Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćdgbefrdswa

racjonalnie myśląca kobieta nie da się wrobić w przyjażń zzajętym facetem

Polecane posty

Gość gośćdgbefrdswa

jak dac do zrozumienia komuś kto tego nie chce pojąć:D?

Gość gość
i co z tego, ze nie chce pojąć? wystarczy, ze ty to pojmujesz

Gość gość
a jak ta racjonalnie myśląca kobieta też jest zajęta ale chce trochę odmiany i troche iskry ? :D

Gość gość
Ja mysle nieracjonalnie

Gość gość
Czy wy kwa nie rozumiecie slowa przyjazn i wszystko sprowadzacie do y*****a sie?

Gość gość
przyjażń z facetem przeważnie kończy się j****iem się

Gość gość
zajęta,,.,. no każdy... , chemię ;mam cały czas do jednej osoby i nikomu innemu nie deklarowałam iskry, lecz coś w stylu odp .to niej a zaczęłam !

Gość gość
jak każdy

Gość gość
Chyba Twoja, albo po prostu lubisz to robic z kazdym facetem pod pretekstem przyjazni, ale ja umiem utrzymac tzipke na wodzy, nie wplatuje sie w cudze zwiazki i wiem co robie.

Gość gość
coś nie bardzo umiesz czytać ze zrozumieniem ty wyżej.Nie widziesz że nie to ona nie chce wplątywania się Czy jesteś tępa dzida

Gość Mąż 37 całkiem ok
Racjonalnie myślące kobiety nie są atrakcyjne seksualnie, więc temat upada. Do przyjaźni potrzeba odrobinę szaleństwa. Racjonalnie myślące kobiety za to doskonale spawdzają się jako rejestratorki w przychodni, celniczki, oddane pracowniczki służby węziennej, a nawet świeckie katechetki.

Gość gość
Mąż 37 całkiem ok Racjonalnie myślące kobiety nie są atrakcyjne seksualnie, x Człowieku chyba z księżyca spadłeś:D.

Gość wspólny mianownim NF
:D a ja tu najpękniejsza :D

Gość Mąż 37 całkiem ok
No własnie , te szalone i poczuciem humoru się uśmiechną, a te "racjonalnie myślące" zaczną się pieklić i szamotać w akcie protestu ,nie zauważając nuty ironii w moim poście. Te pierwsze kobiety kocham ,a te drugie dają mi pożywkę dla dobrej zabawy.

Cóż, są takie które na siłę chcą się przyjaźnić, ale one nie przeszkadzają gdy się mądrze wybrało faceta;)

Gość dftyrew
tak ,teraz okażcie dziewczyny odrobinę szaleństawa::)bedziecie skazane wyzwane i poniżone :classic_cool:skad myto znamy ,takzę najelepiej być tym kim sie jest , po prostu:)) zresztą to szaleństwo zwie sie przebojowością :))) ja niestety nią nie jestem ;) choć może czasami , czsami :)

Gość Zuzanna Amelia ææ
A moze najpierw zdecydujecie sie o czym piszecie ? O przyjazni ? O romansie ? Czy moze o czyms jeszcze innym ?

Gość świecka katechetka
Po prostu myśląca kobieta się nie da wrobić w taki układ.

Gość Zuzanna Amelia ææ
Kobieta myslaca tylko o zwiazku z danym facetem/malzenstwie i to myslaca przy pomocy d**y na pewno nie bedzie zainteresowana czysta przyjaznia.

Gość Mąż 37 całkiem ok
To prawda, jak ktoś nie ma dystansu do siebie i poczucia humoru niestety zawsze czuje się poniżany i wyzywany. Z takimi kobietami lepiej nie żartować, lepiej pogadać na poważne tematy, np. Smoleńsk, brzoza, obrona krzyża.

No własnie , te szalone i poczuciem humoru się uśmiechną, a te "racjonalnie myślące" zaczną się pieklić i szamotać w akcie protestu ,nie zauważając nuty ironii w moim poście. Te pierwsze kobiety kocham ,a te drugie dają mi pożywkę dla dobrej zabawy. ********************************************************** ja sie usmialam ale mimo wszystko cos mnie powstrzymuje przed tykaniem zonatych facetow, nie wiem co...mimo,ze ciagle jestem atakowana przez inne kobiety to czuje jakas dziwna lojalnosc wobec nich, chyba nie chcialabym byc w ich skorze..malzenstwo nie jest dla mnie zadna swietoscia, ale to jest zwyczajnie i po ludzku nie ok...naprawde z tymi zonami jest tak kiepsko czy was po prostu panowie strasznie swedzi i taka wasza parszywa natura ? :)

Z takimi kobietami lepiej nie żartować, lepiej pogadać na poważne tematy, np. Smoleńsk, brzoza, obrona krzyża. ******************************************************************** :D

Gość Zuzanna Amelia ææ
maz 37 - to co myslisz o obronie krzyza ?

Zuza, a Ty wierzysz w szczerą przyjaźń między zajętym facetem a wolną kobietą?

Gość Mąż 37 całkiem ok
My świeckie katechetki nie damy się wrobić w przyjaźń z zajętym facetem!! Nie damy się !!! Chroń nas boże przed by nas nikt w to nie wrobił! Wrobiono nas! Zdradzono o świcie! Podstępem ! Wbrew mej woli się zaprzyjaźniłam! Czuję się poniżona! Hahahaha, Nie dam się wrobić w przyjaźń............doskonałe samo w sobie. Czy ktoś oprócz mnie ma z tego świetną zabawę?

"maz 37 - to co myslisz o obronie krzyza ?" Czy Ty mu właśnie ubliżyłaś od "racjonalnie myślącej kobiety"? :D

Gość gość ergthyj
Wiadomo ze zajęty odrzuca i niestety kobiety nienawidzą takich ,którzy przymilaja sie do nich a a aucie matrona czy zona.No kochani, jak w takim razie czuja sie osoba podrywana?Jak dziwa :D Kocham wolnych i nie buców :D

Gość Mąż 37 całkiem ok
My świeckie katechetki nie damy się wrobić w przyjaźń z zajętym facetem!! Nie damy się !!! Chroń nas boże przed by nas nikt w to nie wrobił! Wrobiono nas! Zdradzono o świcie! Podstępem ! Wbrew mej woli się zaprzyjaźniłam! Czuję się poniżona! Hahahaha, Nie dam się wrobić w przyjaźń............doskonałe samo w sobie. Czy ktoś oprócz mnie ma z tego świetną zabawę?

myslenie tu chyba nie ma nic do rzeczy, ile jest kobiet wyksztalconych i inteligentnych, ktore tkwia w jakis toksycznych zwiazkach...racjonalnie myslaca kobieta rozwazy za i przeciw, wezmie z tej przyjazni jak najwiecej sie da i czmychnie jak jej ten uklad przestanie odpowiadac..

Gość Zuzanna Amelia ææ
maz 37 - to co napisales bylo wzniosle.