Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamany extremalnie

Jest tu jakas dziewczyna ktora ma nizszego faceta

Polecane posty

Gość gość
oj pierdoło. krec sie koło niej nie jak kumpel.. zwierza ci sie to chyba wiesz czy z kimś, cos. próbuj, nie poddawaj sie. kur.. dorosli ludzie.

a zachowuja sie jak szczeniaki z LO. Wiem Byloby inaczej, gdyby mi tak na niej nie zalezalo. Moze to podswiadomy strach przed odrzuceniem ?

Gość gość
pewnie tak. ty sie boisz, a ona jak każda baba nie wie czy chce. musisz ją przekonac. do stracenia nic nie masz przecież. nie spinac sie, nie przejmowac. najwyzej ci powie, że Twój niski wzrost ją PRZERASTA :D ale jak jestes fajnym facetem a nie jakąś ciapą to sie przekona. czas! i cierpliwosc.

Gość gość
tego nigdy się nie dowiesz jak nie spróbujesz...wiesz każdy w sobie ma jakieś niedoskonałości...a Ty przestań się użalać, że jesteś niski i w dodatku strachliwy...chłopie weź się w garść znajdź u siebie jakieś pozytywy i na tym bazuj...

Wziasc ja z zaskoczenia, kupic pierscionek zareczynowy ? Wiem jaki ma gust, bo juz nie raz stalem obok jako "doradca".

Gość gość
krwawa ma rację. wg mnie, to, że dajesz traktować się jak kumpel powoduje tylko, że między wami rozwija się relacja kumpel-kumpel, a nie normalna relacja związana z zauroczeniem między mężczyzną, a kobietą. Jeśli nie protestuje, to całuj w usta, mów na ucho, pożądaj, działaj jak facet i nie daj sobie przypiąć etykietki przyjaciela, bo będzie za późno. uwierz, że - po pierwsze, dużo możesz nadrobić charakterem, poczuciem humoru, zaradnością i "męską postawą", - a po drugie ona też ma niezbyt ciekawą sytuację, bo osobiście nie znam faceta, który miałby jej wzrost. odpowiedz szczerze, czy ma kogoś? może ci nie mówi, a jej zachowanie w pracy i poza nią, to miłe spędzanie czasu

Gość gość
eee no to jakieś żarty !! od razu pierścionek zaręczynowy jak ty nawet nie wiesz czy ona Cię chce ..

Gość gość
pierscionek.. ja pier..

gdyby kogos miala to musialoby to juz wyjsc na jaw, tak przynajmniej sadze, za duzo czasu spedzamy razem zeby to ukryc. Po za tym, jak jej synchronizowalem PC-ta i Laptopa z Software naszej firmy to jestem jakby "administratorem" wiec moge wszedzie zajrzec (nie robie tego) dlatego jestem raczej pewny ze ta alternatywa odpada.

to co mam rozumiec przez "odwazny krok" ? przeciez do stracenia nie mam nic !

Gość gość
ok, miałeś działać konkretnie ale nie desperacko. osobiście przestraszyłabym się, gdyby kumpel nie z gruchy, ni z pietruchy wyznał mi miłość i poprosił o rękę :D może na początek zostań jej chłopakiem?

przeciez ona dobrze wie, co do niej czuje - slepa przeciez nie jest. Odrzucic mnie nie odrzucila - moze w ten sposob zburze ta bariere ?

Gość gość
błagam, tylko nie bazuj na tym, co sądzisz, że ona myśli. mów prosto z mostu, dotykaj, całuj, mów "zboczone rzeczy" prosto do ucha, tak żeby były przeznaczone tylko dla niej, a potem zerżnij, tak żeby jęczała z rozkoszy. na koniec przytul i pozwól zasnąć jej w twoich ramionach :)

Seks ja nie kreci bo nie moze "dojsc" i zawsze ma uczucie "niedosytu" po tym

Gość gość
To ty masz kompleks a ona moze wcale nie ma nic do 5wojego wzrostu.

Dobra, zaprosze ja (po raz trzeci) dzisiaj na Weekend w gorach (podobno lubi). Moze jak jej powiem ze zarezerwowalem 2 pokoje to sie w koncu zgodzi ?

Gość gość
nie proś jej. tylko powiedz, że zabierasz ją w góry (niech ma te dwa pokoje) na weekend. seks ja ni kręci? widocznie miała słabych kochanków. masz szansę to zmienić :)

Masz racje, ona mnie tez nie prosi, tylko stwierdza (pytajaco); pojdziemy na kolacje tam czy tam ? Spadam, bo mam byc o 20:00 u niej. Dzieki za bardzo i mniej bardzo podbudowujace wypowiedzi. Moj (jedyny) przyjaciel twierdzi ze od tego czasu (poznania) jestem ciagle na "highu" i nie mozna ze mna normalnie rozmawiac. Przynajmniej tutaj moglem sie "wyplakac". DZIEKI !!!

Gość gość
napisz jak ci poszło :)

Ktos zwariowal. Ja albo ona. Albo mam halucynacje - ale jestem przeciez clean. Pytam sie jeden pokoj czy dwa ? - Dwa ? Nie byloby przytulniej pod namiotem w spiworze ? - Chyba troche za zimno w gory pod namiot ? - Taka ciepla klucha jestes ? - A masz jakis namiot ? - Nie. Skombinuj ! I CO JA MAM TERAZ ZROBIC ???

Podpowie mi ktos CO MAM TERAZ ZROBIC ???

Gość gość
kupic namiot

Gość gosciowa
pozycz naiot albo kup :) wez menazki chyba tak to zwa i niech ci dziewcze nie bedzie ciepla klucha i upolije kolacje albo sniadanie moze byc ryba z potoku :D

Gość donatkaka
Widząc temat i różnice 10 cm pomyślałam, że może Ty masz 160cm, a ona 170cm , ale Ty jesteś wysoki facetem więc nie masz powodu do kompleksów a ona ma z powodu wzrostu na pewno łatwo jej nie jest. Masz na pewno szanse u niej

Jezu...nawet średnim tekstem rzucić w stylu "z namiotem przy Tobie nie będzie problemu" raz, że temat wyjazdu w góry by się urwał dwa byś ją może zawstydził (czy też wdał w ciekawszą rozmowę :P) to Ty faktycznie klucha jesteś.

Gość gość
namiot w górach o tej porze roku, to nie jest dobry pomysł. będziecie szybciej spiep.rzać do cywilizacji niż tam się zjawiliście. no i jest ryzyko focha, ze jesteś niezaradny, że mogłeś to przewidzieć, i że ona tak zmarzła ... etc. etc. proponuję spa lub wellnes :P w górach

Gość wergi
pod namiot w Gory Biale lub Idy na Krecie o tej porze roku - nie widze problemu

Gość gość
W Australii tez sa gory, a tam teraz wiosna........

Gość gość
Wysokie do nieba i głupie jak trzeba. A te konusy co do nich startują to chcą po prostu wyleczyć kompleksy. :p

Gość gość
wysoki = glupi ? niski = kompleksy ?