Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Madzia2231

POWRÓT DO WAGI Z PRZED CIĄŻY

Polecane posty

hej zapraszam wszystkie dziewczyny do walki z kilogramami po ciąży wspólnie myślę ze damy rade. osobiście jestem mamą 3 miesięcznego wspaniałego synka, moja waga na dzień dzisiejszy 70,5 przy wzroście 170,upragniona waga to 60 mam nadzieje ze uda mi się do maja,mieszkamy za granica a w maju lecimy do polski ochrzcić naszego synka. karmię piersią więc moja dieta jest zdrowa, zero smażonego, zero słodyczy bardzo mało soli i dużo dużo warzyw 3-4 razy w tygodniu ćwiczenia na orbiterku po 30 minut i oczywiście spacery z dzidziusiem kto się przyłączy ??

Gość gość
Cześć bardzo chciała bym się przyłączyć mam córeczkę która ma 6 miesięcy do wagi z przed ciąży brakuje mi 8 kilo , odezwę się wieczorem z mojego konta teraz jestem w pracy. Tez myślę ze damy rade :) pozdrawiam Kasia

Gość Aśka23
Ja też chcę pozbyć się kilkunastu kilogramów, bo już nie mogę na siebie patrzeć. Staram się zdrowo odżywiać i ćwiczyć. Na razie ubyło mi 4 kilogramy, ale muszę się jeszcze postarać, ponieważ i tak zostaje mi 10 kilogramów do zrzucenia. Myślę sobie, że jeśli zastosuję dokładnie takie tabletki na odchudzanie www.skracaj.com/69d1.html to szybciej zrzucę tę nadwagę. pozdrawiam was.

Gość gość
witam dziewczyny...ja też się przyłącze moja córka ma skończone 3 miesiące zgubiłam od porodu już albo dopiero ponad 10kg. i jeszcze trochę zostało tego bagarzu...

Gość gość
sprzed sprzed sprzed !!!! :O

rzeczywiście sprawdziłam w słowniku karygodny błąd ludzie uczą się całe życie sorry :)

Jasne ,,Mama w miejskiej dżungli'' a czemu waga wraca? może popełniasz jakieś błędy, ja jem co 3 godziny a na kolacje jem tylko białka zero węglowodanów i waga mi spada, chociaż teraz mam jakiś przestój ale ponoć tak się zdarza ze w pewnym momencie organizm zaczyna się bronic, zobaczymy jak będzie dalej, Ważmy się raz w tygodniu np w poniedziałki i piszmy jak nasza waga spada :)