Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie pociagam go jak ratować to małżeństwo

Polecane posty

Gość gość
Autorko tematu proszę powiedz jakie podjęłaś kroki, jak go zachęciłaś do seksu (pomijając bieliznę) i jakie pierwsze efekty widzisz? Mam baaardzo podobny problem, wręcz identyczny :(

Gość niki87
Ktos poradzi?

Gość ghgggh
nik87 pewnie go już nie pociagasz, wyjechal do Niemiec, naogladal sie zgrabnych Niemek, moze nawet byl w burdelu, i mu sie nowych bab zachcialo, bo ty juz mu sie znudzilas, niestety takie jest zycie, faceci to bydlaki. A rozejsc sie z toba nie chce bo moze dobrze mu z toba sie zyje, pierzesz mu, prowadzisz dom, pani z burdelu by tego nie robila.

Gość gość P
Ja miałam podobną sytucję ale jeszcze przed ciążą. Mój facet jakby stracił mną zainteresowanie po 6 latach. A jeśli juz mu sie zachciało |(od świeta ) to szybki numerek który zaspokajał jego potrzeby a moich oczywiscie nie. Próbowałam rozmawiac nie dawało efektu mimo ze sie starałam. W ciązy bał sie o dziecko, rozumiem ale upraawialismy seks. Natomiast po porodzie był chyba tak wyposzczony (połóg i te sprawy ) ze teraz codziennie ma ochote :) takze może warto dac na przetrzymanie . Z perspektywy czasu wiem ze ten moment w którym nie miał ochoty to był czas w którym pojawiła sie inna kobieta. Nie wiem czy miał romans ale wiem ze próbował sie z nia spotykać. Wydało sie ze chciał mnie okłamac zeby sie z nia spotkac a ona wypisywała po nocy. W koncu zaczeła do mnie wydzwaniac, okazała sie idiotką bo jej teksty były żalosne.Także mozliwe ze facet ma romans. Ja do dziś nie wiem czy mój miał z nia romans , postanowiłam odpuscic. ale wiem ze inna kobieta powoduje brak seksu miedzy partnerami. Moze po prostu wyrzuty sumienia.

Gość gość
dawno to nie zaglądałam, jest poprawa w moich relacjach z mężem, przestał unikać seksu, nie jest już tak zamknięty w sobie, ale wiem teraz że przez ten okres kiedy się nam nie układało dużo czasu spędzał z żoną kolegi (wiem że mu się podoba) , oni też przechodzą kryzys i tak się zastanawiam czy mnie nie zdradził (wiem że on jej tez się podoba), może lepiej tego nie wiedzieć,? mąż sam się wygadał przypadkowo w czasie rozmowy że dużo czasu razem spędzali, byłam zła jak się dowidziałam, on twierdzi że nie mam powodu ale ja wiem że cos w tym było. Cieszę się że jest lepiej, ale gryzie mnie ta jego kolezanka