Rycze jak małe dziecko..., ale mimo tego czuje się silna i wiem, że będę jeszcze walczyć! :) Wizytę u gin mam za tydzień w piątek i zobaczymy co wyjdzie.. Chcielibyśmy zacząć starania już teraz, ale wszystko zależy od opinii lekarza. Wiecie co jest najgorsze? Że piersi, sutki dalej bolą, jajniki też, czuję metaliczny posmak (nie pije nadal kawy), nawet dopadają mnie mdłości! Okropne to jest, bo ciągle mi wszystko przypomina! Trzymajcie się kobietki!