Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na randce facet gapił się na inną

Polecane posty

Gość gość
Zresztą sam mi powiedział, ze jestem atrakcyjną kobietą.

Cóż, jak widać atrakcyjność nie zawsze w parze z rozumem chodzi :D

Gość gość
Tu taj też się pomyliłaś .

"Dla twojej wiadomości, akurat ja jestem dużo atrakcyjniejsza od tej rudej." | dla siebie samej może i jesteś atrakcyjniejsza, ale niestety to sprawa mocno subiektywna, więc faceci mogą mieć zupełnie odmienne zdanie.

Gość gość
MOże i tak. Ale w końcu mnie zaprosił na randkę , a nie rudą, więc? :)

Gość 15 24
może i jesteś atrakcyjna ale go nie powaliłaś , są gusty i guściki to co dla jednego jest piękne dla drugiego może być pasztetem

Gość pituuuupitu
gdy jestem w jakimś klubie, pubie, idę sobie ulicą często patrzę na ludzi, ot tak po prostu, może nie tylę patrzę, ile zerkam, bynajmniej nie wbijam wzroku w ziemię, i czytając ten paranoidalny temat dochodzę do wniosku, że niejedna zakompleksiona dziewczyna musiała sobie pomyśleć, że w ten sposób "poluję" na jej misia, zionę zazdrością, że to ona jest na randce z nim, a nie ja i ostatecznie staję się "szmatą" :D :D urocze...

i co, zadzwonił po tej randce? | na randki to się ludzie umawiają z różnymi osobami, czasem z nudów. a miłość i tak chodzi swoimi drogami.

Cały ten temat jest dowodem na to, że się nie pomyliłam :D

Gość gość
niestety mój facet ciągle ogląda się za innymi...jak gdzieś idziemy, jedziemy autem- zawsze się odwróci za każdą dziewczyną...to okropne uczucie :(...po takim incydencie zawsze robię awanturę, ale na nic to wszystko...on się nigdy nie zmieni....

Gość gość
Myślcie sobie co chcecie. Ja tam wiem swoje. Może jestem zazdrosna o akurat tego faceta , ale jest tego wart . A po drugie , fakt - ludzie umawiają się na randki czasem z nudów, lecz Jego to raczej nie dotyczy. On ma bardzo dużo na głowie, ma zajmującą pracę, a poza tym jest konkretnym gościem i nie ma czasu na pierdoły.

Gość gość
Dziwi mnie jak kobiety lubią dołować inne. Zamiast wesprzeć dziewczynę, napisać, ze to nic takiego sugerują jej , ze jakaś inna baba przewróciła w głowie facetowi, ba, może nawet zakochał się w innej od pierwszego wejrzenia. Autorko, nie przejmuj się tymi złośliwymi wpisami. Gdybyś faceta nie interesowała nie umówiłby się z Tobą na randkę! Faceci już tak mają, że jeśli decydują się na spotkanie z laską to musi ich ona pociągać. No chyba, że jest to randka w ciemno. I tyle w temacie.

"On ma bardzo dużo na głowie, ma zajmującą pracę" | teraz każdy tak ma, jeśli chce żyć na przyzwoitym poziomie. | no i co, zadzwonił po randce czy nie? :D

Gość gość
No przecież, napisałam, ze się odezwał!

Gość gość
No więc on żyje na przyzwoitym poziomie. Dodam, że ja też, więc jego pieniądz nie robi na mnie wrażenia , uprzedzając kolejne , ewentualne posty.

laska, piszesz jako "gość", więc nie chce mi się szukać po całym topiku twoich postów, dlatego zapytałam. | swoją drogą, totalny brak kreatywności i charakteru, żeby sobie nawet nicka nie umieć wymyślić. eh.

Gość gość
jak powiedział że jestes atrakcyjna i patrzy na inne czyli dla niego wygląd najważniejszy jest...Poleciał na ładną twarz i tyle i sama zauważyłaś że rozgląda się za innymi. Zobacz na drugiej randce jaki będzie :) może bedzie już oki :)

Gość gość
nie szukaj w każdej kobiecie rywalki :)