Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość korek humorek

przeraża mnie głupota innych ludzi

Polecane posty

Gość korek humorek

ja pierdziele. nie kontaktowałam się z pewną dziewczyną i jej mężusiem prawie rok. do tej pory mam w sobie złość za to co ta panna mi zrobiła rok temu ale nie miałam zamiaru mieć z nią żadnych kontaktów. a ten jej mężuś mi głupie komentarze na fb napisał a ona jeszcze go broniąc pisała inne głupoty. trochę poodpisywałam ale postanowiłam więcej nie zniżać się do ich poziomu. ona nie dawała za wygraną. no szczyt debilizmu! koleżanka coś tam jej odpisywała ale ja miałam już tylko ubaw. inteligencją chyba nie grzeszą i zazdroszczą mi mojego życia-nie wiem. w sumie to chyba powinnam się jej odwdzięczyć za to co mi rok temu zrobiła tylko mam jeszcze wiarę, że karma do niej powróci. ale może się jeszcze zemszczę.... jakieś pomysły?

Gość korek humorek
sorry-nie zniżyłam się aż tak do jej poziomu i zachowałam klasę. postanowiłam przemilczeć jej żale ale no k***a (za przeproszeniem) wpiepsza mi się w życie nie wiadomo w ogóle po co! niech się zajmie swoją rodzinką i swoim dzieckiem małym. nie rozumiem w ogóle. a potem jeszcze mnie z fb skasowali. normalnie dorośli ludzie a zachowali się jak dzieci z piaskownicy! xx ehh... wiedziałam, że trafię tu tylko na takie głupie komentarze o.O

Gość korek humorek
umiesz czytać ze zrozumieniem? nie za te komentarze. ale za to co zrobiła mi rok temu. przeżywałam najgorsze chwile mojego życia a ona (jeszcze wtedy moja dobra koleżanka) miała to w d***e. sama z resztą do tej tragedii po trochu doprowadziła. jakoś do tej pory nie mogę tego przetrawić...

Gość gość
A co ci takiego zrobili?

Gość gość
czyli co? zachowałaś wtedy klase i nic nie zrobilas, ale teraz juz, rok minal wiec mozesz zachowac sie jak gowniara i pisac idiotyczne komentarze bo rok temu czegos nie zrobila/cos zrobila?? :D

Gość korek humorek
Nie chcę na razie o tym pisać... ale bolało bardzo jak mnie potraktowała w chwilach kiedy powinna mi pomóc... trudno. a teraz jeszcze takie coś! no dla mnie to niewyobrażalne! normalni ludzie chyba tak się nie zachowują

Gość gość
ile ty masz lat? bo mentalnie zatrzymalas sie na jakichs 15... jak cie przyjaciolka olewa, to znaczy ze nie byla przyjaciolka, usuwasz ja ze swojego zycia i do widzenia. robi glupoty na FB? to ja blokuj. szczycisz sie klasa, mysleniem i kij wie czym jeszcze ale zachowujesz sie jak glupia gowniara :O po roku nagle chcesz wywlekac jakas stara sprawe, i jeszcze nie potrafisz sama zemsty wymyslec tylko dopytujesz sie o idiotyzm innych ludzi :O wierz mi, jako obserwator z boku, jestescie obie siebie warte :O