Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego facet umawia się a potem nie przyjeżdża i nie dzwoni

Polecane posty

Gość gość

Facet umawia się, a następnie nie dzwoni, nie przyjeżdża. Potem udaje, że nic się nie stało. Prowokuje flirt, planuje spotkania a potem klapa. Po cholerę w ogóle się umawia, po co flirtuje skoro nie można na nim polegać? I tak cały czas.

Gość gość
moze w szkole w kozie mu kazali siedziec

Gość gość
Bo jest idiotą. Wiem bo miałam takiego "faceta". I obawiam się że potem będzie jeszcze gorzej- będzie Cibie obwiniał ze to że on źle postępuje, prowokacja kłótni itd. Mnie na koniec zaczął nawet obrażać od najgorszych. Dobra rada- uważaj na niego i to bardzo.

Gość gość
Ale jak to przetrwać ? I czy może lepiej dać sobie spokój? NIgdy nie miałam do czynienia z takim typem faceta. Masakra. Rozumiem, że on ma dużo obowiązków, ale jak się umawia to powinien dotrzymać obietnicy. A tutaj wiecznie to samo. Najchętniej to umawiałby się spontanicznie na ostatnią chwilę. Kiedy zwróciłam mu uwagę na to , to powiedział, że przeprasza, że ostatnio mnie zawiódł, ale postępowania nie zmienił.

Gość gość
problem z d**y.. zlewasz goscia i nie masz problemu...

Gość gość
Rozumiem Cię bo tak samo mój były postępował w stosunku do mnie. I uwierz, że on będzie Cię tak traktował dalej. A potem będzie jeszcze gorzej. Mnie wspierały przyjaciółki. Bez nich nie dałabym rady.. Lepiej daj sobie spokój. A ile się już znacie? I co on ma niby za ważne obowiązki ?

Gość gość
Znamy się kilka miesięcy. Jeżeli chodzi o obowiązki to miałam na myśli jego pracę.

Gość gość
Mhm.. mój były nie postępował tak samo wobec mnie jak chodził jeszcze do szkoły... Ale to, że nie przyjeżdżał tłumaczył tym że musi mamie pomagać. Teraz ma nową dziewczynę, pracę, studia i jakoś dla niej ma bardzo sporo czasu bo ciągle gdzieś razem wyjeżdżają.. a tak jak pisałam- wobec mnie nawet szacunku nie miał skoro mnie wyzywał..

Gość gość
ja nie wiem jak to jest między Wami dokładnie ale nie wiem ja bym nie miała siły jeśli cały czas tak robi.